Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

Bierviltjes bedrukken

Ze zijn praktisch, multifunctioneel en overal te vinden: bierviltjes. U ziet ze vaak in de horeca, bedrukt met logo’s en promotionele tekst van een bier- of drankmerk, of van de horecagelegenheid zelf. Ook bij festivals en bijzondere gelegenheden worden er bedrukte bierviltjes gebruikt. U kunt bijvoorbeeld bierviltjes bedrukken met foto als herinnering aan een speciale gebeurtenis.

Bierviltjes in alle vormen en maten

Bij Riké Group kunt u bierviltjes vinden in allerlei soorten, vormen en maten. Afgezien van de ‘standaard’ ronde of vierkante viltjes, kunnen wij ook viltjes bedrukken in de vorm van bijvoorbeeld een bloem of een hart, maar ook maatwerk is mogelijk, waarbij u een eigen ontwerp aanlevert voor de vorm van de bierviltjes.

 

Uw eigen bierviltjes laten bedrukken

Wilt u uw eigen bierviltjes laten bedrukken? Dat kan! Op het gebied van bierviltjes bedrukken zijn er zeer veel opties. Wij kunnen uw bierviltjes bedrukken in een of meerdere kleuren, aan een kant of aan beide kanten. Full colour bedrukking behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

 

Bierviltjes met logo

Bierviltjes met logo zijn uiteraard een geweldige manier om uzelf goed onder de aandacht van uw klanten te brengen en te houden. Om bierviltjes met logo te bedrukken plaatst u eenvoudig een bestelling op onze website, waarna u alleen het logo hoeft aan te leveren: de rest doen wij! Voordat wij uw bierviltjes bedrukken, krijgt u een digitale proefdruk. Na akkoord bedrukken wij de viltjes.

 

Bierviltjes bedrukken goedkoop

Bij ons vindt u bierviltjes voor ieder budget. Heeft u een kleine horecaonderneming of brouwerij, maar wilt u toch bierviltjes laten bedrukken met uw eigen logo? Of wilt u bierviltjes laten bedrukken als aandenken bij een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum? Ook voor een kleine oplage vanaf 50 stuks kunt u bij ons terecht.

 

Bierviltjes bedrukken spoed

Zit u verlegen om bedrukte bierviltjes en heeft u ze snel nodig? Geen nood: Riké Group verzorgt ook spoedbestellingen. Plaatst u een aanvraag voor een spoedbezorging, dan kunnen wij uw bedrukte bierviltjes met eigen logo binnen enkele werkdagen aanleveren.