Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

Kunststof champagneglazen bedrukken

Proost! Met deze kunststof champagneglazen wordt iedere gelegenheid een feestje. In onze kunststof champagneflutes komt uw champagne of prosecco minstens net zo goed tot zijn recht als in reguliere champagneglazen: deze kunststof champagneglazen staan garant voor een uitstekende beleving, smaak en drinkgenot van ieder drankje. En het mooiste? Wij kunnen ze voor u bedrukken. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, lees dan gauw verder.

Filteren
Champagneglas 12 cl bedrukken | Kunststof

Champagneglas 12 cl. | Kunststof

Inhoud 12 cl. | Vanaf 72 stuks

Vanaf 10 november

Bereken uw prijs

Vanaf 1.95

Champagneglas 15 cl bedrukken | Kunststof

Champagneglas 15 cl. | Kunststof

Inhoud 15 cl. | Vanaf 72 stuks

Vanaf 10 november

Bereken uw prijs

Vanaf 1.99

Champagneglas 19cl bedrukken | Kunststof

Champagneglas 19cl. | Kunststof

Inhoud 19 cl. | Vanaf 72 stuks

Vanaf 10 november

Bereken uw prijs

Vanaf 2.16

Duurzame kunststof champagneglazen

Onze kunststof champagneglazen zijn niet te vergelijken met plastic wegwerpbekertjes. Deze kunststof champagneglazen zijn van uitstekende kwaliteit, en gaan jarenlang mee. Wanneer u kiest voor bedrukte kunststof champagneglazen, bijvoorbeeld met uw logo of promotionele boodschap, heeft u daar een lange tijd plezier van. De kunststof champagneglazen zijn 100% europees goedgekeurd en veilig, en kunnen bovendien in de vaatwasser – zelfs met opdruk is dit geen enkel probleem.

 

Onbreekbare champagneglazen bedrukken

Deze kunststof champagneglazen zullen niet sneuvelen tijdens het proosten: ze zijn gemaakt van stevig polycarbonaat, waardoor ze nagenoeg onbreekbaar zijn. Wij bedrukken onbreekbare champagneglazen met logo of tekst naar keuze. Wanneer u een bestelling plaatst en uw gewenste opdruk heeft aangeleverd, sturen wij u altijd eerst een digitale proefdruk. En bent u daar helemaal tevreden mee, dan gaan wij voor u aan de slag.

 

Bedrukte kunststof champagneglazen

Met bedrukte kunststof champagneglazen komt u bij elke gelegenheid goed voor de dag. Uw tekst, logo of andere afbeelding wordt in 1 tot 4 kleuren afgedrukt op de champagneglazen. Wij leveren uw bedrukte polycarbonaat champagneglazen altijd binnen circa 10-15 werkdagen; of u nu gaat voor een kleine of voor een grote oplage (1000+ stuks), het kan allemaal bij Riké Group. Ook maatwerk is uiteraard mogelijk; vraag ons gerust naar de voorwaarden!