Stel uw vraag. Bel Ewout

Houten kistjes op maat

Zoveel klanten, zoveel wensen. De mogelijkheden op het gebied van houten kistjes op maat zijn dan ook eindeloos. Zo kunt u variëren in de grootte, de houtsoort, de indeling, de kleur (bijvoorbeeld naturel, zwart of wit), de sluiting (zoals scharniersluiting of schuifdeksel) en natuurlijk de opdruk of gravure.

Filteren

Brochurekistjes

Stel uw eigen kistje samen

Vanaf 6 juni

Vanaf 7.49

Bereken uw prijs

Wijnkistjes op maat

Stel uw eigen kistje samen

Vanaf 6 juni

Va. 14.06

Bereken uw prijs

Houten kistjes op maat

Stel uw eigen kistje samen

Vanaf 6 juni

Va. 21.44

Bereken uw prijs

Houten kistjes laten graveren

Houten kistjes lenen zich uitstekend voor het plaatsen van een gravure. Door hun vorm met grote oppervlakken kunnen wij op elke zijde van een houten kistje graveren, en dat over nagenoeg het gehele oppervlak. Het graveren van houten kistjes doen wij met behulp van een laser. Hierdoor komt uw ontwerp strak en perfect afgewerkt op de houten kistjes!

 

Veelzijdige houten kistjes

In de horeca zijn er vele toepassingen voor houten kistjes op maat. U kunt deze gebruiken om thee in te presenteren, als decoratie voor op tafels of op de bar, of om menukaarten en andere informatie tentoon te stellen. Ook zijn gepersonaliseerde houten kistjes op maat prima geschikt om als relatiegeschenk cadeau te doen. Ons kundige en enthousiaste team denkt maar al te graag met u mee over de afwerking van de houten kistjes en over de beste presentatie van uw bedrijf en/of producten. Het grote voordeel is dat u de houten kistjes helemaal zelf samen kunt stellen!

 

Opdruk op houten kistjes

Wilt u wat meer kleur geven aan uw houten kistjes op maat? Ook dit kan, door middel van een opdruk. Wij kunnen houten kistjes bedrukken met diverse kleuren, zodat uw logo, bedrijfsnaam of boodschap goed in het oog springt.

 

Houten kistjes op maat graveren voor bedrijven

Al jaren leveren wij houten verpakkingen aan allerhande bedrijven; drankhandel, horeca, marketingbedrijven, communicatiebureaus, multinationals... Ook als kleiner bedrijf kunt u bij ons natuurlijk houten kistjes op maat bestellen: dit kan al vanaf 100 stuks. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis en vakmanschap bieden wij u een totaalpakket als het gaat om houten verpakkingen.

 

Levering van houten kistjes

Al onze houten kistjes worden geproduceerd in Europa, en zijn daarmee van uitstekende Europese kwaliteit. Uw houten kistjes worden op maat gemaakt, waardoor u er zeker van bent dat de kistjes aan uw wensen voldoen. Wij zijn u graag snel van dienst: binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte, en vaak kunnen wij uw bestelling al binnen 3 weken leveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!