beoordeeld met een 9.3
Stel uw vraag. Bel Adrian

Senseokopjes bedrukken

In bijna iedere bedrijfskantine of horecagelegenheid staat wel een Senseo-apparaat. Natuurlijk kunnen senseokopjes daarbij niet ontbreken – in het bijzonder bedrukte senseokopjes. Wij leveren diverse senseokopjes, waaronder espressokopjes, cappuccinokopjes en koffiemokken, met of zonder schotel.

Filteren
Meest verkocht
Sonja mok 18 cl. bedrukken

Sonja mok 18 cl.

Inhoud 18 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 3 februari

Vanaf 2.35

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Bola mok 19 cl. bedrukken

Bola mok 19 cl.

Inhoud 19 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 3 februari

Vanaf 2.37

Bereken uw prijs
Robusta mok 18 cl. bedrukken

Robusta mok 18 cl.

Inhoud 18 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 3 februari

Vanaf 3.74

Bereken uw prijs
Bart Koffie Kop 17 cl. bedrukken

Bart Koffie Kop 17 cl.

Inhoud 17 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 3 februari

Vanaf 4.71

Bereken uw prijs

Bedrijfskantine opfleuren door senseokopjes bedrukken

De beste gesprekken vinden plaats bij de koffieautomaat. Maak van uw senseokopjes een onderwerp van gesprek door deze te laten bedrukken met een unieke afbeelding! Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo, een beeldmerk of een korte promotionele boodschap. Veel van onze senseokopjes kunnen rondom worden bedrukt, waardoor uw opdruk goed tot zijn recht komt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Laat ons uw senseokopjes bedrukken

Riké Group is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het bedrukken van serviesgoed en glaswerk. Wanneer u ons uw senseokopjes laat bedrukken, bent u verzekerd van uitstekende service en kwaliteit! Onze senseokopjes zijn gemaakt van 100% porselein, en de opdruk is krasvast en vaatwasbestendig. Door de ambachtelijke zeefdruktechnieken die wij gebruiken, smelt de opdruk samen met het senseokopje en blijft deze dus zichtbaar, ook na veelvuldig gebruik.

 

Bedrukte senseokopjes met professionele service

Door onze ervaring met het bedrukken van senseokopjes, kunnen wij u uitstekend voorzien van advies met betrekking tot uw bestelling. Wij staan dan ook graag klaar om met u mee te denken over de vormgeving van uw bedrukte senseokopjes. Zodra u een bestelling plaatst, maken wij voor u eerst een digitale proefdruk, zodat u het resultaat op voorhand kunt beoordelen. Pas wanneer u daar helemaal tevreden mee bent, gaan wij uw senseokopjes bedrukken!