Champagneglazen bedrukken

Champagneglazen bedrukken voor een nieuwjaarsborrel, bedrijfsopening, bruiloft, examenfeestje of een andere feestelijke gelegenheid? Riké Group voorziet deze bijzondere gelegenheden al meer dan 10 jaar van bedrukte champagneglazen voor een eerlijke prijs. Kwaliteit staat bij ons voorop. Uw logo smelt samen met het glas en is daarmee krasvast en afwasbestendig. Vanaf 36 stuks met een levertijd van 10 werkdagen. Bestel online of vraag een offerte aan!

Filteren
Meest verkocht
Champagneflûte Pasabahce Allegra 19,5 cl bedrukken

Champagneflute Allegra 19,5 cl

Inhoud 19.5 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 12 december

Vanaf 3.54

Bereken uw prijs
Brasserie Champagneflute 15 cl. bedrukken

Brasserie Champagneflute 15 cl.

Inhoud 15 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 2.91

Bereken uw prijs
Champagneflute Gilde 16 cl. bedrukken

Champagneflute Gilde 16 cl.

Inhoud 16 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 12 december

Vanaf 2.93

Bereken uw prijs
Savoie Champagneflute 17 cl. bedrukken

Savoie Champagneflute 17 cl.

Inhoud 17 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 3.29

Bereken uw prijs
Cosy Moments Champagneflute 19 cl. bedrukken

Cosy Moments Champagneflute 19 cl.

Inhoud 19 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 3.31

Bereken uw prijs
Timeless Champagneflute 17,5 cl. | Vanaf 36 stuks

Timeless Champagneflute 17,5 cl.

Inhoud 17,5 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 3.77

Bereken uw prijs
Bouquet Champagneflute 17 cl. bedrukken

Bouquet Champagneflute 17 cl.

Inhoud 17 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 3.81

Bereken uw prijs
Esprit Champagneflute 21 cl. bedrukken

Esprit Champagneflute 21 cl.

Inhoud 21 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 3.89

Bereken uw prijs
Timeless Champagnecoupe 25,5 cl. | Vanaf 36 stuks

Timeless Champagnecoupe 25,5 cl.

Inhoud 25,5 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 3.89

Bereken uw prijs
Hostelvia Champagneflute Chardonnay 21 cl. bedrukken

Hostelvia Champagneflute Chardonnay 17,5 cl.

Inhoud 17,5 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 3.99

Bereken uw prijs
Timeless Martini Glas 23 cl. | Vanaf 36 stuks

Timeless Martini Glas 23 cl.

Inhoud 23 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 4.04

Bereken uw prijs
Champagnecoupe Royal Leerdam 613162 Specials 24 cl bedrukken

Champagnecoupe Specials 24 cl

Inhoud 24.5 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 4.04

Bereken uw prijs
Timeless Nick & Nora Glas 16 cl. | Vanaf 36 stuks

Timeless Nick & Nora Glas 16 cl.

Inhoud 16 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 4.09

Bereken uw prijs
Carre Champagneflute 22 cl. bedrukken

Carre Champagneflute 22 cl.

Inhoud 22 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 18 december

Vanaf 4.67

Bereken uw prijs
Champagnecoup Libbey Spksy 24,5 cl bedrukken

Champagnecoup Spksy 24,5 cl

Inhoud 24.5 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 5 januari

Vanaf 5.04

Bereken uw prijs

Bedrukte champagneglazen

Alle champagneglazen in ons assortiment kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit champagneglazen die wij voorzien van een hoogwaardige kwaliteit opdruk. Ons vaste assortiment biedt u ook een uitstekende nabestelservice om zo uw complete collectie glaswerk compleet te houden. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bedrukken van champagneglazen begrijpen wij maar al te goed dat u het drukproces graag snel, nauwkeurig en voor een eerlijke prijs door ons gerealiseerd wilt zien. Riké Group staat voor snelle communicatie, een nauwkeurige en hoogwaardige opdruk en dat allemaal voor een eerlijke prijs.

 

Champagneglas bedrukken in een kleine oplage

Wilt u voor een wat kleiner gezelschap champagneglazen laten bedrukken? Bij ons is het vaak al mogelijk om bedrukte champagneflutes te bestellen vanaf 36 stuks. Bekijk snel het uitgebreide en vaste assortiment champagneglazen en vind het perfecte glas voor uw (zaken)relaties. Staat dat perfecte glas nog niet op onze website? Neem dan even contact met ons op. Dan benaderen wij de vele glasfabrikanten uit ons netwerk. Via ons uitgebreide netwerk door heel Europa hebben wij beschikking tot duizenden glazen. Ook wijnglazen, shotglaasjes of andere soorten bedrukte glazen. Riké Group biedt een compleet assortiment glas- en servieswerk.

 

Champagneglazen full colour bedrukken

Een champagneglas met full colour bedrukking valt zeker op! Of het nu een afbeelding is of een logo met een kleurverloop. Bij onze unieke full colour bedrukking is vrijwel alle mogelijk! De bedrukking is van uitstekende kwaliteit, krasvast- en afwasbestendig. Voor de bedrukking kunt u een eigen ontwerp aanleveren. Dat kan bijvoorbeeld een logo, tekst of illustratie zijn. 

 

Hoe werkt full colour bedrukken van champagneglazen? Bij digitaal drukwerk wordt de inkt rechtstreeks op het champagneglas gedrukt. Alles wordt in full colour bedrukt, dus geen maximaal aantal kleuren. Kleine details en kleurverloop zijn geen enkel probleem. Ook het rondom bedrukken en het personaliseren van persoonsnamen is eenvoudig (en goedkoop) te realiseren. De full colour techniek maakt gebruik van CMYK-kleuren. Als u specifieke Pantone-kleuren wilt gebruiken met minder dan 4 kleuren, raden we tampondruk of zeefdruk aan. Full colour bedrukte champagneglazen zijn al leverbaar in 7 werkdagen na akkoord op de drukproef!

 

Populaire champagneglazen

Wij werken met kwalitatieve Europese merken als o.a.: Pasabahce en Royal Leerdam. Onze kwalitatieve champagneglazen zijn van een uitstekende horecakwaliteit en modellen als Claret, Allegra, Bouquet en Esprit zijn erg populair onder onze afnemers. Op vele bruiloften en in vele horecagelegenheden wordt er geproost met deze prachtige glazen. Bent u op zoek naar andere bedrukte glazen? In ons uitgebreide en vaste assortiment vindt u ook bijpassende wijnglazen, bierglazen, borrelglazen en longdrinkglazen.

 

Specialist in het bedrukken van champagneglazen

Champagneglazen bedrukken wij vaak voor feestelijke gelegenheden. Wij ontzorgen dagelijks met veel plezier horecaondernemers en organisatoren van evenementen door heel Nederland, België en Duitsland. Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij u deskundig ontzorgen op het gebied van ontwerp en levering van uw unieke champagneglazen. Dat doen wij met veel plezier, want u heeft vast al genoeg andere dingen te regelen. Wij zijn erg nieuwsgierig naar uw creatieve ideeën. Als specialist denken wij met u mee en werken wij met korte levertijden. Uw champagneglazen met logo, datum of tekst kunnen wij al in 10 werkdagen leveren.

 

Bedrukte champagneglazen met etsdruk

Om een nog luxere uitstraling aan de champagneglazen te geven, kunt u kiezen voor bedrukking met etsdruk (of imitatie ets). Deze speciale techniek geeft door de grijze kleur de uitstraling van een lasergravering, voor de prijs van een opdruk. Bovendien is een champagneglas bedrukken met etsdruk voordeliger dan een bedrukking met meerdere kleuren. Een etsdruk is van uitstekende horecakwaliteit en is zelfs de meest gekozen kleur op champagneglazen in de horeca. Uiteraard is een etsdruk op schenkhoogte ook mogelijk. Bij Riké Group gaan wij voor een perfect eindresultaat. Op onze website kunt u bij de bedrukkingsmogelijkheden eenvoudig kiezen voor een etsdruk. 

 

Hoe werkt het?

Door de lange kelk zijn de meeste flutes met een groot vlak te bedrukken. Dat biedt voor u mogelijkheden om zelfs de kleinste details goed zichtbaar te krijgen. Standaard bedrukken wij het glas aan de voorzijde maar de optimale positie voor uw champagneglas bekijken wij samen met u aan de hand van het ontwerp. Om daad bij het woord te voegen, sturen wij altijd een gratis digitale mailproef. Dat is een impressie van het gewenste champagneglas met uw ontwerp op ware grootte. Wij horen van veel afnemers dat zo’n impressie een realistisch beeld van de werkelijkheid geeft. Zo kunt u met een gerust hart uw keuze maken. Op onze website krijgt u ook meteen een eerlijke all-in prijs te zien, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij starten het drukproces pas na uw volledige tevredenheid en akkoord.

 

Contact

Voor vragen over champagneglazen bedrukken staan wij voor u klaar per mail info@rikegroup.com, telefonisch of via WhatsApp: +31 (0) 38 202 2670 of via de chat. Wilt u direct contact met ons opnemen? Klik dan hier!