Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

Champagneglazen graveren

Champagneglas is bij uitstek dé drank om mee te toosten bij feestelijk gelegenheden: bij champagneglazen denkt u natuurlijk al gauw aan flutes gevuld met sprankelende wijn die tegen elkaar worden geklonken. Geef uw speciale gelegenheid een extra bijzonder tintje met gegraveerde champagneglazen. Zo wordt het voor iedereen een dag of avond om nooit meer te vergeten!

Filteren
Brasserie Champagneflute 15 cl. graveren

Brasserie Champagneflute 15 cl. graveren

Vanaf 28 november

Bereken uw prijs

Vanaf 5.21

Bouquet Champagneflute 17 cl. graveren

Bouquet Champagneflute 17 cl. graveren

Vanaf 28 november

Bereken uw prijs

Vanaf 6.03

Esprit Champagneflute 21 cl. graveren

Esprit Champagneflute 21 cl. graveren

Vanaf 28 november

Bereken uw prijs

Vanaf 6.29

Stijlvol en klassiek: champagneglazen graveren

Van zichzelf zijn champagneglazen al sierlijk, klassiek en stijlvol, maar met een gravure komen die eigenschappen van champagneglazen nog beter naar voren. Wij graveren uw champagneglazen dan ook graag met een logo, korte boodschap of afbeelding naar keuze. Heeft u het geschikte champagneglas niet kunnen vinden op de website? Laat het ons weten: vaak kunnen wij het gewenste champagneglas alsnog leveren.

 

Champagneglas graveren als uniek cadeau

Wij kunnen al champagneglazen graveren vanaf een zeer kleine oplage van 12 stuks. Dit maakt het eenvoudig om gegraveerde champagneglazen te bestellen als cadeau, bijvoorbeeld voor een jubileum of huwelijk. Of natuurlijk om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden! Wij kunnen uw gegraveerde champagneglazen vaak al leveren binnen 3 werkdagen, nadat u akkoord bent gegaan met de digitale proefdruk.

 

Hoge kwaliteit gegraveerde champagneglazen

Met trots kunnen wij zeggen dat Riké Group al meer dan 10 jaar dé specialist is als het gaat om champagneglazen graveren. De mogelijkheden voor het graveren van champagneglazen zijn nagenoeg eindeloos. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op, of plaats direct een aanvraag!