Glazen waterflessen bedrukken

Glazen waterflessen met uw eigen logo, tekst of slogan kunnen in uw onderneming natuurlijk niet ontbreken! Riké Group is al sinds 2006 dé specialist in het bedrukken van waterflessen. Wij kunnen u op dit gebied volledig ontzorgen. Onze waterflessen zijn in verschillende maten beschikbaar. Als specialist kunnen wij bedrukte waterflessen leveren vanaf 12 stuks in 10 werkdagen. Wilt u ook een waterfles met logo? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bestel uw bedrukte flessen via onze webshop!

Waterflessen
Filteren
Populair
Fles Oslo 1,0 Liter bedrukken

Fles Oslo 1,0 Liter

Inhoud 100 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 24 juli

Vanaf 6.09

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Fles Oslo 0,7 Liter bedrukken

Fles Oslo 0,7 Liter

Inhoud 70 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 24 juli

Vanaf 5.12

Bereken uw prijs
Fles Oslo 0,5 liter bedrukken

Fles Oslo 0,5 liter

Inhoud 50 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 24 juli

Vanaf 4.41

Bereken uw prijs
Fles Oslo 0,35 liter bedrukken

Fles Oslo 0,35 liter

Inhoud 35 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 24 juli

Vanaf 4.17

Bereken uw prijs
Fles Oslo 0,2 liter bedrukken

Fles Oslo 0,2 liter

Inhoud 20 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 24 juli

Vanaf 3.89

Bereken uw prijs
Fles Neos 1,0 Liter met kurksluiting bedrukken

Fles Neos 1,0 Liter Kurk

Inhoud 100 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 6.88

Bereken uw prijs
Fles Neos 0,7 Liter bedrukken

Fles Neos 0,7 Liter

Inhoud 70 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 24 juli

Vanaf 5.33

Bereken uw prijs
Fles Neos 0,5 liter bedrukken

Fles Neos 0,5 liter

Inhoud 50 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 24 juli

Vanaf 4.79

Bereken uw prijs
Fles Neos 0,35 liter bedrukken

Fles Neos 0,35 liter

Inhoud 35 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 24 juli

Vanaf 4.32

Bereken uw prijs
Fles Oxygen 0,7 Liter bedrukken

Fles Oxygen 0,7 Liter

Inhoud 70 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 24 juli

Vanaf 4.79

Bereken uw prijs
Fles Oxygen 0,5 liter bedrukken

Fles Oxygen 0,5 liter

Inhoud 50 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 24 juli

Vanaf 4.21

Bereken uw prijs
Dop 28 mm tbv 0,2 – 0,5 Liter

Dop 28 mm tbv 0,2 – 0,5 Liter

Vanaf 50 stuks

Vanaf 17 juli

Vanaf 0.35

Bereken uw prijs
Dop 33 mm tbv 0,7 – 1,0 Liter

Dop 33 mm tbv 0,7 – 1,0 Liter

Vanaf 50 stuks

Vanaf 17 juli

Vanaf 0.54

Bereken uw prijs
Beugelfles Vierkant Swing 0,25 liter bedrukken

Beugelfles Vierkant Swing 0,25 liter

Inhoud 25 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 4.28

Bereken uw prijs
Beugelfles Vierkant Swing 0,5 liter bedrukken

Beugelfles Vierkant Swing 0,5 liter

Inhoud 50 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 31 juli

Vanaf 5.00

Bereken uw prijs

Glazen waterflessen bedrukken met logo

Een waterfles krijgt een geweldige, unieke uitstraling met een mooie opdruk. Naast de mooie en promotionele kant, is het natuurlijk ook een praktisch onderdeel van uw servies wat eigenlijk niet kan ontbreken. Iedere horecazaak heeft wel waterflessen paraat staan. Een waterfles kan eenvoudig worden bijgevuld en wordt veel gebruikt. Daardoor is het natuurlijk een ideaal promotiemiddel voor uw bedrijf. Uiteraard past de bedrukking van de waterfles geheel bij uw huisstijl. U heeft hierbij helemaal de vrije hand om uw logo te plaatsen of een pakkende tekst te creëren. 

 

Bij Riké Group kunt u glazen waterflessen laten bedrukken met iedere gewenste opdruk naar keuze. Logo, beeldmerk of een andere afbeelding? Stuur uw creatieve idee naar ons op en wij denken met u mee. Wij zijn al meer dan 15 jaar specialist in het bedrukken van glaswerk en serviesgoed. Hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn bij het maken van een ontwerp voor uw bedrukte waterflessen. Wij kunnen uw glazen waterflessen al bedrukken en leveren binnen 10 werkdagen.

 

Populaire bedrukbare waterflessen met draaidop of kurksluiting

Onze meest populaire bedrukbare glazen waterflessen zijn de series Oslo en Neos. Alle waterflessen zijn verkrijgbaar in diverse maten. De meest gekozen maten zijn 0,7 liter en 1 liter. Daarnaast zijn de maten 0,3 liter en 0,5 liter uiteraard ook gewoon verkrijgbaar bij ons. 

 

De waterflessen kunt u helemaal bij uw huisstijl laten passen. De doppen van de waterflessen zijn bijvoorbeeld in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals: zwart, goud, zilver, rood en blauw. De Oslo en Neos waterflessen zijn ook leverbaar met een handige kurksluiting. Ideaal om snel water in te serveren! Hiernaast hebben wij ook bedrukbare glazen waterflessen met een beugelsluiting in ons assortiment. Een groot voordeel van glazen waterflessen is dat ze het gebruik van plastic flesjes tegengaan. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken. Glazen waterflessen zijn dus een erg duurzame optie.

 

Bedrukte glazen waterflessen in een kleine oplage bestellen

Bent u eigenlijk op zoek naar een kleine oplage bedrukte glazen waterflessen? Bij ons is het al mogelijk om bedrukte glazen waterflessen te bestellen vanaf 12 stuks. Dat maakt onze bedrukte waterflessen ook geschikt voor kleinere horecaondernemingen. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte glazen waterfles met logo voor uw horecaonderneming.

 

Staat de gewenste glazen waterfles niet op onze website of bent u op zoek naar iets anders? Neem dan even contact met ons op. Via ons uitgebreide netwerk door heel Europa hebben wij beschikking tot heel veel glaswerk en serviesgoed. Wellicht kunnen wij uw gewenste glazen waterfles regelen.

 

Riké Group biedt een compleet assortiment glaswerk en serviesgoed. Combineer de waterflessen met wijnglazenbierglazenwaterglazenlongdrinkglazen of wat voor ander servies of glaswerk dan ook. Zo bent u in één keer geslaagd voor uw hele onderneming, wel zo handig!

 

Hoge kwaliteit bedrukte glazen waterflessen

Wilt u waterflessen bedrukken die ook bij intensief gebruik mooi blijven? Dan bent u bij Riké Group aan het juiste adres. Ons glasservies is van de beste horecakwaliteit. Dit geldt ook voor de opdruk kwaliteit die wij leveren voor ons glasservies. Wij maken gebruik van ambachtelijke zeefdruktechnieken, waarbij de opdruk bij een hoge temperatuur wordt ingebrand in uw glazen waterfles. Door het gebruik van deze druktechniek ontstaat een krasvaste en vaatwasbestendige opdruk. Zo blijft de het logo ook na veelvuldig gebruikt in de horeca mooi en heel erg goed zichtbaar.

 

Met onze jarenlange ervaring in het bedrukken van glazen waterflessen kunt u bij ons ook rekenen op professioneel advies met betrekking tot de vormgeving van uw glasservies.

 

Bedrukte glazen waterflessen met imitatie ets

Om uw glazen waterflessen met logo een nog luxere uitstraling te geven, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een etsdruk. Maar wat is een etsdruk? Een etsdruk is een bedrukking met een grijze kleur die lijkt op een gravure. Eigenlijk is een etsdruk een speciaal soort monochromatische opdruk met een grijswitte kleur. Een etsdruk is dus een bedrukking in graveerlook. Het voordeel hiervan is dat het het voordeliger is dan een echte gravering of meerkleurenbedrukking. Vooral bij grote oplagen gaat u bij een etsdruk een groot prijsvoordeel zien. Echter is de kwaliteit van een etsdruk op een glazen waterfles zeker niet minder!

 

Hoe zit het proces in elkaar bij Riké Group?

Wat is uw wens? Wij kunnen glazen waterflessen bedrukken aan de voor-, achter- en onderzijde van de waterfles en zelfs rondom de hele fles. In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse glazen waterflessen die u kunt bedrukken. Op onze website krijgt u meteen een eerlijke all-in prijs te zien. Wij willen namelijk niet dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Voordat wij beginnen met het bedrukken van uw glazen waterflessen, zullen wij u eerst een gratis drukproef sturen. Wilt u toch nog wat aan uw bedrukking veranderen? Geen probleem! Pas na uw volledige tevredenheid en akkoord starten wij met het bedrukken van uw gepersonaliseerde glazen waterflessen.

 

Waterflessen bedrukken kan ontzettend eenvoudig zijn. Riké Group ontzorgt u volledig op het gebied van glazen bedrukken. Voor vragen staan wij telefonisch of per mail altijd voor u klaar!

Veelgestelde vragen

Wat voor soort ontwerpen kunnen er op de glazen waterflessen worden gedrukt?

Op de glazen waterflessen van Riké Group kunnen logo’s, teksten en slogans worden gedrukt. Voor een voorbeeld kunt u altijd een digitaal ontwerp aanvragen.

Welke glazen waterflessen zijn geschikt om te bedrukken?

Alle glazen waterflessen op de website van Riké Group zijn bedrukbaar!