beoordeeld met een 9.3
Stel uw vraag. Bel Adrian

Glazen bedrukken

Op zoek naar bedrukte glazen voor horeca, evenement of als promotieartikel? Of het nu gaat om het bedrukken van bierglazen, bierpullenwijnglazen of champagneglazen: Riké Group is al sinds 2006 de specialist in bedrukt glaswerk. Alle glazen zijn van hoogwaardige kwaliteit met krasvaste bedrukking. Ook glazen laten bedrukken voor uw onderneming? Bestel online of vraag een offerte aan!

Glazen full colour bedrukken

Bierglazen

Bierpullen

Borrelglazen

Champagneglazen

Wijnglazen

Theeglazen

Whiskey glazen

Koffieglazen & Hotdrinks

Water- en frisdrankglazen

Cognacglazen

Longdrinkglazen

Gin tonic glazen

Tumbler glazen

Cocktailglazen

Bedrukte glazen met uw eigen logo of tekst

Alle glazen in ons assortiment kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan. Wij brengen uw logo haarscherp aan op het door uw bestelde glas. Voordat we daadwerkelijk starten met het bedrukken krijgt u een digitaal voorbeeld voor akkoord. Bij het bedrukken van glazen zijn de mogelijkheden eindeloos. Gaat u voor één PMS kleur, meerdere PMS kleuren of onze speciale etscoating (etsdruk)? Etsdruk lijkt op qua resultaat op graveren, maar is een stuk voordeliger dan een gravering. Daarom wordt onze etscoating veel gebruik als alternatief voor gegraveerde glazen.

 

Uw medewerkers of relaties een glas geven met eigen naam? Ook dat is mogelijk bij Riké Group! Een bedrukt glas met een persoonsnaam heeft een nog hogere attentiewaarde. Ook hiervan profiteren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend digitaal voorbeeld.

 

Glazen bedrukken voor horeca

Door continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends, kunnen wij originele en creatieve concepten ontwikkelen voor bedrukte glazen, die een toegevoegde waarde voor uw bedrijf of merk zullen hebben. Natuurlijk wilt u met de bedrukte glazen bij uw relatie het juiste gevoel oproepen. Om u hierbij zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, willen wij ons uiteraard inleven in uw bedrijf en/of merk.

 

Daarbij werken wij met Royal Leerdam- en Mammoetglas, wat betekent dat u hoge kwaliteit glaswerk krijgt voor gunstige prijzen. Of u nu glazen wilt laten bedrukken met logo voor uw bedrijfsrestauratie, of als een relatiegeschenk ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis of bruiloft, wij hebben voor u het juiste product.

 

Glazen bedrukken goedkoop

Van bierglazen tot longdrinkglazen. Wij hebben een uitgebreid assortiment glazen in verschillende prijssegmenten. Door onze jarenlange ervaring en eigen inkoop kunnen wij bedrukte glazen leveren tegen een scherpe prijs. Dit uiteraard nog steeds tegen de horecakwaliteit waar we voor staan! Dus op zoek naar goedkope glazen bedrukt met uw bedrijfslogo of tekst? Bestel online of vraag een offerte aan!

 

Glazen bedrukt met logo: ook in kleine oplage

Uw boodschap zal met behulp van glazen bedrukken, of door het bedrukken van een relatiegeschenk of promotieartikel zeker overkomen. Vrijwel alle glazen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar vanaf 36 stuks. Toch nog op zoek naar een kleiner aantal? Neem contact op met de klantenservice!

 

Glazen bedrukken en ze uw medewerkers of relaties geven is natuurlijk een leuk cadeau waarbij gedronken mag worden! Iedereen kent wel een verzamelaar van bedrukte glazen: er zijn er miljoenen van. Bedrukte glazen op het terras, in het café, in het kerstpakket: bierglazen, wijnglazen, cocktailglazen of whiskyglazen. Maar waar komen deze glazen vandaan? De bedrukte glazen zijn deels vanuit onze onderneming de markt op gekomen. Glazen bedrukken is ons vak en onze specialiteit, waar wij dan ook zeer trots op zijn!

 

Nog vragen over glazen laten bedrukken? Neem dan contact met ons op info@rikegroup.com of bel 038-2022670.