Glazen bedrukken

Wilt u glazen laten bedrukken voor de horeca, uw bedrijfskantine, een evenement of als promotieartikel? Leuk! Wij helpen u graag verder. Riké Group is al sinds 2006 dé specialist in het bedrukken van glazen en serviesgoed. Bierglazen, bierpullen, stapelbare glazen, wijnglazen of champagneglazen, alle glazen zijn van een hoogwaardige kwaliteit met krasvaste bedrukking. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op of bestel online via de webshop.

Bierglazen

Bierpullen

Borrelglazen

Champagneglazen

Wijnglazen

Theeglazen

Whiskey glazen

Koffieglazen & Hotdrinks

Water- en frisdrankglazen

Cognacglazen

Longdrinkglazen

Gin tonic glazen

Tumbler glazen

Cocktailglazen

Snelle levering

Bedrukte glazen met uw eigen logo of tekst

Welke boodschap wilt u overbrengen? Met mooie bedrukte glazen zal die boodschap zeker goed overkomen. Heeft u er al eens aan gedacht om het bedrukken van glazen als promotiemiddel in te zetten? Bedrukte glazen zie je overal voorbijkomen. U ziet ze o.a. op het terras, in het café, in de kantine of in een cadeaupakket. Glazen bedrukken is een hele mooie manier om een stukje persoonlijkheid en herkenbaarheid over te brengen. Zo bedrukken wij regelmatig prachtige unieke champagneglazen voor gebruik in de horeca, bedrijfskantines, maar ook voor evenementen en bruiloften. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Glazen bedrukken is een vak apart en daar zijn wij als specialist heel trots op.

 

Glazen bedrukken horeca

Wilt u een bierglas bedrukken of bent u op zoek naar bedrukte wijnglazen? Riké Group is al sinds 2006 dé specialist in het bedrukken van glazen en servies. Of het nu gaat om bierglazen, bierpullen, wijnglazen of champagneglazen. Wij vinden het heel interessant om ons in uw bedrijf of merk in te leven. Zo kunnen wij u op de beste manier ondersteunen en bedrukt glaswerk leveren wat écht bijdraagt aan uw wensen. Wat is voor uw bedrijf of merk een toegevoegde waarde? De nieuwste trends en ontwikkelingen volgen wij op de voet om zo continu op de hoogte te blijven.

 

Glazen met logo of tekst

Wilt u uw medewerkers of zakenrelaties verrassen met een uniek cadeau? Alle glazen in ons grote en vaste assortiment kunnen worden bedrukt met uw eigen logo, tekst of slogan. Kwaliteit staat bij ons voorop! Op de gekozen glazen brengen wij uw logo, tekst of slogan haarscherp aan. Voordat wij daadwerkelijk starten met het bedrukken van de glazen sturen wij u een digitaal voorbeeld, waarop u vervolgens akkoord kunt geven. Pas na uw akkoord en wanneer alles volledig naar wens is, zullen wij de glazen gaan bedrukken.

 

Glazen bedrukken goedkoop

Bent u op zoek naar horecakwaliteit glazen voor een eerlijke prijs? Van champagneglazen tot longdrinkglazen. Wij hebben een uitgebreid en vast assortiment glazen in verschillende prijssegmenten. Door onze jarenlange ervaring en eigen inkoop bij grote fabrieken, kunnen wij bedrukte glazen leveren tegen een duidelijke all-prijs. We leveren goedkope glazen zonder concessies te doen in (druk)kwaliteit. In onze webshop krijgt u meteen de all-in prijs te zien, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u kwalitatieve goedkope glazen laten bedrukken met uw eigen logo of tekst? Vraag gerust een vrijblijvende offerte op of bestel ze online. 

 

De nieuwste druktechnieken – ook full colour!

Uniek bij Riké! Bent u op zoek naar een manier om écht indruk te maken? Dan kunt u onze collectie met full colour bedrukte glazen niet links laten liggen. Naast onze reguliere zeefdruktechniek kunt u vanaf nu bij Riké Group ook terecht voor full colour bedrukte glazen. U hebt in ons assortiment ruime keuze aan glazen met bedrukking. Denk bijvoorbeeld aan full colour bedrukte bierglazen, wijnglazen en zelfs waterflessen die full colour bedrukt kunnen worden. Kiest u voor een full colour bedrukking, dan weet u zeker dat uw boodschap opvalt. Voor de bedrukking kunt u een eigen ontwerp aanleveren. Dat kan bijvoorbeeld een logo, tekst of illustratie zijn. 

 

Contact

Voor vragen over bedrukte glazen staan wij voor u klaar per mail info@rikegroup.com, telefonisch of via WhatsApp: + 31 (0)38 202 2670 of via de chat. Wilt u direct contact met ons opnemen? Klik dan hier!