Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

Karaffen & flessen graveren

Of u nu kiest voor karaffen of waterflessen om water uit te serveren: beide zijn op hun mooist met een door u gekozen gravure, en beide worden dan ook vaak afgenomen door bedrijven in de horeca. Met gegraveerde glazen waterflessen of karaffen komt u goed voor de dag: een gravure is een zeer stijlvolle toevoeging aan ieder stuk glaswerk.

Filteren
Fles 0.5 liter met beugel Giara graveren

Fles 0.5 liter met beugel Giara graveren

Inhoud 0.5 liter | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 6.37

Fles 1 liter met beugel Giara graveren

Fles 1 liter met beugel Giara graveren

Inhoud 1 liter | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 7.44

Karaf Ypsilon 1,00 liter graveren

Karaf Ypsilon 1,00 liter graveren

Inhoud 1 liter | Vanaf 6 stuks

Vanaf 3 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 11.22

Glazen waterflessen graveren

In ons assortiment hebben wij glazen waterflessen met diverse inhoudsmaten: enkele met beugelsluiting – zoals die ook op sommige bierflesjes wordt gebruikt – en glazen waterflessen met schroefdop. Elke waterfles kan gegraveerd worden met uw logo, tekst of persoonlijke slogan.

 

Karaffen graveren

Heeft u liever gegraveerde karaffen? Ook dit kan! Net als onze glazen waterflessen zijn de praktische, handzame karaffen gemaakt van horecakwaliteit glas. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, of plaats direct een aanvraag.

 

Perfeect afgewerkte gravure op karaf of waterfles

Doordat wij onze glazen waterflessen en karaffen graveren met behulp van een laser, is de gravure altijd perfect afgewerkt en slijtvast. Karaffen en waterflessen laten graveren door Riké Group staat dan ook garant voor 100 % kwaliteit. Wij zijn niet voor niets al meer dan 10 jaar dé specialist op het gebied van glaswerk graveren!