beoordeeld met een 9.3
Stel uw vraag. Bel Adrian

Houten scharnierkistjes

Als alternatief voor een kartonnen verpakking kunt u kiezen voor een prachtig houten kistje met scharnier. Dit geeft uw cadeau een luxe tintje. Laat uw logo of tekst erop bedrukken of graveren, en het plaatje is helemaal compleet. Heeft u vragen? Wij helpen graag!

Filteren

Brochurekistjes

Stel uw eigen kistje samen

Vanaf 4 februari

Vanaf 7.51

Bereken uw prijs

Houten kistjes op maat

Stel uw eigen kistje samen

Vanaf 4 februari

Va. 21.46

Bereken uw prijs

Houten kistjes met scharnier bedrukken

Een houten kistje met scharniersluiting is prachtig als verpakking voor uw (relatie)geschenk. Ook in de horeca zijn er vele toepassingen voor houten scharnierkistjes op maat. U kunt deze gebruiken om thee in te presenteren, als decoratie voor op tafels of op de bar, of om menukaarten en andere informatie tentoon te stellen. Ons kundige en enthousiaste team denkt maar al te graag met u mee over de afwerking van de houten scharnierkistjes. Het grote voordeel is dat u de houten kistjes helemaal zelf samen kunt stellen!

 

Houten scharnierkistjes laten graveren of bedrukken

Houten kistjes met scharnier lenen zich uitstekend voor het plaatsen van een gravure. Door hun vorm met grote oppervlakken kunnen wij op elke zijde van een houten kistje graveren, en dat over nagenoeg het gehele oppervlak. Het graveren van houten kistjes doen wij met behulp van een laser. Hierdoor komt uw ontwerp strak en perfect afgewerkt op de houten kistjes! Wilt u wat meer kleur geven aan uw houten kistjes met scharniersluiting? Wij kunnen houten kistjes bedrukken met diverse kleuren, zodat uw logo, bedrijfsnaam of boodschap goed in het oog springt.

 

Houten scharnierkistjes bestellen

Al onze houten kistjes worden geproduceerd in Europa, en zijn daarmee van hoogwaardige Europese kwaliteit. Wij zijn u graag snel van dienst: binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte, en vaak kunnen wij uw bestelling al binnen 3 weken leveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Voor vragen over bedrukken van houten scharnierkistjes staan wij per mail via info@rikegroup.com, telefoon via + 31 (0)38 202 2670 of via chat klaar om uw vragen te beantwoorden.