Trappist glazen

Trappist glazen, wie kent ze niet? Deze bierglazen zijn veelal voorzien van een brede kelk en uiteraard een voetstuk met steel. Over het algemeen vormen trappistbieren een ware smaaksensatie, welke goed tot zijn recht komt in trappist glazen. Elk biermerk heeft een eigen glas, creeër ook uw eigen gepersonaliseerde glas! 

Trappist glazen
Filteren
Trappist Glas 15 cl. tapmaat bedrukken

Trappist Glas 15 cl. tapmaat

Inhoud 25 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 3.64

Bereken uw prijs
Trappist Glas 25 cl. tapmaat bedrukken

Trappist Glas 25 cl. tapmaat

Inhoud 40 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 3.79

Bereken uw prijs
Trappist Glas 33 cl. tapmaat bedrukken

Trappist Glas 33 cl. tapmaat

Inhoud 47 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 3.83

Bereken uw prijs

Bedrukte trappist glazen: voor elk wat wils

Wist u dat er op de hele wereld slechts ongeveer een veertigtal trappistbieren zijn? Ondanks het beperkte aantal, zijn de smaken van trappistbieren enorm divers. Voor ieder type trappistbier bestaat er dan ook een ander trappistglas! Bij Riké Group kunnen wij elk gewenst type trappistglas leveren met opdruk, ook als het niet op onze website staat.

 

Logo afdrukken op trappist glazen

Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of -logo afdrukken op trappist glazen! Onze ambachtelijke zeefdruktechniek laat uw logo samensmelten met het glas, waardoor de opdruk tegen een stootje kan: deze is krasvast en afwasbestendig. Al onze trappistglazen zijn bovendien van uitstekende horecakwaliteit en kunnen worden bedrukt met diverse kleuren.

 

Trappist glazen bedrukken als relatiegeschenk

Trappistbier is een begrip onder bierliefhebbers, en dit geldt natuurlijk ook voor de trappist glazen. Bedrukte trappist glazen zijn een prachtige manier om uw waardering te tonen voor uw zakelijke of persoonlijke relaties. Bestel bij ons uw trappisglazen met opdruk, al vanaf een oplage van slechts 36 stuks!