Glazen waterflessen bedrukken

Glazen waterflessen met uw eigen logo, tekst of slogan kunnen in uw onderneming natuurlijk niet ontbreken! Riké Group is al meer dan 15 jaar dé specialist in het bedrukken waterflessen en kan u bij dit proces volledig ontzorgen. Als specialist kunnen wij bedrukte waterflessen al leveren vanaf 12 stuks en in 10 werkdagen. Wilt u ook een waterfles met logo? Vraag gerust een vrijblijvende offerte op of bestel uw flessen via onze webshop!

Waterflessen
Filteren
Populair
Fles Oslo 1,0 Liter bedrukken

Fles Oslo 1,0 Liter

Inhoud 100 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 1 maart

Vanaf 5.71

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Fles Oslo 0,7 Liter bedrukken

Fles Oslo 0,7 Liter

Inhoud 70 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 1 maart

Vanaf 4.79

Bereken uw prijs
Fles Oslo 0,5 liter bedrukken

Fles Oslo 0,5 liter

Inhoud 50 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 1 maart

Vanaf 4.12

Bereken uw prijs
Fles Oslo 0,35 liter bedrukken

Fles Oslo 0,35 liter

Inhoud 35 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 1 maart

Vanaf 3.89

Bereken uw prijs
Fles Oslo 0,2 liter bedrukken

Fles Oslo 0,2 liter

Inhoud 20 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 1 maart

Vanaf 3.62

Bereken uw prijs
Fles Neos 1,0 Liter met kurksluiting bedrukken

Fles Neos 1,0 Liter Kurk

Inhoud 100 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 8 maart

Vanaf 6.53

Bereken uw prijs
Fles Neos 0,7 Liter bedrukken

Fles Neos 0,7 Liter

Inhoud 70 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 1 maart

Vanaf 4.98

Bereken uw prijs
Fles Neos 0,5 liter bedrukken

Fles Neos 0,5 liter

Inhoud 50 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 1 maart

Vanaf 4.46

Bereken uw prijs
Fles Neos 0,35 liter bedrukken

Fles Neos 0,35 liter

Inhoud 35 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 1 maart

Vanaf 4.01

Bereken uw prijs
Fles Oxygen 0,7 Liter bedrukken

Fles Oxygen 0,7 Liter

Inhoud 70 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 1 maart

Vanaf 4.46

Bereken uw prijs
Fles Oxygen 0,5 liter bedrukken

Fles Oxygen 0,5 liter

Inhoud 50 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 1 maart

Vanaf 3.93

Bereken uw prijs
Dop 28 mm tbv 0,2 – 0,5 Liter

Dop 28 mm tbv 0,2 – 0,5 Liter

Vanaf 50 stuks

Vanaf 23 februari

Vanaf 0.35

Bereken uw prijs
Dop 33 mm tbv 0,7 – 1,0 Liter

Dop 33 mm tbv 0,7 – 1,0 Liter

Vanaf 50 stuks

Vanaf 23 februari

Vanaf 0.54

Bereken uw prijs
Beugelfles Vierkant Swing 0,25 liter bedrukken

Beugelfles Vierkant Swing 0,25 liter

Inhoud 25 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 8 maart

Vanaf 4.28

Bereken uw prijs
Fles Iconic 0,54 liter (incl. zilveren dop) bedrukken

Fles Iconic 0,54 liter

Inhoud 54 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 8 maart

Vanaf 5.00

Bereken uw prijs

Glazen waterflessen bedrukken met logo

Een waterfles is gewoon een waterfles, maar met een mooie opdruk wordt de waterfles echt uniek. Naast de mooie en promotionele kant, is het natuurlijk ook een praktisch onderdeel van uw servies wat eigenlijk niet kan ontbreken. Iedere horecazaak heeft wel waterflessen paraat staan. De waterfles kan eenvoudig worden bijgevuld en wordt veel gebruikt. Daarmee is het natuurlijk een ideaal promotiemiddel. Uiteraard past de bedrukking van de waterfles geheel bij uw huisstijl en heeft u zelf helemaal de vrije hand om een mooi logo of een pakkende tekst te creëren.

 

Bij Riké Group kunt u glazen waterflessen laten bedrukken met iedere gewenste opdruk naar keuze. Logo, beeldmerk of een andere afbeelding? Stuur uw creatieve idee maar op en wij denken graag met u mee. Wij zijn al meer dan 15 jaar specialist in het bedrukken van glaswerk en serviesgoed en kunnen u daardoor van dienst zijn met een uitstekende service. Wij kunnen uw bedrukte glazen waterflessen al leveren in 10 tot 15 werkdagen.

 

Populaire waterflessen met draaidop of kurksluiting

Onze meest populaire glazen waterflessen zijn de series Oslo en Neos. Alle waterflessen zijn verkrijgbaar met diverse inhoudsmaten. De meest gekozen inhoudsmaten zijn 0,7 liter en 1 liter, maar de 0,3 liter en 0,5 liter zijn uiteraard ook gewoon verkrijgbaar. De waterflessen kunt u helemaal bij uw huisstijl laten passen. De doppen van de waterflessen zijn bijvoorbeeld in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals: zwart, goud, zilver, rood en blauw. De Oslo en Neos waterfles is ook leverbaar met een handige kurksluiting. Ideaal om snel water in te serveren! Daarnaast hebben wij ook nog glazen waterflessen met beugelsluiting in ons assortiment. Een groot voordeel van glazen waterflessen is dat ze het gebruik van plastic flesjes tegengaan en ze zijn makkelijk schoon te maken. Glazen waterflessen zijn dus een hele duurzame optie.

 

Bedrukte glazen waterflessen in een kleine oplage bestellen

Bent u eigenlijk op zoek naar een kleine oplage bedrukte glazen waterflessen? Bij ons is het al mogelijk om bedrukte glazen waterflessen te bestellen vanaf 12 stuks. Dat maakt onze bedrukte waterflessen ook geschikt voor kleinere horecaondernemingen. Bekijk snel het uitgebreide en vaste assortiment en vind de perfecte glazen waterfles voor uw horecaonderneming.

Staat de gewenste glazen waterfles nog niet op onze website of bent u op zoek naar iets anders? Neem dan even contact met ons op. Via ons uitgebreide netwerk door heel Europa hebben wij beschikking tot heel veel glaswerk en serviesgoed.

 

Riké Group biedt een compleet assortiment glaswerk en serviesgoed. Combineer de waterflessen met wijnglazen, bierglazen, champagneglazen, bierpullen, theeglazen, borrelglazen, waterglazen of longdrinkglazen. Zo bent u in één keer klaar voor uw hele onderneming, wel zo handig!

 

Hoge kwaliteit bedrukte glazen waterflessen

Wilt u waterflessen bedrukken die ook bij intensief gebruik mooi blijven? Dan bent u bij Riké Group aan het juiste adres. Ons glasservies is van een uitstekende horecakwaliteit en datzelfde geldt voor de opdruk van de glazen waterfles. Wij maken gebruik van ambachtelijke zeefdruktechnieken, waarbij de opdruk bij een hoge temperatuur wordt ingebrand in uw glazen waterfles. Door het gebruik van deze druktechniek ontstaat een krasvaste en afwasbestendige opdruk. Zo blijft de het logo ook na veelvuldig gebruikt in de horeca mooi en heel erg goed zichtbaar.

 

Met onze jarenlange ervaring in het bedrukken van glazen waterflessen kunt u bij ons ook rekenen op een professioneel advies met betrekking tot de vormgeving.

 

Bedrukte glazen waterflessen met imitatie ets

Om uw glazen waterflessen een nog luxere uitstraling te geven, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een etsdruk. Maar wat is een etsdruk? Een etsdruk is een bedrukking met een grijze kleur die lijkt op een gravure. Eigenlijk is een etsdruk een speciaal soort monochromatische opdruk met een grijswitte kleur. Een etsdruk is dus een bedrukking in graveerlook, maar is prijstechnisch voordeliger dan een gravure of een meerkleurenbedrukking. Vooral bij grote oplagen gaat u bij een etsdruk een groot prijsvoordeel zien.

 

Hoe werkt het?

Wat is uw wens? Wij kunnen glazen waterflessen bedrukken aan de voor-, achter- en onderzijde van de waterfles en zelfs rondom de hele fles. In ons uitgebreide en vaste assortiment vindt u diverse glazen waterflessen die u kunt kiezen. Op onze website krijgt u meteen een eerlijke all-in prijs te zien. Wij willen namelijk niet dat u voor verrassingen komt te staan. Voordat wij gaan starten met het bedrukken van uw glazen waterflessen, zullen wij u eerst een gratis drukproef sturen, zodat u alles nog eens goed kunt overdenken. Wilt u toch nog wat veranderen? Geen probleem! Pas na uw volledige tevredenheid en akkoord gaan wij starten met het bedrukken van uw gepersonaliseerde glazen waterflessen.

 

Contact

Waterflessen bedrukken kan zo eenvoudig zijn. Riké Group ontzorgt u volledig op het gebied van glazen bedrukken. Voor vragen over glazen waterflessen bedrukken staan wij voor u klaar per mail info@rikegroup.com, telefonisch of via WhatsApp: + 31 (0)38 202 2670 of via de chat. Wilt u direct contact met ons opnemen? Klik dan hier!