Borden bedrukken

Bedrukte borden voor gebruik in de horeca en bedrijfskantines. Of het nou gaat om coupeborden, bord met een brede rand of diepe soepborden, wij zijn al ruim 15 jaar dé specialist in het bedrukken van borden van horecakwaliteit. In ons uitgebreide en vaste assortiment vindt u verschillende stijlen en afmetingen borden en schalen. De bedrukking is krasvast en 100% vaatwasmachinebestendig. Ook interesse in onze bedrukte borden? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!

Borden & Schalen
Filteren
Bord brede rand wit 17 cm. bedrukken

Bord brede rand wit 17 cm.

Diameter 17 cm | Vanaf 24 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 3.71

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Bord brede rand wit 21 cm. bedrukken

Bord brede rand wit 21 cm.

Diameter 21 cm | Vanaf 24 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 4.34

Bereken uw prijs
Bord brede rand wit 24 cm. bedrukken

Bord brede rand wit 24 cm.

Diameter 24 cm | Vanaf 24 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 4.80

Bereken uw prijs
Bord brede rand wit 26,5 cm. bedrukken

Bord brede rand wit 26,5 cm.

Diameter 26 cm | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 5.96

Bereken uw prijs
Bord brede rand wit 28 cm. bedrukken

Bord brede rand wit 28 cm.

Diameter 28 cm | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 6.62

Bereken uw prijs
Bord brede rand wit 30,5 cm. bedrukken

Bord brede rand wit 30,5 cm.

Diameter 30,5 cm | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 7.05

Bereken uw prijs
Populair
Coupebord Hotel wit 17 cm bedrukken

Coupebord Hotel wit 17 cm

Diameter 17 cm | Vanaf 24 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 4.24

Bereken uw prijs
Coupebord Hotel wit 21 cm bedrukken

Coupebord Hotel wit 21 cm

Diameter 21 cm | Vanaf 24 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 4.84

Bereken uw prijs
Coupebord Hotel wit 25 cm bedrukken

Coupebord Hotel wit 25 cm

Diameter 250 cm | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 5.71

Bereken uw prijs
Coupebord Hotel wit 28 cm bedrukken

Coupebord Hotel wit 28 cm

Diameter 28 cm | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 6.71

Bereken uw prijs
Coupebord Hotel wit 31 cm bedrukken

Coupebord Hotel wit 31 cm

Diameter 31 cm | Vanaf 12 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 7.92

Bereken uw prijs
Bord Diep brede rand wit 23 cm. bedrukken

Bord Diep brede rand wit 23 cm.

Diameter 23 cm | Vanaf 24 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 4.63

Bereken uw prijs
Mammoet Bord Spirit 21,5 cm bedrukken

Mammoet Bord Spirit 21,5 cm

Diameter 21 cm | Vanaf 36 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 3.60

Bereken uw prijs
Bord smalle rand Mammoet Budgetline 16 cm bedrukken

Bord smalle rand Budgetline 16 cm

Diameter 16 cm | Vanaf 24 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 3.75

Bereken uw prijs
Mammoet Bord Diep Spirit 21,5 cm bedrukken

Mammoet Bord Diep Spirit 21,5 cm

Diameter 21 cm | Vanaf 36 stuks

Vanaf 3 april

Vanaf 4.07

Bereken uw prijs

Bedrukte borden met uw eigen logo of tekst

Wanneer uw doelgroep zijn of haar gerecht op een bord geserveerd krijgt, dan blijft dat bord een behoorlijke tijd in het zicht. Is dat dan niet een uitermate geschikt product om met uw eigen logo of tekst te bedrukken? Zo maakt u de borden niet alleen mooier, maar vergroot u ook de herkenbaarheid van uw huisstijl. Wij werken enkel met de beste kwaliteit borden en dat zijn borden van porselein. Op de horecakwaliteit borden bedrukken wij uw logo, tekst of slogan haarscherp. Wij werken met zeefdruktechnieken, waarbij het logo samensmelt met het bord. Het logo wordt ingebrand op ruim 1000 graden. Dankzij deze ambachtelijke zeefdruktechnieken zijn de borden met logo krasvast en vaatwasmachinebestendig.

 

Ruim assortiment met uitstekende nabestelservice

Bij ons kunt u terecht voor een compleet serviesgoed. Denk hierbij aan: borden, kommen, schalen, soepkommen, glaswerk, kop en schotels, cappuccinokopjes, koffiekopjes en espressokopjes. Voor iedere huisstijl kunt u bij ons wel een passend servies vinden. Van ronde borden tot vierkante borden en van moderne borden tot klassieke borden. Ons vaste assortiment biedt u ook een uitstekende nabestelservice om zo uw serviesgoed compleet te houden. Plaats uw bestelling online en in 10 werkdagen heeft u uw serviesgoed weer compleet.

 

Borden bedrukken in een kleine oplage

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een kleine oplage bedrukte ontbijtborden, lunchborden of dinerborden nodig heeft. Dat is bij Riké Group geen probleem. Ons uitgebreide en vaste assortiment biedt u de mogelijkheid om onze kwalitatieve borden al vanaf 24 stuks te bestellen. Ook is het nog niet eens verplicht om 24 borden van dezelfde maat te bestellen. U mag ook gewoon verschillende borden met elkaar combineren. Wilt u ook profiteren van deze mogelijkheid? Op onze website krijgt u meteen een eerlijke all-in prijs te zien, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Dé specialist op het gebied van borden bedrukken

Al ruim 15 jaar bedrukken wij borden en diverse andere soorten servies voor de horeca en het MKB door heel Nederland, Duitsland en België. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij razendsnel offertes op maat maken en snel uitleveren dankzij onze eigen productieprocessen. Naast de horecakwaliteit leveren wij dus ook nog eens een uitstekende service! Of het nu gaat om diner- lunch of pizza en pannenkoekborden? Bestel ze allemaal bij Riké.

 

Borden laten bedrukken

U kunt bij Riké Group borden laten bedrukken voor de horeca, voor een evenement, als relatiegeschenk of voor in uw bedrijfskantine. Kies uw favoriete model, mail ons het logo of de tekst en wij maken een vrijblijvend digitaal voorstel. Wilt u liever direct een offerte opvragen of bestellen? Dat kan eenvoudig op onze website. Pas na uw volledige tevredenheid en goedkeuring op de digitale proef en de offerte, gaan wij de productie in gang zetten.

 

Schalen bedrukken met logo

Naast een uitgebreid assortiment borden vindt u bij Riké Group ook verschillende schalen om te laten bedrukken met logo. Zo kunt u een compleet servies samenstellen en creëert u prachtige schalen met logo die passen bij uw borden met logo. Deze schalen zijn ideaal om eten uit te serveren of hapjes op te leggen. Op de schalen zal uw bedrijfslogo, tekst of slogan goed zichtbaar zijn en zeker in het oog springen. De kleuren van uw logo zullen tegen de mooie witte schalen helder afsteken. Een praktisch voordeel: de bedrukking is 100% vaatwasmachinebestendig, krasvast en heeft een lange levensduur. Heeft u op onze website de juiste schaal nog niet gevonden? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij hebben korte lijnen met vele serviesfabrikanten in Europa en helpen u graag verder om uw gewenste servies te creëren.

 

Hoe werkt het?

De borden bedrukken wij doorgaans op de rand van het bord. Zo ziet uw doelgroep het logo goed en ondanks de krasbestendigheid van het logo, heeft deze positie toch vaak de voorkeur boven een bedrukking in het midden van het bord (spiegel). Om het beste resultaat te garanderen, kijken wij natuurlijk altijd kritisch naar de mogelijkheden in het productieproces. Wij kijken echt naar wat het artwork toelaat. Soms betekent dit het logo juist groot in het midden van het bord of juist bescheiden op één positie op de rand van het bord. Het is natuurlijk ook de vraag wat uw huisstijl is. De keuze is uiteraard ook altijd aan u. Wij geven alleen advies over de technische randvoorwaarden.

 

Nadat uw bestelling is geplaatst, maken wij eerst voor u een digitale proefdruk, zodat u het ontwerp eerst rustig kunt beoordelen. Wilt u toch nog wat aanpassen? Geen probleem. Dan regelen wij dat! Wij gaan de borden pas bedrukken na uw volledige tevredenheid en akkoord.

 

Uitsluitend de beste kwaliteit bedrukking

Voor een levenslange bedrukking maken wij gebruik van grote ovens om uw logo als het ware in de borden te branden. Eenvoudig gezegd betekent dit dat het bord wordt bedrukt met uw bestand en vervolgens tot wel 1000 graden wordt verhit. Na het afkoelproces staat het logo krasvast en vaatwasmachinebestendig op het porselein.

 

Contact opnemen

Voor vragen over borden of schalen bedrukken staan wij voor u klaar per mail info@rikegroup.com, telefonisch of via WhatsApp: +31(0)38 202 2670 of via de chat. Wilt u direct contact met ons opnemen? Klik dan hier!