Kunststof bierpullen bedrukken

Bij bierpullen denkt u waarschijnlijk aan aardewerken, porseleinen of glazen bierpullen. Maar wat dacht u van kunststof bierpullen? Onze kunststof bierpullen zijn gemaakt van hoge kwaliteit, hard kunststof, dat op het gebied van gevoel en beleving absoluut niet onderdoet voor de reguliere bierpullen. Integendeel: door kunststof bierpullen te bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf of evenement, draagt u alleen maar bij aan de feestvreugde!

Bierpullen Kunststof
Filteren
Kunststof Bierpul Oktober 100cl. bedrukken

Bierpul Oktober 110 cl. Kunststof

Inhoud 110 cl. | Vanaf 30 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 9.21

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Kunststof Bierpul Oktober 60 cl. bedrukken

Bierpul Oktober 60 cl. Kunststof

Inhoud 60 cl. | Vanaf 58 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 3.95

Bereken uw prijs
Kunststof Bierpul Oktober 50 cl. bedrukken

Bierpul Oktober 50 cl. Kunststof

Inhoud 50 cl. | Vanaf 56 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 5.26

Bereken uw prijs
Kunststof Bierpul Oktober 40 cl. bedrukken

Bierpul Oktober 40 cl. Kunststof

Inhoud 40 cl. | Vanaf 86 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 5.79

Bereken uw prijs
Kunststof Pitcher 110 cl.

Kunststof Pitcher 110 cl.

Inhoud 110 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 6.75

Bereken uw prijs
Kunststof Pitcher 220 cl. bedrukken

Kunststof Pitcher 220 cl.

Inhoud 220 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 31 juli

Va. 10.38

Bereken uw prijs

Onbreekbare kunststof bierpullen

Bij een bierevenement of -festival wordt niet altijd even lichtzinnig omgesprongen met de bierpullen – maar geen nood: onze kunststof bierpullen zijn hiertegen bestand. In tegenstelling tot de reguliere glazen bierpullen, zijn onze kunststof bierpullen onbreekbaar. De bierpullen zijn gemaakt van stevig polycarbonaat. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje, en kunnen ze ook nog eens in de vaatwasser (ook met opdruk!).

 

Kunststof bierpullen voor jarenlang gebruik

Doordat u onze bedrukte kunststof bierpullen kunt afwassen en hergebruiken, heeft u hier jarenlang plezier van. Dit maakt kunststof bierpullen tot een fantastisch duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld de glazen bierpullen, die niet zijn toegestaan op evenementen; u doet hier niet alleen uzelf en uw klanten of publiek plezier mee, maar u draagt ook nog eens uw steentje bij aan het milieu. Onze bierpullen zijn 100% Europees goedgekeurd en veilig in het gebruik.

 

Bedrukte kunststof bierpullen

Met de bedrukte kunststof bierpullen van Riké Group zit u goed bij iedere gelegenheid. Wij kunnen voor u kunststof bierpullen bedrukken met een logo of tekst naar keuze in een of meerdere kleuren. Deze worden binnen 10-15 werkdagen geleverd, of het nu om een kleine of grote oplage gaat (1000+ stuks). Maatwerk is ook altijd mogelijk in overleg. Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de voorwaarden of plaats direct een aanvraag voor bedrukte kunststof bierpullen!