Kunststof glazen bedrukken

Laat uw eigen kunststof glazen bedrukken met uw persoonlijke logo, afbeelding of tekst! Heeft u uw grote evenement tot in de puntjes geregeld, maar kan of mag u uw drankjes niet serveren in glas? Met kunststof glazen heeft u een duurzaam alternatief voor elk evenement. Wilt u voldoen aan de nieuwe sup wetgeving? Riké Group kan u op dit gebied volledig ontzorgen! Als specialist in het bedrukken van kunststof glazen nemen wij graag uw vraag uit handen. Wij kunnen onze stevige en duurzame kunststof wijnglazen met bedrukking en overige kunststof glazen al leveren in 10 tot 15 werkdagen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op of bestel ze in onze webshop. U krijgt altijd een gratis proefdruk!

Kunststof glazen
Bierglazen Kunststof

Bierglazen Kunststof

Bierpullen Kunststof

Bierpullen Kunststof

Gin Tonic glazen Kunststof

Gin Tonic glazen Kunststof

Wijnglazen Kunststof

Wijnglazen Kunststof

Borrelglazen Kunststof

Borrelglazen Kunststof

Festival glazen Kunststof

Festival glazen Kunststof

Champagneglazen Kunststof

Champagneglazen Kunststof

Water- en longdrinkglazen Kunststof

Water- en longdrinkglazen Kunststof

Cocktailglazen Kunststof

Cocktailglazen Kunststof

Tumbler glazen Kunststof

Tumbler glazen Kunststof

Uitgelichte producten

Meest verkocht
Wijnglas Lady Abigail 47 cl bedrukken | Kunststof

Wijnglas Lady Abigail 47 cl. Kunststof

Inhoud 47 cl. | Vanaf 48 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 3.66

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Kunststof Champagneglas 19 cl. bedrukken

Champagneglas 19 cl. Kunststof

Inhoud 19 cl. | Vanaf 90 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 3.12

Bereken uw prijs
Kunststof Festival Glas 25 cl. bedrukken

Festival Glas 25 cl. Stapel Kunststof

Inhoud 25 cl. | Vanaf 360 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 1.21

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Kunststof Bierpul Oktober 60 cl. bedrukken

Bierpul Oktober 60 cl. Kunststof

Inhoud 60 cl. | Vanaf 58 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 3.95

Bereken uw prijs

Duurzame kunststof glazen bedrukken van de hoogste kwaliteit

De kunststof glazen van Riké Group zijn door de kwalitatieve opdruk vaatwasmachinebestendig en dus herbruikbaar. Besluit u om de glazen na enige tijd te vervangen? Dan is het goed om te weten dat de kunststof bierglazen na gebruik gewoon gerecycled kunnen worden. Alle polycarbonaat glazen uit ons vaste en uitgebreide assortiment zijn 100% Europees goedgekeurd en absoluut veilig om te gebruiken.

 

Polycarbonaat bierglazen bedrukt of onbedrukt

Onze kunststof bierglazen zijn gemaakt van polycarbonaat. Van al onze kunststof glazen zijn de polycarbonaat bierglazen misschien wel het meest bekend. Door dit stevige materiaal kunnen ze prima tegen een stootje. Sterker nog, hierdoor zijn de bierglazen (nagenoeg) onbreekbaar. Ideaal voor grote evenementen, festivals en strandtenten. Met onze kunststof bierglazen profiteert u jarenlang van de goede kwaliteit en zo hoeft u niet bij elk evenement weer nieuwe plastic bierglazen aan te schaffen. Onze kunststof glazen zijn piekfijn afgewerkt, waardoor ze qua uitstraling niet onderdoen voor reguliere glazen. De kwaliteitsglazen zorgen voor beleving, smaak en drinkgenot van elk drankje.

 

Onbreekbare glazen laten bedrukken

Riké Group is al sinds 2006 dé specialist in het bedrukken van onbreekbare glazen met logo, tekst of slogan. Wat is uw creatieve idee? Wij zijn enorm benieuwd naar uw promotionele boodschap of het logo van uw bedrijf of evenement. Onze service en ons uitgebreide assortiment biedt u mogelijkheden voor iedere huisstijl. Wij denken graag met u mee om tot een perfect eindresultaat te komen. Ziet u de mensen al genieten van een drankje uit uw gepersonaliseerde, stevige en duurzame kunststof glazen?

 

Grote oplage kunststof glazen voor evenementen

Wij kunnen kunststof glazen bedrukken in 1 tot 4 kleuren en deze al snel leveren in 10 werkdagen. Het is mogelijk om in verschillende oplages te bestellen. Zo kunt u een grote oplage van 1000 stuks of nog veel meer bestellen. Uiteraard is maatwerk op aanvraag ook mogelijk! Samen maken wij uw evenement tot een groot succes. Vraag gerust een gratis digitale drukproef, een sample of een vrijblijvende offerte op.

 

Uitgebreid assortiment kunststof glazen

Bij Riké Group begon het ooit allemaal met kunststof bierglazen en dat was zo’n groot succes dat er steeds meer vraag kwam naar andere soorten kunststof glazen. Wij kunnen nu een nog breder publiek bedienen met het bedrukken van allerlei soorten kunststof glazen. Aanvragen die wij het meeste krijgen zijn voor de volgende soorten: 

 

In ons vaste en uitgebreide assortiment kunt u voor iedere gelegenheid passende kunststof glazen vinden. Staat uw gewenste kunststof glas nog niet in onze webshop? Neem dan even contact met ons op! Doordat wij al jaren dé specialist zijn in het bedrukken van kunststof glazen, hebben wij korte lijnen met vele leveranciers door heel Europa. Wij doen graag ons uiterste best om uw perfecte glas te vinden.

 

Laat jouw kunststof glazen bedrukken bij Riké Group!

In ons uitgebreide en vaste assortiment vindt u diverse kunststof glazen die u kunt laten bedrukken. Op onze website krijgt u meteen een eerlijke all-in prijs te zien, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voordat wij starten met het bedrukken van uw kunststof glazen, sturen wij u altijd een gratis digitale drukproef. Zo kunt u alles nog eens goed overdenken. Wilt u toch nog wat veranderen? Geen probleem! Pas na uw volledige tevredenheid en akkoord gaan wij van start met het bedrukken van uw onbreekbare glazen.

 

Heeft u nog vragen over het bedrukken van de onbreekbare glazen? Of wilt u meer weten over het proces en de mogelijkheden? Wij staan altijd voor u klaar per mail via info@rikegroup.com of telefonisch via + 31 (0)38 202 2670!

Veelgestelde vragen

Kan ik de kunststof glazen ook in een kleine oplage bedrukken?

Jazeker! Voor het bedrukken van onze kunststof glazen geldt een minimum van 36 stuks.

Als de kunststof glazen kapot zijn aangekomen, wat moet ik dan doen?

In het geval dat enkele glazen tijdens het transport in een uitzonderlijk geval kapot zijn gegaan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur ons een mail met foto’s van de kapotte producten. Vervolgens zorgen wij ervoor dat dit probleem opgelost wordt!