Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

Bierpullen graveren

Een bierpul, met zijn ruime inhoud, grote handvat en stevige bodem, roept al snel de associatie op van gezellig samen drinken en feesten. Gegraveerde bierpullen zijn natuurlijk ontzettend leuk voor echte bierfeesten als Oktoberfest, maar ook wanneer u een stoer en origineel relatiegeschenk wilt geven aan familie, vrienden of zakelijke relaties.

Filteren
Bierpul Maxim 28 cl. graveren

Bierpul Maxim 28 cl. graveren

Vanaf 25 september

Bereken uw prijs

Vanaf 6.63

Bierpul Oktober 55 cl. graveren

Bierpul Oktober 55 cl. graveren

Klassiek

Vanaf 25 september

Bereken uw prijs

Vanaf 7.63

Bierpul Maxim 50 cl. graveren

Bierpul Maxim 50 cl. graveren

Vanaf 20 september

Bereken uw prijs

Vanaf 9.33

Laat uw bierpul graveren

Wij hebben bierpullen in ons assortiment in diverse maten. Gegraveerde bierpullen kunnen wij al leveren vanaf een kleine oplage van 12 stuks, maar ook een grote oplage is voor ons geen enkel probleem. Wilt u een grote oplage bierpullen bestellen, maar wordt graveren te duur? Overweegt u dan om voor een etscoating te gaan! Deze speciale manier van bierpullen bedrukken geeft dezelfde uitstraling als een gravure, door zijn lichtgrijze kleurstelling.

 

Bierpul graveren in uw eigen stijl

Bij Riké Group kunt u bierpullen laten graveren met iedere gewenste naam, tekst of afbeelding. Wij denken graag met u mee over de uiteindelijke vormgeving. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van bierpullen graveren, kunnen wij u uitstekend voorzien van professioneel advies. In ieder geval ontvangt u van ons een digitale proefdruk, voordat wij uw bierpullen graveren. Zo bent u altijd verzekerd van het gewenste resultaat!