Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

Houten kistjes op maat

Hout voelt, hout leeft, hout heeft geschiedenis... Dit alles maakt onze houten kistjes op maat tot fijne, rustieke en stijlvolle producten. Al onze houten kistjes kunnen worden gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo, tekst of slogan. Dit kan door middel van een luxe lasergravure op de deksel of een bedrukking in verschillende kleuren.

Houten kistjes op maat

Zoveel klanten, zoveel wensen. Keuze in houtsoort, de indeling, de kleur (bijv. naturel, zwart of wit), de sluiting (scharniersluiting of schuifdeksel) en de opdruk of gravure.

+ vraag een offerte op

Brochurekistjes

Geef uw boodschap nog meer waarde met een luxe brochurekist op maat. In de markt veel gebruikt voor brochures, offertes maar ook als opbergverpakking van een diploma.

+ vraag een offerte op

Overige houten kistjes

Theekisten, wijnkisten, appelkistjes ..... eigenlijk alles is mogelijk. Wij kunnen u helpen van ontwerp tot de realisatie van de gewenste houten verpakkingen.

+ vraag een offerte op
Op maat gemaakt
Al vanaf 100 stuks
Snelle levering
Europese productie

Vragen?

Stel uw vraag aan Adrian

+31 (0) 38 20 22 670

 

Waarom Riké?

  • Achteraf betalen mogelijk*
  • Gratis digitaal voorbeeld
  • Snelle levering

Vraag offerte aan

Houten kistjes op maat: voor ieder wat wils

Zoveel klanten, zoveel wensen. De mogelijkheden op het gebied van houten kistjes op maat zijn dan ook eindeloos. Zo kunt u variëren in de houtsoort, de indeling, de kleur (bijvoorbeeld naturel, zwart of wit), de sluiting (zoals scharniersluiting of schuifdeksel) en natuurlijk de opdruk of gravure.

 

Houten kistjes laten graveren

Houten kistjes lenen zich uitstekend voor het plaatsen van een gravure. Door hun vorm met grote oppervlakken kunnen wij op elke zijde van een houten kistje graveren, en dat over nagenoeg het gehele oppervlak. Het graveren van houten kistjes doen wij met behulp van een laser. Hierdoor komt uw ontwerp strak en perfect afgewerkt over op de houten kistjes!

 

Veelzijdige houten kistjes

In de horeca zijn er vele toepassingen voor houten kistjes op maat. U kunt deze gebruiken om thee in te presenteren, als decoratie voor op tafels of op de bar, of om menukaarten en andere informatie tentoon te stellen. Ook zijn gepersonaliseerde houten kistjes op maat prima geschikt om als relatiegeschenk cadeau te doen. Ons kundige en enthousiaste team denkt maar al te graag met u mee over de afwerking van de houten kistjes en over de beste presentatie van uw bedrijf en/of producten.

Opdruk op houten kistjes

Wilt u wat meer kleur geven aan uw houten kistjes op maat? Ook dit kan, door middel van een opdruk. Wij kunnen houten kistjes bedrukken met diverse kleuren, zodat uw logo, bedrijfsnaam of boodschap goed in het oog springt.

 

Houten kistjes op maat graveren voor bedrijven

Al jaren leveren wij houten verpakkingen aan allerhande bedrijven; drankhandel, horeca, marketingbedrijven, communicatiebureaus, multinationals... Ook als kleiner bedrijf kunt u bij ons natuurlijk houten kistjes op maat bestellen: dit kan al vanaf 100 stuks. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis en vakmanschap bieden wij u een totaalpakket als het gaat om houten verpakkingen.

 

Levering van houten kistjes

Al onze houten kistjes worden geproduceerd in Europa, en zijn daarmee van uitstekende Europese kwaliteit. Uw houten kistjes worden op maat gemaakt, waardoor u er zeker van bent dat de kistjes aan uw wensen voldoen. Wij zijn u graag snel van dienst: binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte, en vaak kunnen wij uw bestelling al binnen 3 weken aanleveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!