beoordeeld met een 9.3
Stel uw vraag. Bel Adrian

Accessoires bedrukken

Naast glazen en servies zijn er talloze andere producten die u kunt laten bedrukken met uw logo. Neem bijvoorbeeld placemats, theedozen en kelnerblokjes. Misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar absoluut een handige manier om uw organisatie nog meer in het oog te laten springen. Ook vindt u in deze collectie een aantal prachtige items om cadeau te doen.

Filteren

Placemats A4

Full colour eigen ontwerp

Vanaf 27 januari

Vanaf 0.08

Bereken uw prijs

Placemats A3

Full colour eigen ontwerp

Vanaf 27 januari

Vanaf 0.14

Bereken uw prijs

Kelnerblok bedrukken

50 vel per blokje

Vanaf 1 februari

Vanaf 1.00

Bereken uw prijs

Herbruikbare ijsblokjes

Inclusief katoenen zakje

Vanaf 25 januari

Vanaf 1.97

Bereken uw prijs

Bamboe theedoos

Geschikt voor 24 theezakjes

Vanaf 25 januari

Vanaf 5.61

Bereken uw prijs

Whiskey giftbox

Inclusief 2 whiskey glazen

Vanaf 25 januari

Va. 10.66

Bereken uw prijs

Bamboe giftbox

incl. ijsblokjestang

Vanaf 25 januari

Va. 20.55

Bereken uw prijs

Placemats full colour bedrukken

In een restaurant of café zijn onderzetters en placements onmisbaar. En wellicht ook in uw bedrijfskantine. U houdt hiermee niet alleen uw meubels mooi, maar het is ook een perfecte manier om uw boodschap extra onder de aandacht te brengen. Onbewust nemen mensen uw naam, logo of tekst op en herinneren ze zich dit de volgende keer weer. Bekijk op de productpagina's wat de mogelijkheden zijn voor de bedrukking.

 

Kelnerblokjes full colour bedrukken

Een ander enorm handig en onmisbaar product in de horeca, zijn de kelnerblokjes. Bestellingen noteren op gepersonaliseerde blokjes: zo heeft u alles in dezelfde huisstijl. De blokjes kunnen full colour worden bedrukt met uw eigen ontwerp. 

 

Overige accessoires bedrukken

Naast de placemats en kelnerblokjes heeft Riké nog andere accessoires in het assortiment. Wat denkt u bijvoorbeeld van een prachtige bamboe theedoos? Of herbruikbare ijsblokjes voor whiskey? Bent u op zoek naar een mooi cadeau, dan is de bamboe giftbox of whiskey giftbox een uitstekende keuze, waar u whiskey-liefhebbers gegarandeerd blij mee maakt. Alle accessoires kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Zo passen ze precies bij uw bedrijf! 

 

Bedrukte accessoires bestellen

U kunt de accessoires met bedrukking heel makkelijk online via onze website stellen. Eerst een offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!