Houten kistjes op maat

Hout voelt, hout leeft, hout heeft geschiedenis... Dit alles maakt onze houten kistjes op maat tot fijne, rustieke en stijlvolle producten. Al onze houten kistjes kunnen worden gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo, tekst of slogan. Dit kan door middel van een luxe lasergravure op de deksel of een bedrukking in verschillende kleuren.

Scharnierkistjes

Zoveel klanten, zoveel wensen. Keuze in afmeting, houtsoort, de indeling, de kleur, de scharniersluiting en personalisatie (bedrukking of gravure).

+ vraag een offerte op

Brochurekistjes

Geef uw boodschap nog meer waarde met een luxe brochurekist op maat. In de markt veel gebruikt voor brochures, offertes maar ook als opbergverpakking van een diploma.

+ vraag een offerte op

Kistjes met schuifdeksel

Theekisten, wijnkistjes, appelkistjes ..... eigenlijk alles is mogelijk. Wij kunnen u helpen van ontwerp tot de realisatie van de gewenste houten verpakkingen.

+ vraag een offerte op
  • Op maat gemaakt
  • Al vanaf 100 stuks
  • Snelle levering
  • Europese productie

Vraag offerte aan

Vragen?

Stel uw vraag aan Ewout

+31 (0) 38 20 22 670

 

Houten kistjes op maat: voor ieder wat wils

Zoveel klanten, zoveel wensen. De mogelijkheden op het gebied van houten kistjes op maat zijn dan ook eindeloos. Zo kunt u variëren in de houtsoort, de indeling, de kleur (bijvoorbeeld naturel, zwart of wit), de sluiting (zoals scharniersluiting of schuifdeksel) en natuurlijk de opdruk of gravure.

 

Houten kistjes laten graveren

Houten kistjes lenen zich uitstekend voor het plaatsen van een gravure. Door hun vorm met grote oppervlakken kunnen wij op elke zijde van een houten kistje graveren, en dat over nagenoeg het gehele oppervlak. Het graveren van houten kistjes doen wij met behulp van een laser. Hierdoor komt uw ontwerp strak en perfect afgewerkt over op de houten kistjes!

 

Veelzijdige houten kistjes

In de horeca zijn er vele toepassingen voor houten kistjes op maat. U kunt deze gebruiken om thee in te presenteren, als decoratie voor op tafels of op de bar, of om menukaarten en andere informatie tentoon te stellen. Ook zijn gepersonaliseerde houten kistjes op maat prima geschikt om als relatiegeschenk cadeau te doen. Ons kundige en enthousiaste team denkt maar al te graag met u mee over de afwerking van de houten kistjes en over de beste presentatie van uw bedrijf en/of producten.

 

Opdruk op houten kistjes

Wilt u wat meer kleur geven aan uw houten kistjes op maat? Ook dit kan, door middel van een opdruk. Wij kunnen houten kistjes bedrukken met diverse kleuren, zodat uw logo, bedrijfsnaam of boodschap goed in het oog springt.

 

Houten kistjes op maat graveren voor bedrijven

Al jaren leveren wij houten verpakkingen aan allerhande bedrijven; drankhandel, horeca, marketingbedrijven, communicatiebureaus, multinationals... Ook als kleiner bedrijf kunt u bij ons natuurlijk houten kistjes op maat bestellen: dit kan al vanaf 100 stuks. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis en vakmanschap bieden wij u een totaalpakket als het gaat om houten verpakkingen.

Levering van houten kistjes

Al onze houten kistjes worden geproduceerd in Europa, en zijn daarmee van uitstekende Europese kwaliteit. Uw houten kistjes worden op maat gemaakt, waardoor u er zeker van bent dat de kistjes aan uw wensen voldoen. Wij zijn u graag snel van dienst: binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte, en vaak kunnen wij uw bestelling al binnen 3 weken aanleveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Houten scharnierkistjes

Als alternatief voor een kartonnen verpakking kunt u kiezen voor een prachtig houten kistje met scharnier. Dit geeft uw cadeau een luxe tintje. Laat uw logo of tekst erop bedrukken of graveren, en het plaatje is helemaal compleet. Een houten kistje met scharniersluiting is prachtig als verpakking voor uw (relatie)geschenk. Ook in de horeca zijn er vele toepassingen voor houten scharnierkistjes op maat. U kunt deze gebruiken om thee in te presenteren, als decoratie voor op tafels of op de bar, of om menukaarten en andere informatie tentoon te stellen. Ons kundige en enthousiaste team denkt maar al te graag met u mee over de afwerking van de houten scharnierkistjes. Het grote voordeel is dat u de houten kistjes helemaal zelf samen kunt stellen!

 

Houten scharnierkistjes laten graveren of bedrukken

Houten kistjes met scharnier lenen zich uitstekend voor het plaatsen van een gravure. Door hun vorm met grote oppervlakken kunnen wij op elke zijde van een houten kistje graveren, en dat over nagenoeg het gehele oppervlak. Het graveren van houten kistjes doen wij met behulp van een laser. Hierdoor komt uw ontwerp strak en perfect afgewerkt op de houten kistjes! Wilt u wat meer kleur geven aan uw houten kistjes met scharniersluiting? Wij kunnen houten kistjes bedrukken met diverse kleuren, zodat uw logo, bedrijfsnaam of boodschap goed in het oog springt.

 

Houten maatwerk kistjes bestellen

Al onze houten kistjes worden geproduceerd in Europa, en zijn daarmee van hoogwaardige Europese kwaliteit. Wij zijn u graag snel van dienst: binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte, en vaak kunnen wij uw bestelling al binnen 2 - 4 weken leveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Voor vragen over bedrukken van houten scharnierkistjes staan wij per mail via info@rikegroup.com, telefoon via + 31 (0)38 202 2670 of via chat klaar om uw vragen te beantwoorden.