10 jaar
Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006
Stel uw vraag, bel +31 (0)38 2022670

Over Riké

Info die je niet wilt missen

We houden van korte communicatie lijnen duidelijke afspraken. Voor wat humor op zijn tijd is zeker plek! Tegelijkertijd nemen we uw wensen en opdrachten zeer serieus.

Bij Riké kunt u terecht voor gepersonaliseerde tableware -en promotionele producten. Daarbij kunnen we u volledig faciliteren vanaf de ontwerp fase tot de realisatie van de gewenste producten en de bijhorende logistiek. Laat ons meedenken om u te adviseren welke producten u kunnen helpen om de loyaliteit van uw klanten te vergroten. Uw merk ontwikkelen, meer klanten winnen en een bijdrage leveren aan uw commerciële doelstellingen dat is ons gezamenlijke doel.

rike over ons

10 mei 2015 – tot heden (2018)
We zijn verhuisd! Samen met onze medewerkers en andere inspirerende ondernemers nemen we ons intrede in hartje Arnhem, op de Coehoornstraat.

20 mei 2012
Steeds vaker worden we gevraagd om een complete mix aan te bieden in een promotioneel concept.

1 januari 2010
We kunnen er niet meer onder uit. Ons bedrijf richt zich op ontwerp en levering promotionele artikelen, met een historische voorliefde voor serviesgoed en glaswerk, badstof en houten geschenk verpakkingen.

24 juli 2009
In de lijn der verwachting hebben we na lange voorbereiding de juiste productie partners gevonden om bedrukt horeca servies en glaswerk te kunnen leveren.

8 februari 2009
Wow, een mooie uitdaging erbij, www.handdoek.com wordt ingelijfd vanuit het voormalige Terry Terra B.V. De levering gepersonaliseerde badstof producten wordt toegevoegd aan ons portfolio.

12 mei 2008
Onze intrede in ons eerste bedrijfspand in Andelst met de aanschaf van onze laser graveer machine. Met een laser graveer machine kan je onwijs veel mooie dingen maken. Tijd voor www.glazengraveren.com!

rike woods andelst

2 mei 2006
De naam waar we tot op de dag van vandaag aan herinnerd worden (geloof het of niet) Riké Woods is geboren! Spreek uit als Rikeeeeee!
Onze evenzeer roemruchte slogan is: Hout leeft, hout voelt en hout heeft een geschiedenis.

14 maart 2006
De dag toen het allemaal begon.  Het concept Natural Nature stond voor natuurlijke relatiegeschenken van hout en badstof. Opgezadeld met dozen vol houten sample artikelen en een domein www.naturalnature.nl  (opgeheven inmiddels :-p) gaan twee mannen (toen nog studenten aan de HAN) Rijs en Keus vol verwachting aan de slag.

augustus 2018

Verhuist naar Hasselt