Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

Wijnglazen graveren

Verfijnd, smaakvol en gewoon lekker: bij iedere gelegenheid wordt wel wijn gedronken, en gegraveerde wijnglazen dragen alleen maar bij aan een goede sfeer. Onze wijnglazen zijn stuk voor stuk gemaakt van horecakwaliteit glas; wij werken onder andere met wijnglazen van Mammoet en Royal Leerdam. Voor u betekent dit uitstekende kwaliteit gegraveerde wijnglazen die ook nog eens betaalbaar zijn!

Filteren
Esprit Wijnglas 41 cl. graveren

Esprit Wijnglas 41 cl. graveren

Inhoud 41 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 7.08

Aurum Rocco Bormioli Wijnglas 35 cl. bedrukken

Aurum Wijnglas 35 cl.

Inhoud 35 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 11 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 4.00

Claret Wijnglas 24 cl. graveren

Claret Wijnglas 24 cl graveren

Inhoud 24 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 5.44

Claret Wijnglas 33 cl. graveren

Claret Wijnglas 33 cl. graveren

Inhoud 33 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 5.50

Wijnglas Allure 53 cl. graveren

Wijnglas Allure 53 cl. graveren

Inhoud 53 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 8.08

Drink wijn in stijl uit gegraveerde wijnglazen

Gegraveerde wijnglazen hebben een chique uitstraling. Met uw logo of beeldmerk op een wijnglas gegraveerd straalt uw bedrijf dan ook uit dat u staat voor kwaliteit. Dat wilt u toch zeker ook? Daarbij blijven zowel het wijnglas als de gravure mooi bij dagelijks gebruik.

 

Een gegraveerd wijnglas: het ultieme persoonlijke geschenk

Een uniek, gegraveerd wijnglas is een prachtig persoonlijk cadeau. Niet voor niets worden gegraveerde wijnglazen vaak gebruikt als zakelijk relatiegeschenk, of als geschenk bij een bijzondere gebeurtenis zoals een jubileum of huwelijk. Wij kunnen gegraveerde wijnglazen al leveren vanaf een kleine oplage van 12 stuks. Ideaal!

 

Wijnglas graveren voor bedrijven

Ook voor wijnglazen graveren in een grote oplage draaien wij onze hand niet om. Dit maakt de mogelijkheid om wijnglazen te graveren ook uitermate interessant voor grotere horecaondernemingen. Wist u dat u in plaats van een gravure ook kunt kiezen voor een bedrukking in etscoating? Deze optie is bijzonder aantrekkelijk wanneer u grote aantallen wijnglazen wilt bestellen: de etscoating is een type opdruk die qua uitstraling veel wegheeft van een gravure. Zo krijgt u het stijlvolle van een gravure voor de prijs van een bedrukking.