Espresso kopjes bedrukken

Bij Riké Group kunt u espresso kopjes bedrukken met een hoogwaardige kwaliteit . Ze zijn kras- en vaatwasbestendig, en kunnen zo nog jaren mee. Op een leuke en creatieve manier laat u uw logo, tekst of slogan zo telkens terugkomen voor meer herkenning van de huisstijl. Een gesprek met uw zakenrelaties of klanten krijgt zo nog meer beleving. Bekijk ons assortiment en bestel uw bedrukte espresso kopjes eenvoudig!

Espresso kopjes
Filteren
Bart Espresso kop 6,5 cl. bedrukken

Bart Espresso kop 6,5 cl.

Inhoud 7 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 4.75

Bereken uw prijs
Bola Espresso wit 8 cl. SET bedrukken

Bola Espresso wit 8 cl. SET

Inhoud 8 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 4.48

Bereken uw prijs
Populair
Lukas Espresso wit 7.5 cl SET bedrukken

Lukas Espresso wit 7.5 cl SET

Inhoud 7.5 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 4.04

Bereken uw prijs
Style Espresso Kop 7 cl. bedrukken

Style Espresso Kop 7 cl.

Inhoud 6 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 3.00

Bereken uw prijs
Lukas Espresso Kop wit 7,5 cl bedrukken

Lukas Espresso Kop wit 7,5 cl

Inhoud 7.5 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 3.04

Bereken uw prijs
Voluto Espressoglas 9 cl bedrukken

Voluto Espressoglas 9 cl

Inhoud 9 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 3.10

Bereken uw prijs
Bola Espresso Kop hoog wit 9 cl. bedrukken

Bola Espresso Kop hoog wit 9 cl.

Inhoud 9 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 3.12

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Bola Espresso Kop  wit 8 cl. bedrukken

Bola Espresso Kop wit 8 cl.

Inhoud 8 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 3.12

Bereken uw prijs
Rondo Espresso Kop  wit 8 cl. bedrukken

Rondo Espresso Kop wit 8 cl.

Inhoud 8 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 3.12

Bereken uw prijs
Barista Espresso kopje 7 cl. bedrukken

Barista Espresso kopje 7 cl.

Inhoud 7 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 3.16

Bereken uw prijs
Dom Espresso Kop wit 8 cl. bedrukken

Dom Espresso Kop wit 8 cl.

Inhoud 8 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 3.18

Bereken uw prijs
Classic Espresso Kop wit 7 cl. bedrukken

Classic Espresso Kop wit 7 cl.

Inhoud 7 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 3.29

Bereken uw prijs
Voluto Glas 32 cl. bedrukken

Voluto Glas 32 cl.

Inhoud 32 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 3.39

Bereken uw prijs
Eva Espresso Kop wit 10 cl. bedrukken

Eva Espresso Kop wit 10 cl.

Inhoud 10 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 3.64

Bereken uw prijs
Rondo Espresso 8 cl. SET bedrukken

Rondo Espresso 8 cl. SET

Inhoud 8 cl. | Vanaf 12 stuks

Vanaf 14 augustus

Vanaf 4.13

Bereken uw prijs

Hoge kwaliteit bedrukte espresso kopjes

Riké Group is al sinds 2006 dé specialist in het bedrukken van servies en glaswerk. Daardoor kunnen wij u veel mogelijkheden bieden, zoals onder andere het laten bedrukken van espresso kopjes in zowel grote als kleine oplage. Vaak kunnen wij bedrukte espresso kopjes al leveren vanaf 36 stuks in 10 werkdagen. Wij bedrukken alle kopjes, glazen en ander servies in ons uitgebreide assortiment met uw logo. Zo kunt u een compleet servies met logo samenstellen, welke volledig aansluit bij uw huisstijl. Bent u op zoek naar een kleine oplage bedrukte espresso kopjes met of zonder schotel voor uw horecaonderneming, organisatie of instelling? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte. Wist u al dat u van al ons servies en glaswerk een gratis digitaal voorbeeld kunt opvragen?

 

Al ons servies en glaswerk is van horecakwaliteit, krasvast, afwasbestendig én wij voorzien ze van een hoogwaardige kwaliteit . Wij maken gebruik van ambachtelijke zeefdruktechnieken, waarbij het logo samensmelt met het kopje.

 

Onze meest verkochte espresso kopjes

Iedere horecagelegenheid of instelling heeft natuurlijk een eigen huisstijl, waarbij weer een ander espresso kopje past. Toch zien wij bepaalde espresso kopjes tussen de bestellingen vaak voorbijkomen. Zo is de Bola en Eva serie al jarenlang een van onze hardlopers! Niet gek, wij leveren deze kopjes en schotels al meer dan 15 jaar bij onze klanten! Een espressokopje staat niet op zichzelf! Alle espresso kopjes in ons assortiment maken deel uit van een serie. Een serie bestaat naast de espresso ook vaak uit koffiekopjescappuccino kopjes en bijpassende bedrukte mokken. Kortom, een complete serie voor jarenlang gebruiksplezier!

 

Horeca espresso kopjes met logo bedrukken

In de horeca wordt er veel gebruikgemaakt van espresso kopjes met logo. Al ons servies is van uitstekende horecakwaliteit, krasvast en afwasbestendig. Ons assortiment is uitgebreid. Mocht het kopje dat u zoekt er niet tussen staan? Neem dan toch even contact met ons op. Wij hebben nauw contact met diverse leveranciers uit verschillende delen van Europa. Uw specifieke kopje kunnen wij dus bijna gegarandeerd bedrukken en leveren. Wilt u na enige tijd een nabestelling doen? Dan kunnen wij exact dezelfde espresso kopjes met logo in 10 werkdagen leveren. Zo kunt u uw servies compleet houden en uitbreiden met ander bijpassend serviesgoed.

 

Riké Group is dé specialist in het bedrukken van servies voor de horeca en staat al 15 jaar lang klaar voor horecagelegenheden door heel Nederland, Duitsland en België.

 

Kwalitatieve porseleinen espresso kopjes

Bij Riké Group gaan wij enkel voor de beste kwaliteit. Al ons servies is van porselein en daardoor van een zeer goede horecakwaliteit. Uw logo wordt ingebrand op ruim 1000 graden en daardoor is de opdruk 100% vaatwasmachinebestendig. Wij bedrukken espresso kopjes in diverse kleuren, alleen de kleur magenta kunnen wij helaas niet drukken in combinatie met andere kleuren. Daarbij leveren wij over het algemeen onze espresso kopjes met schotel, maar u kunt ook gerust kopjes zonder schotel bestellen.

 

Keuze uit meer dan 5000 producten

Zoals u ziet hebben wij een uitgebreid assortiment kwalitatieve espresso kopjes met tal van mogelijkheden om ze haarscherp te bedrukken. Heeft u een ander espresso of koffie kopje in gedachten, welke niet op onze website staat? De kans is groot dat wij het gewenste kopje gewoon kunnen leveren. Wij kunnen snel contact opnemen met vele servies fabrikanten door heel Europa. Ook voor verschillende koffie of cappuccino kopjes met logo kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor informatie, een gratis digitaal voorbeeld of een vrijblijvende offerte. Per mail kunt u ons bereiken op info@rikegroup.com en op het nummer + 31 (0)38 202 2670 kunt u ons een Whatsapp bericht sturen of bellen!

Veelgestelde vragen

Kunnen de espresso kopjes ook apart bedrukt worden?

Als u naast het logo ook bijvoorbeeld een naam van iedere werknemer apart wilt laten bedrukken, is dit zeker mogelijk! Geef in de aanvraag duidelijk aan wat u exact wilt en hoe u dit voor ogen heeft.

Kunnen de espresso schotels ook bedrukt worden?

Zeker! Geef ook hiervoor in de aanvraag duidelijk aan hoe u dit wilt laten bedrukken. Dit zullen we in naast het espresso kopje ook in de proefdruk netjes weergeven. Zo heeft u een beeld van hoe het bedrukte schoteltje eruit komt te zien.