beoordeeld met een 9.4
Stel uw vraag. Bel Adrian

Bierglazen full colour bedrukken

Op zoek naar een uniek bierglas? Eentje met een bijzondere bedrukking? Bekijk dan deze collectie glazen die full colour bedrukt kunnen worden. Met zo'n bedrukking trekt u gegarandeerd de aandacht. De glazen zijn van hoge kwaliteit glas en de bedrukking is handwasbestendig. Bovendien is een full colour bedrukking bij een logo met meerdere kleuren vaak goedkoper dan de standaardbedrukking. Heeft u vragen? Wij helpen graag!

Filteren
Geschenkverpakking
Sommelier Kelch 40 cl. full colour bedrukken

Sommelier Kelch 40cl full colour

Inhoud 40 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 3 november

Vanaf 3.12

Bereken uw prijs
Bierglas Vaasje Stapel 31 cl. tapmaat FC bedrukken

Bierglas Vaasje 31cl full colour

Inhoud 34 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 3 november

Vanaf 2.94

Bereken uw prijs
Geschenkverpakking
Sommelier Kelch 30 cl. tapmaat FC bedrukken

Sommelier Kelch 30cl. full colour

Inhoud 30 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 3 november

Vanaf 3.41

Bereken uw prijs
Sommelier Kelch Hoch 30 cl. tapmaat FC bedrukken

Sommelier Kelch Hoch full colour

Inhoud 43 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 3 november

Vanaf 3.45

Bereken uw prijs

Full colour bedrukte bierglazen

Wilt u uw collectie glazen in uw kantoor of horecagelegenheid uitbreiden? Riké Group helpt u daar graag bij. Al meer dan 15 jaar leveren we bedrukte glazen van hoge kwaliteit aan bedrijven en de horeca. Een bierglas met full colour bedrukking valt zeker op en u laat ongetwijfeld een goede indruk achter. Bijvoorbeeld met het bekende stapelbare vaasje of de prachtige Sommelier Kelch.

 

Bierglazen bedrukken full colour

Een glas met een full colour bedrukking rondom is uniek. Op dit moment is dat nog nergens anders mogelijk. En daar zijn we natuurlijk best trots op. We kijken altijd naar mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De uitbreiding van ons assortiment met full colour glazen is daar een voorbeeld van. Staat het glas dat u graag wilt er niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Andere glazen met full colour bedrukking

U vindt bij ons ook full colour bedrukte wijn- en champagneglazen en water- en frisdrankglazen met full colour bedrukking. We kunnen ook full colour bedrukte waterflessen leveren. Kijk gerust eens virtueel rond! 

 

Bierglazen bedrukken

Kiest u toch liever voor een reguliere bedrukkingsoptie in 1-5 PMS-kleuren? Ga dan naar bierglazen bedrukken. Wij kunnen bedrukte bierglazen vaak al leveren vanaf 36 stuks inclusief bedrukking, en dat binnen 10 werkdagen. Of het nu gaat om een kleine oplage bedrukte bierglazen van 36 stuks of ruim 2000 bierglazen, wij helpen u graag. Zodra u een bestelling heeft gedaan of akkoord bent met de offerte, maken we een werktekening op schaal van het glas met uw ontwerp. In dit stadium bepaalt u of de productie mag starten, en is er alle ruimte om het ontwerp nog aan te passen. Pas als u helemaal tevreden bent starten wij met de productie.

 

Contact

Voor vragen over het full colour bedrukken van bierglazen staan wij per mail via info@rikegroup.com, telefoon via + 31 (0)38 202 2670 of via chat klaar om uw vragen te beantwoorden.