Over Riké Group

In de meer dan 15 jaar dat Riké Group bestaat, zijn wij uitgegroeid tot dé online specialist en groothandel in bedrukt glaswerk en servies. Riké staat voor hoge kwaliteit, snelle levering en een prettige samenwerking. Met korte communicatielijnen krijgt u snel reactie op al uw vragen. Wij staan altijd klaar om u te helpen!

 

U kunt bij ons terecht voor bedrukt servies en glazen met bedrukking. Daarbij staan wij tijdens het gehele proces tot uw dienst: van bestellen en ontwerpen tot en met de bijbehorende logistiek. Onze expert Ewout geeft u advies bij het kiezen van het glaswerk of servies dat bij uw onderneming of organisatie past. Wij helpen u graag om uw merk zichtbaar te maken!

Onze expert - Hanno van Dijk

Als u een mailtje stuurt of telefonisch contact opneemt, dan krijgt u een reactie van Hanno. Altijd snel, vriendelijk en adequaat. Hanno weet alles over onze producten en wat er mogelijk is qua bedrukkingsopties. En dat betekent dat u verzekerd bent van een goed advies. Wat uw vraag ook is, neem gerust even contact op met Hanno. Hij denkt graag met u mee over het glaswerk en servies dat bij uw bedrijf of organisatie past!