beoordeeld met een 9.3
Stel uw vraag. Bel Adrian

Glazen graveren

Door continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends, kunnen wij originele en creatieve concepten ontwikkelen voor gegraveerde glazen, die een toegevoegde waarde voor uw bedrijf of uw merk zullen hebben. Uiteraard wilt u ervoor zorgen dat de gegraveerde glazen het juiste gevoel oproepen bij uw relatie. Om u hierbij zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, willen wij ons natuurlijk inleven in uw bedrijf en/of merk. 

Bierglazen graveren

Wijnglazen graveren

Theeglazen graveren

Champagneglazen graveren

Koffieglazen & hotdrinks

Bierpullen graveren

Karaffen & flessen

Borrelglazen graveren

Water- en longdrinkglazen

Gegraveerde glazen met uw eigen logo of tekst!

Daarbij werken wij met Royal Leerdam- en Mammoetglas, wat kwaliteit voor gunstige prijzen voor uw glaswerk betekent.

Of u nu glazen wilt laten graveren met logo voor uw bedrijfsrestauratie, of als een relatiegeschenk ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis geboorte of bruiloft, wij hebben voor u het juiste product. Van wijnglazen en bierglazen tot waterflessen en longdrinkglazen.

 

Wijnglazen graveren: een specialiteit

Een gegraveerd wijnglas het is een leuk cadeau dat geschikt is voor iedere gelegenheid. Het is persoonlijk, origineel maar vooral ook tijdloos. Wij kunnen wijnglazen al volledig naar uw wens graveren vanaf 12 stuks. Of het nu gaat om glazen voor een bruiloft, openingsceremonie of kerstdiner. Staat het wijnglas er niet tussen dat u zou willen laten graveren? Neem contact met ons op!

 

Gegraveerde bierglazen met logo of tekst

Met de explosieve groei van brouwerijen in Nederland en België de afgelopen 10 jaar, is de vraag naar speciale bierglazen enorm toegenomen. Al vanaf 12 stuks kunnen wij een breed assortiment bierglazen laten graveren met uw logo. Door deze kleine oplage kunnen we veel mensen blij maken met onze glazen. Ook grote opdrachten zijn voor ons geen probleem.

 

Etscoating: een alternatief voor graveren

Bij grotere aantallen kan het interessant worden om te kiezen voor bedrukken. Speciaal hiervoor bieden wij een etscoating. De lichtgrijze kleur van een etscoating lijkt qua uitstraling veel op een gegraveerd product. Kortom, de look van een gravering voor een prijs van een bedrukking. Bekijk ons assortiment voor glazen bedrukken.

 

Glas gegraveerd met uw logo of tekst!

Uw boodschap zal door middel van glazen graveren, of door het graveren van een relatiegeschenk of promotieartikel, zeker overkomen. Door continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends, kunnen wij originele en creatieve concepten ontwikkelen voor glazen graveren, die een toegevoegde waarde voor uw bedrijf of uw merk zullen hebben. Natuurlijk wilt u met de gegraveerde glazen zorgen voor het juiste gevoel bij uw relatie. Om u hierbij zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, willen wij ons uiteraard inleven in uw bedrijf en/of merk.

 

Glazen graveren en ze uw medewerkers of relaties geven is natuurlijk een leuk cadeau waarbij gedronken mag worden! Iedereen kent wel een verzamelaar van gegraveerde glazen: er zijn er tenslotte miljoenen van. Glazen met gravering op het terras, in het café, in het kerstpakket. Bierglazen, wijnglazen, cocktailglazen of whiskyglazen. Maar waar komen deze glazen vandaan? De gegraveerde glazen zijn deels vanuit onze onderneming de markt op gekomen. Glazen graveren is ons vak en onze specialiteit, waar wij dan ook zeer trots op zijn!