beoordeeld met een 9.4
Stel uw vraag. Bel Adrian

Onderzetters en bierviltjes bedrukken

Ze zijn praktisch, multifunctioneel en overal te vinden: onderzetters. U ziet ze vaak in de horeca, bedrukt met logo en promotionele tekst van een bier- of drankmerk, of van de horecagelegenheid zelf. Ook bij festivals en bijzondere gelegenheden worden er bedrukte onderzetters gebruikt. U kunt bijvoorbeeld onderzetters bedrukken met foto als herinnering aan een speciale gebeurtenis.

Filteren

Placemats A4

Full colour eigen ontwerp

Vanaf 29 oktober

Vanaf 0.08

Bereken uw prijs

Ronde onderzetters

van kurk | ø 10 cm

Vanaf 27 oktober

Vanaf 0.63

Bereken uw prijs

Onderzetters rond

80 mm doorsnede

Vanaf 3 november

Vanaf 1.14

Bereken uw prijs

Ronde bamboe onderzetter

Met flesopener

Vanaf 27 oktober

Vanaf 1.32

Bereken uw prijs

Leistenen onderzetters

Set van 4 onderzetters

Vanaf 27 oktober

Vanaf 3.06

Bereken uw prijs

Bamboe onderzetters

Set van 4 stuks

Vanaf 27 oktober

Vanaf 3.58

Bereken uw prijs

Onderzetters in allerlei vormen en maten

Bij Riké Group vindt u verschillende soorten onderzetters en bierviltjes, zoals ronde of vierkante onderzetters of onderzetters gemaakt van bamboe of leisteen. Prachtige onderzetters met een natuurlijke uitstraling. De onderzetters kunnen meestal bedrukt worden in 1-4 PMS-kleuren.

 

Bierviltjes en onderzetters laten bedrukken

Wilt u uw eigen onderzetters laten bedrukken? Dat kan! Op het gebied van onderzetters bedrukken zijn er zeer veel opties. Wij kunnen uw onderzetters bedrukken in een of meerdere kleuren, aan een kant of aan beide kanten. Full colour bedrukking behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

 

Onderzetters met logo

Onderzetters met logo zijn uiteraard een geweldige manier om uzelf goed onder de aandacht van uw klanten te brengen en te houden. Om bierviltjes met logo te bedrukken plaatst u eenvoudig een bestelling op onze website, waarna u alleen het logo hoeft aan te leveren: de rest doen wij! Voordat wij uw bierviltjes bedrukken, krijgt u een digitale proefdruk. Na akkoord bedrukken wij de viltjes.

 

Onderzetters en bierviltjes bedrukken goedkoop

Bij ons vindt u onderzetters voor ieder budget. Heeft u een kleine horecaonderneming of brouwerij, maar wilt u toch bierviltjes laten bedrukken met uw eigen logo? Of wilt u bierviltjes laten bedrukken als aandenken bij een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum? Ook voor een kleine oplage kunt u bij ons terecht.

 

Onderzetters bedrukken spoed

Zit u verlegen om bedrukte onderzetters en heeft u ze snel nodig? Geen nood: Riké Group verzorgt ook spoedbestellingen. Plaatst u een aanvraag voor een spoedbezorging, dan kunnen wij uw bedrukte bierviltjes met eigen logo binnen enkele werkdagen aanleveren.