Borrelglazen bedrukken

Borrelglazen en shotglaasjes bedrukken bij Riké Group. Al ruim 15 jaar dé specialist in het leveren van een breed scala aan glaswerk. Wij kunnen bedrukte borrelglazen, met een hoogwaardige kwaliteit opdruk, al leveren vanaf 24 stuks en in 10 werkdagen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op of bestel uw borrel- en shotglaasjes via onze webshop.

Borrelglazen
Filteren
HotShot 3,4 cl bedrukken

HotShot 3,4 cl

Inhoud 3.4 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 2.14

Bereken uw prijs
Borrelglas Islande 6,5 cl. bedrukken

Borrelglas Islande 6,5 cl.

Inhoud 6.5 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 2.33

Bereken uw prijs
Borrelglas stapel Grande S 7,2 cl.bedrukken

Borrel stapel Grande S 7,2 cl.

Inhoud 7,2 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 23 mei

Vanaf 2.37

Bereken uw prijs
Nieuw product
Timeless Shotglas 6 cl. bedrukken

Timeless Shotglas 6 cl.

Inhoud 6 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 2.37

Bereken uw prijs
Borrelglas Royal Leerdam Gilde 6 cl bedrukken

Borrelglas Gilde 6 cl.

Inhoud 6 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 2.58

Bereken uw prijs
Populair
Next Spatjesglas 20 cl. Stapelbaar | Vanaf 36 stuks

Next Spatje Stapel 20 cl.

Inhoud 20 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 2.69

Bereken uw prijs
Centra Shot 6,3 cl. bedrukken

Centra Shot 6,3 cl.

Inhoud 6.3 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 23 mei

Vanaf 2.70

Bereken uw prijs
Nieuw product
Elysia Shotglas 6 cl. bedrukken

Elysia Shotglas 6 cl.

Inhoud 6 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 2.73

Bereken uw prijs
Minibierpul 4 cl. bedrukken

Minibierpul 4 cl.

Inhoud 4 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 2.77

Bereken uw prijs
Borrelglas Libbey Shots 6 cl bedrukken

Borrelglas Libbey Shots 6 cl.

Inhoud 6 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 2.83

Bereken uw prijs
Borrelglas Royal Leerdam Gilde 3,5 cl bedrukken

Borrelglas Gilde 3,5 cl.

Inhoud 3,5 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 2.94

Bereken uw prijs
Borrelglas Islande met oor 5,5 cl. bedrukken

Borrelglas Islande met oor 5,5 cl.

Inhoud 5.5 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 3.20

Bereken uw prijs
Tasting glass 13 cl. bedrukken

Tasting glass 13 cl.

Inhoud 13 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 3.56

Bereken uw prijs
Intermezzo borrelglaasje 5 cl (lange steel) bedrukken

Intermezzo borrelglaasje 5 cl (lange steel)

Inhoud 5 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 3.77

Bereken uw prijs
Bouquet Portglas 14 cl. bedrukken

Bouquet Portglas 14 cl.

Inhoud 14 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 9 mei

Vanaf 3.99

Bereken uw prijs

Borrelglazen en shotglazen bedrukken

Voor alle trouwfeesten, borrels, speciale gelegenheden en horecazaken staan wij klaar met onze kwalitatieve borrelglazen met bedrukking. Borrelglazen en shotglaasjes kunnen toch niet ontbreken bij al uw mooie glaswerk en serviesgoed? Riké Group maakt het plaatje compleet! Ons gehele vaste assortiment borrelglazen en shotglazen is leverbaar met of zonder bedrukking. De meeste afnemers kiezen voor borrelglazen en shotglazen met bedrukking in één of meerdere kleuren. Wilt u shotglazen bedrukken? Wij denken graag met u mee. Doordat wij al ruim 15 jaar dé specialist zijn in het shotglazen bedrukken, kunnen wij u goed adviseren en staan wij voor u klaar met een uitstekende service.

 

Dé specialist in borrelglazen en shotglazen

Uiteraard zijn onze borrel- en shotglazen ook onbedrukt leverbaar. Bij Riké Group kunt u al een oplage bestellen vanaf 24 stuks, welke wordt geleverd in 10 werkdagen. De borrelglaasjes in ons assortiment zijn leverbaar met of zonder steel. Staat uw gewenste borrelglaasje of shotglaasje nog niet op onze website? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij hebben korte lijnen naar de meeste glasfabrikanten in Europa en hebben duizenden borrelglazen en shotglazen tot onze beschikking. Daartussen kunnen wij uw gewenste shotglaasje vast wel vinden.

 

Onze uitstekende service biedt u ook een handige nabestelservice. Doordat wij een vast en uitgebreid assortiment bieden, kunt u zelfs jaren later een nabestelling plaatsen van uw borrelglaasjes met logo. Zo kunt u samen met Riké Group uw glaswerk en serviesgoed compleet houden.

 

Verschillende soorten en maten borrelglazen

Voor iedere huisstijl is er wel een mooi borrelglaasje of shotglaasje in onze webshop te vinden. Van hoge shotglaasjes tot borrelglaasjes met pootje en van stoere shotglaasjes tot stijlvolle borrelglaasjes. U kunt in onze webshop zelfs portglazen vinden. Zo kunt u uw glaswerk helemaal compleet maken en uw gasten nóg meer verrassen. Onze kwalitatieve borrelglaasjes zijn van een uitstekende horecakwaliteit en worden daarom veel gebruikt voor de horeca, studentenverenigingen, maar ook als relatiegeschenk.

 

Hoge kwaliteit bedrukte borrelglaasjes

Met onze borrel- en shotglaasjes maakt u van iedere borrel een bijzonder en gezellig moment. Alle borrelglazen en shotglazen in ons assortiment zijn van een hoogwaardige kwaliteit en daarmee uitermate geschikt voor de horeca. Dat geldt ook voor de opdruk van de glazen. Door de zeefdruktechniek die wij gebruiken, smelt het logo op meer dan 1000 graden samen met het borrelglaasje.

Bij shotglazen bedrukken adviseren wij altijd om met weinig tekens zo groot mogelijk te drukken. Dit maken wij vooraf voor u inzichtelijk door u een digitale impressie te mailen. Een prettige bijkomstigheid is dat u in die fase van het bestelproces nog geen kosten hoeft te maken en het ontwerp nog geheel kunt aanpassen. Wij denken gedurende het gehele bestelproces met u mee en beginnen pas met het bedrukken na uw volledige tevredenheid en akkoord.

 

Hoe werkt het?

Heeft u een mooi borrelglaasje in ons uitgebreide en vaste assortiment gevonden? Leuk! Op onze website krijgt u meteen een eerlijke all-in prijs te zien. Wij willen namelijk niet dat u voor verrassingen komt te staan. Via het aanvraagformulier kunt u eenvoudig uw logo of tekst  naar ons mailen. Het is wel belangrijk dat het een vectorbestand is. Deze bestanden eindigen meestal op .ai, .pdf, of .eps en zijn niet te openen zonder speciale grafische programma’s.

 

Vervolgens sturen wij u een gratis drukproef. Deze drukproef geeft u een goed beeld van hoe een borrelglas met uw opdruk eruit kan komen te zien. Door onze ruim 15 jaar ervaring in het bedrukken van glaswerk en servies kunnen wij u goed adviseren bij een eventuele opdruk. Na het ontvangen van de drukproef kunt u alles nog eens goed overdenken. Wilt u toch nog wat veranderen? Geen probleem! Pas na uw volledige tevredenheid en akkoord gaan wij starten met het bedrukken van uw gepersonaliseerde borrelglazen.

 

Contact

Voor vragen over borrelglazen of shotglazen bedrukken staan wij voor u klaar per mail info@rikegroup.com, telefonisch of via WhatsApp: + 31(0)38 202 2670 of via de chat. Wilt u direct contact met ons opnemen? Klik dan hier.