beoordeeld met een 9.4
Stel uw vraag. Bel Adrian

Bestellen en betalen

Bestellen

Hoe kan ik bestellen?

U bestelt bij ons eenvoudig online: 

  1. Kies een product en upload uw logo of tekst
  2. Vul uw gegevens in
  3. Kies een betaalmethode
  4. Controleer uw gegevens en rond de bestelling af

Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef per mail, waarop u kunt zien hoe de producten worden bedrukt wordt met uw logo of tekst. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. 

 

Wat is de levertijd?

De standaard levertijd van ons assortiment is 10 - 15 werkdagen (wanneer op voorraad). Voor sommige producten gelden afwijkende levertijden. Bezorging is gratis op één afleveradres in Nederland en België. Voor leveringen buiten Nederland en België gelden langere levertijden en worden extra kosten berekend. 


Snellere levertijd nodig? Vaak is een spoedlevering mogelijk. Neem contact met ons op! Wij zullen altijd onze uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen of mee te zoeken naar een alternatief product.

 

Hoe kan ik mijn artwork aanleveren?

Lever uw artwork altijd aan als een gevectoriseerd lijnbestand, niet als pixelafbeelding. Dit mag in de vorm van een .pdf .eps of .ai-bestand. Het artwork dat u op het artikel gedrukt wilt hebben, kunt u tijdens het online bestelproces uploaden. Mocht dit op de een of andere manier niet lukken, dan kunt u altijd het bestand per mail naar ons versturen, met daarbij een verwijzing naar uw online bestelling. 

 

Wij drukken altijd in PMS (Pantone Matching System) kleuren. Indien het aangeleverde artwork niet in PMS kleuren is opgemaakt, dan mogen de kleurnummers ook los van het bestand, per mail of telefonisch, aan ons worden doorgegeven. Indien wij geen pms kleuren ontvangen, zullen wij zelf een voorstel doen voor een pmskleur om in te drukken. Dit doen wij aan de hand van de kleuren in het door u aangeleverde bestand. De voorgestelde kleuren vindt u terug in de voorbeeldopmaak die u van ons ontvangt bij de orderbevestiging.

 

Let op: deze kleuren zijn slechts een voorstel van onze zijde waarop u akkoord dient te geven alvorens wij gaan drukken. Wij garanderen niet dat deze voorgestelde pms kleuren overeen komen met uw daadwerkelijke huisstijlkleuren.

 

Kan ik samples bestellen?

Voor grote bestellingen wilt u soms vooraf een model ontvangen om de kwaliteit te beoordelen. In de regel vragen we voor een monsters een bijdrage van € 10 ex BTW. In deze kosten zitten een deel voor het product, de verzending en verpakking.

 

Let op: een drukproef is in de regel altijd een digitaal voorbeeld. Het is wel mogelijk een fysiek product met uw logo te bedrukken als monster, echter zijn betaald u dan minimaal de startkosten die van toepassing zijn in de offerte.

 

Betalen

Welke betaalmethoden zijn er?

Betaling op factuur

Na levering van uw bestelling ontvangt u de factuur per email. De betaaltermijn is veertien (14) dagen. *Wij behouden ons het recht om de bestelling vooraf (gedeeltelijk) te laten betalen.

 

Ideal

Met iDEAL kunnen online aankopen vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekend worden. Het afrekenen geschiedt in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de eigen bank. Als internetbankierder kan er direct gebruik gemaakt worden van iDEAL zonder dat daarvoor eerst aangemeldt dient te worden. Voordeel hierbij is dat er direct betaald kan worden met de veiligheid van normaal overboeken. Wij kunnen daarna dus gelijk beginnen met het maken van jouw bestelling!

 

Mister Cash
Is voor onze Belgische klanten die een betaling doen op onze website, waarbij de veiligheid en betrouwbaarheid van deze betaalwijze absoluut gegarandeerd is. De volgende Belgische banken zijn aangesloten bij Mister Cash: KBC, Dexia Bank, Fortis Bank, FINTRO, AXA Bank, CBC, ING Bank en VDK Spaarbank.

 

Paypal

Een internationaal erg bekende payment-provider. PayPal werkt op basis van e-mailadressen in plaats van rekeningnummers. De verkopende partij doet een betalingsverzoek, en de kopende partij reageert daarop met de betaling. Er kan betaald worden vanuit een tegoed dat op de PayPal account gestort kan worden, of er kan een bankrekeningnummer of Creditcard aan gekoppeld worden

 

Bank overschrijving 

De overboeking is de meest gebruikte manier van betalen in Nederland. Het principe is simpel: de koper maakt geld over op de rekening van de verkoper.

 

BIC: RABONL2U
IBAN: NL37 RABO 0338 0725 19