beoordeeld met een 9.3
Stel uw vraag. Bel Adrian

Kunststof glazen bedrukken

Organiseert u een of meerdere grote evenementen, en wilt u geen goedkope plastic bierglazen gebruiken maar is glas ook geen optie? Wij hebben voor u de oplossing: kunststof glazen! Deze glazen zijn stevig, duurzaam en herbruikbaar. Bovendien zijn onze kunststof glazen piekfijn afgewerkt, waardoor ze qua uitstraling niet onderdoen voor reguliere glazen – deze glazen zijn beslist geen goedkope wegwerpbekertjes! Onze kwaliteitsglazen zorgen voor beleving, smaak en drinkgenot van elk drankje.

Kunststof bierglazen

Kunststof wijnglazen

Champagneglazen

Kunststof bierpullen

Water- en longdrinkglazen

Kunststof festival glazen

Overige glazen

Polycarbonaat glazen bedrukt of onbedrukt

Van al onze kunststof glazen zijn de polycarbonaat bierglazen misschien wel het meest bekend. Onze bierglazen zijn gemaakt van polycarbonaat, een zeer stevig materiaal, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Sterker nog, hierdoor zijn de bierglazen (nagenoeg) onbreekbaar. Ook zorgt dit ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben van uw kunststof bierglazen; ze zijn vaatwasmachinebestendig (ook met opdruk!) en dus herbruikbaar. Daarnaast kunnen de polycarbonaat bierglazen na gebruik worden gerecycled. Alle polycarbonaat bierglazen in ons assortiment zijn 100% Europees goedgekeurd en absoluut veilig om te gebruiken.

 

Uitgebreid assortiment kunststof glazen

Het begon ooit met kunststof bierglazen, maar de beschikbaarheid van kunststof glazen heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid, om een breder publiek te kunnen bedienen. Naast polycarbonaat bierglazen hebben wij bijvoorbeeld ook kunststof wijnglazen, longdrinkglazen en gin tonic glazen in ons assortiment. Op deze manier kunt u voor iedere gelegenheid passende kunststof glazen bij ons vinden.

 

Onbreekbare glazen laten bedrukken

Bij Riké Group kunt u onbreekbare glazen bedrukken met iedere gewenste tekst of afbeelding naar keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf of evenement, of een promotionele boodschap. Wij kunnen de kunststof glazen bedrukken in 1 tot 4 kleuren. Voor onze bedrukte kunststof glazen geldt een snelle levertijd van circa 10-15 werkdagen. U kunt bij ons bedrukte kunststof glazen bestellen vanaf een kleine oplage tot een grote oplage van 1000+ stuks. Ook is maatwerk mogelijk op aanvraag. Samen maken wij uw evenement tot een groot succes!