beoordeeld met een 9.3
Stel uw vraag. Bel Adrian

Mokken bedrukken

Gepersonaliseerde en bedrukte mokken al vanaf 24 stuks: wij bedrukken ze met uw naam, logo, of eigen tekst. Bij Riké profiteert u als klant van een groot assortiment mokken in verschillende soorten, maten en kleuren. Naast deskundig advies, hoge kwaliteit en snelle service bieden wij ook nog eens een scherpe prijs. Bereken direct uw online prijs of vraag een offerte aan! Riké levert mokken binnen twee weken bedrukt met vaatwasmachinebestendige hotelkwaliteit.

Alle mokken

Full colour mokken

Spoed mokken

Mokken kleine oplage

Mokken met naam

Mokken zonder oor

Metalen mokken

Witte mokken

Zwarte mokken

Blauwe mokken

Rode mokken

Gele mokken

Groene mokken

Oranje mokken

Paarse mokken

Grijze mokken

Roze mokken

Mokken graveren

Bedrukte mokken een populair relatiegeschenk

En dat is niet zonder reden. Want het geeft een heerlijk gevoel wanneer je weet dat mensen dagelijks uit bedrukte mokken drinken. Ze zien daarbij constant uw bedrijfslogo of slogan. Het is keer op keer bewezen dat de fysieke geschenken om meer naamsbekendheid te vergaren beter werken dan mailings. Mensen vinden het leuk om iets te krijgen voor hun harde werken en die dankbaarheid is oprecht. Wij maken koffiemokken met individuele namen voor een complete afdeling binnen een multinational en krijgen super enthousiaste reacties. Een klein gebaar, zoals bijvoorbeeld het schenken van gepersonaliseerde koffiemokjes, heeft dan meer impact dan het verkrijgen van een bonus.

 

Mokken bedrukken met naam, logo of eigen tekst

Gepersonaliseerde en bedrukte mokken of bekers voor koffie, thee of chocolademelk. Wij bedrukken uw naam, logo, eigen tekst, merknaam, bedrijfsnaam, reclameboodschap, advertentietekst of bedrijfslogo op kwalitatieve mokken. De inhoudsmaten beginnen rond de 18 cl, de gemiddelde maat is 25 cl, maar er zijn ook modellen van 50cl (halve liter).

 

Mokken bedrukken in kleine oplage

Of het nu gaat om een hele grote of kleine oplage, het maakt echt niet uit. Bij relatiegeschenken mokken is het belangrijk dat u vooraf bedenkt welke boodschap u uw klanten wilt meegeven. Bij een feestelijke gelegenheid of jubileum kunnen koffiemokken ook een leuk cadeau zijn.

 

Voor mokken bedrukken: kijk in onze webshop en verbaas u over de hoeveelheid aan soorten die we hebben. Een model in gedachten dat u niet op de website aantreft? Laat het ons weten en we doen er alles aan om de mok te leveren.

 

Mokken met persoonsnaam

Wat is nu leuker dan een mok te geven die gepersonaliseerd is met een persoonsnaam? Iedere medewerker zal dit zeker waarderen! We kunnen mokken met naam maken waarbij iedere mok een andere (lees individuele) naam heeft. Deze optie heeft een meerprijs van €1,95 ex BTW per mok, welke u kunt aanvinken bij een product op de productpagina. U stuurt ons dan later per mail een bestand met alle namen die op de mokken moeten komen. Bij mokken met naam wordt een vaste breedte aangehouden van meestal 6 cm. Optisch ziet een korte naam er dus heel anders uit dan een lange naam. De naam Tim zal bijvoorbeeld groter gedrukt ogen dan de naam Annemarie.

 

Contact opnemen

Voor vragen over bedrukte mokken staan wij per mail via info@rikegroup.com, telefoon via + 31 (0)38 202 2670 of via chat klaar om uw vragen te beantwoorden. Klik hier om direct contact op te nemen.