Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

Snijplanken op maat

Geef een snijplank als relatiegeschenk en u weet zeker dat er nog jarenlang dagelijks aan u wordt gedacht. Een goede houten snijplank is één van de meest gebruikte voorwerpen in iedere keuken. Logisch, want een houten snijplank is praktisch en draagt bij aan voedselveiligheid en hygiëne. Onze snijplanken zijn echte topproducten. Modern en ambachtelijk tegelijk. De snijplanken worden gemaakt voor duurzaam FSC-hout en zijn hiermee een verantwoord en origineel (relatie)geschenk.

Snijplanken op maat

+ vraag een offerte op

Snijplanken gekleurd

+ vraag een offerte op

Snijplanken eigen vorm

+ vraag een offerte op
Op maat gemaakt
Al vanaf 25 stuks
Snelle levering
Europese productie

Vragen?

Stel uw vraag aan Ewout

+31 (0) 38 20 22 670

 

Waarom Riké?

  • Hoge kwaliteit
  • Gratis digitaal voorbeeld
  • Snelle levering

Vraag offerte aan

Hoge kwaliteit snijplanken – duurzaam en puur natuur

Wij geloven in ambachtelijke producten. Ontworpen en geproduceerd door de beste vakmensen van eerlijk FSC kwaliteitshout. Het is mogelijk om te kiezen uit de houtsoorten beuken, eiken of essenhout. Ieder houtsoort heeft zijn eigen karakter, uitstraling en hardheid wat duidelijk naar voren komt in iedere snijplank.

 

Onze snijplanken worden gemaakt uit verschillende stroken hout die om en om worden verlijmd. Uiteraard gebruiken we hiervoor lijm die naast een hoge kwaliteit ook 100% gecertificeerd is voor de voedselveiligheid. De laatste fase van de productie is het oliën van de snijplanken. Dit proces zorgt ervoor dat de snijplank op een natuurlijke manier vitaal en waterafstotend is. De olie is 100% ecologisch en uiteraard gecertificeerd voor voedselveiligheid. Kortom goed voor uw gezondheid én goed voor het milieu!

 

Snijplanken graveren als relatiegeschenk

Een houten snijplank leent zich uitstekend voor het decoreren met uw logo, tekst of slogan. Zo zijn de gepersonaliseerde snijplanken een opvallend, bruikbaar en duurzaam visitekaartje voor elk bedrijf.

 

We hebben verschillende technieken om snijplanken te decoreren:

  1. Lasergraveren -> gedetailleerd en interessant bij kleinere bestellingen.
  2. Warmtestempel -> met een messing stempel wordt de decoratie scherp ingebrand.

Of het nu gaat om 25 stuks of 2000 stuks. Wij kunnen in een kort tijdsbestek ook grote aantallen leveren zonder een fractie in te leveren aan kwaliteit.

 

Wanneer u een aanvraag plaatst, maken wij voor u een digitaal voorbeeld van het uiteindelijke resultaat. Pas wanneer u daar volledig tevreden mee bent, gaan wij voor u aan de slag. U krijgt dan een prachtige snijplank met een perfect afgewerkte gravure, geheel naar wens!

 

Custommade vanaf 50 stuks

Voor een custommade snijplank hoeft u bij ons niet te denken aan grote aantallen. Een volledig maatwerk product is al mogelijk vanaf een minimumafname van 50 stuks. Naast het formaat heeft u invloed op de dikte, kleur en houtsoort. U heeft hiermee nog meer mogelijkheden om perfect aan te sluiten bij een specifieke branche of doelgroep. Leg uw ideeën voor aan onze designers en merk dat ze meestal te realiseren zijn. Laat uw creativiteit dus gerust de vrije loop!

 

Gekleurde snijplanken

Op zoek naar een houten snijplank voorzien met een gekleurde zijkant? Combineer uw eigen snijplank met een zijkant in één van uw bedrijfskleuren. De verf die we gebruiken wordt ook gebruikt in de speelgoedindustrie. Dat zegt al genoeg!

 

Meer informatie nodig?

Meer informatie nodig op een vrijblijvende aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op via info@rikegroup.com of bel + 31 (0)38 202 2670. Wij helpen u graag!