Servies set bedrukken

Op zoek naar een compleet serviesset bedrukt met uw bedrijfslogo? Wij branden uw logo haarfijn in een serviesset, u hoeft alleen zelf te kiezen welk model het beste past. Wij begrijpen dat een budget ook een belangrijke rol speelt bij deze keuze, daarom bieden wij altijd tenminste twee sets aan: voor een klein budget of juist een iets ruimer budget.

Filteren
Serviesset Basic 93-delig

Serviesset Basic 93-delig

Vanaf 30 oktober

Va. 574.16

Bereken uw prijs
Servies set 92-delig Milano

Servies set 92-delig Milano

Vanaf 30 oktober

Va. 591.16

Bereken uw prijs

Als de keuze toch te beperkt is, dan kunnen wij items uit de serviesset wisselen met items uit ons overige assortiment. Neem in dit geval altijd contact op zodat wij de mogelijkheden door kunnen spreken. Door heldere prijzen en voorwaarden op onze website weet u voordat u bestelt exact waar u aan toe bent.

 

Omdat wij een groothandel zijn op het gebied van bedrukt serviesgoed en complete serviesset, profiteert u van onze kennis en ervaring. Onze afnemers bestaan uit grootwinkelbedrijven, retailers, horecaondernemingen, overheden, reclamebureaus, marketingcommunicatiebureaus en (studenten)verenigingen.

 

Korte communicatielijnen

​​Ruim 10 jaar ervaring in de branche staan garant voor een mooi eindproduct – in dit geval een duurzame en complete serviesset. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op of kijkt u gerust verder op deze website voor meer informatie.