beoordeeld met een 9.3
Stel uw vraag. Bel Adrian

Sommelier glazen

Sommelier glazen hebben een klassieke, elegante uitstraling en worden veelvuldig gebruikt om speciaalbieren en (voornamelijk rode) wijnen in uit te schenken. Door de vorm van de kelk, die naar boven toe smaller wordt, blijven de aroma’s van de drank goed in het glas hangen.

Filteren
Geschenkverpakking
Sommelier Kelch 40 cl. bedrukken

Sommelier Kelch 40 cl.

Inhoud 40 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 11 november

Vanaf 2.56

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Geschenkverpakking
Sommelier Kelch 30 cl. tapmaat bedrukken

Sommelier Kelch 30 cl. tapmaat

Inhoud 43 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 11 november

Vanaf 2.87

Bereken uw prijs
Populair
Sommelier Kelch Hoch 30 cl. tapmaat bedrukken

Sommelier Kelch Hoch 30 cl. tapmaat

Inhoud 43 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 11 november

Vanaf 2.97

Bereken uw prijs

Hoge kwaliteit sommelier kelch glazen

Onze sommelier glazen zijn verkrijgbaar met een inhoudsmaat van 30 of 40 cl (tapmaat) en gemaakt van horecakwaliteit glas. Deze zijn dan ook uitermate geschikt voor horecabedrijven en gaan lang mee. Door het bedrukken van sommelier glazen geeft u een uniek tintje aan uw glazen.

 

Bedrukte sommelier glazen voor de horeca

Wij bedrukken sommelier glazen door middel van een zeefdruktechniek waarbij de opdruk bij een zeer hoge temperatuur in het glas wordt gebrand. Dit leidt tot een kwalitatief hoogwaardige, krasvaste opdruk die ook na talloze afwasbeurten onverminderd zichtbaar blijft. Ook bij dagelijks gebruik in de horeca bent u op deze manier verzekerd van een prachtige opdruk die lang meegaat.

 

Sommelier glazen bedrukken

Uw sommelier glazen met opdruk kunnen binnen 10 tot 15 werkdagen worden geleverd. Voordat wij uw bestelling klaarmaken, ontvangt u van ons een digitale proefdruk waaraan eventueel nog kan worden geschaafd. Pas als u tevreden bent, gaan wij voor u aan de slag!