Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

Cognacglazen bedrukken

Iedereen kent ze wel: de lage, bolle glazen die naar boven wat spits toelopen. Cognacglazen zijn verkrijgbaar met of zonder steel – stijlvol en uniek. Om uw cognacglazen nog unieker te maken, kunt u ze bij ons laten bedrukken met een opdruk naar keuze. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op, of plaats direct een bestelling voor bedrukte cognacglazen!

Filteren
Gilde Cognacglas 15 cl bedrukken

Gilde Cognacglas 15 cl

Inhoud 15 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 4 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 1.41

Gilde Cognacglas 25 cl bedrukken

Gilde Cognacglas 25 cl

Inhoud 25 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 4 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 1.52

Specials Cognacglas 37 cl bedrukken

Specials Cognacglas 37 cl

Inhoud 37 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 4 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 2.20

Cognacglas 17 cl C372 Vinoteque bedrukken

Cognacglas 17 cl C372 Vinoteque

Inhoud 17 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 4 februari

Bereken uw prijs

Vanaf 2.91

Laat cognacglazen bedrukken met uw logo

Cognacglazen hebben hun specifieke vorm natuurlijk om de smaken in de cognac zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. De vorm van onze cognacglazen leent zich echter ook uitstekend voor bedrukking rondom, waardoor uw logo, beeldmerk of promotionele boodschap van alle kanten te bewonderen is. Wij bedrukken cognacglazen bijvoorbeeld voor diverse grote en kleinere horecagelegenheden.

 

Bedrukte cognacglazen voor iedere gelegenheid

Geef uw speciale gelegenheid een extra bijzonder tintje door cognacglazen te bedrukken met een afbeelding of boodschap die uzelf en uw gasten aan deze dag zal herinneren. Dit is bijvoorbeeld leuk bij een bedrijfs- of huwelijksjubileum. Nog specialer is dat wij ieder cognacglas kunnen bedrukken met een individuele naam! U hoeft dan alleen een namenlijst in te leveren tijdens de bestelling, en wij verzorgen de rest.