Mokken bedrukken kleine oplage

Al meer dan 10 jaar verzorgen wij bedrukking van mokken, ander serviesgoed en glaswerk voor particulieren, grote en kleine (horeca)ondernemingen, brouwerijen en (studenten)verenigingen. Wij staan voor u klaar om ook uw mokken in kleine oplage te bedrukken!

Mokken kleine oplage
Filteren
Kleine oplage
Sublimok Basic wit 30 cl.

Sublimok Basic wit 30 cl.

Goedkoop v.a. 12 stuks | Full Colour

Vanaf 7 maart

Vanaf 7.05

Bereken uw prijs
Q Performance mok ivoor 30 cl. bedrukken

Q Performance mok ivoor 30 cl.

Inhoud 30 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 2 april

Vanaf 6.37

Bereken uw prijs

Sublim mok 300ml

Optioneel full colour doosje

Vanaf 8 maart

Vanaf 3.06

Bereken uw prijs

Mokken kleine oplage laten bedrukken

Of u nu een grote of kleine oplage mokken laat bedrukken: Riké Group zorgt voor een uiterst professionele afwerking en levering van uw producten. Wij bedrukken uw mokken met de grootste zorg. De ambachtelijke zeefdruktechnieken die wij gebruiken, zorgen ervoor dat de opdruk op uw kleine oplage mokken perfect zichtbaar blijft. De opdruk is krasvast en vaatwasmachinebestendig doordat deze bij hoge temperaturen wordt ingebrand in de mok. De opdruk smelt dus als het ware samen met de mok.

 

Voor iedere gelegenheid mokken kleine oplage bedrukken

Heeft u iets te vieren? Een bedrijfs- of huwelijksjubileum misschien? Mokken in kleine oplage bedrukken is een uitstekende manier om eenieder een persoonlijk aandenken te geven aan een bijzondere gelegenheid. Wist u dat u mokken kunt laten bedrukken met elk een individuele (persoons)naam? U levert dan tijdens het bestelproces een lijst met namen aan, en wij zorgen dat iedere mok een individuele opdruk krijgt. Persoonlijker kan het niet!

 

Kleine oplage mokken bedrukken: ook voor kleine bedrijven en particulieren

Doordat wij bedrukte mokken kunnen leveren vanaf een oplage van 24 stuks (afhankelijk van het soort mok), kunt u ook als particulier of klein bedrijf gebruik maken van onze uitstekende service. Bovendien leveren wij onze bedrukte mokken voor een vriendelijk prijsje. Ook denken wij graag met u mee over de uiteindelijke vormgeving. Wij maken een digitale proefdruk van het door u aangeleverde ontwerp, en pas als u hier tevreden mee bent, verwerken wij uw bestelling.