Het is op dit moment erg druk! Uw bestelling nog voor de kerstdagen nodig? Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden info@rikegroup.com of +31 (0) 38 - 20 22 670.

Bierglazen bedrukken

Bierglazen bedrukken - Wilt u mooie bierglazen bedrukken met uw eigen logo, tekst of slogan? Verschillende grote en kleine brouwerijen en horecagelegenheden door heel Nederland, België en Duitsland gingen u al voor. Met ambachtelijke technieken brengen wij de krasvaste bedrukking aan op bierglazen van een hoge kwaliteit. Als specialist kunnen wij bedrukte bierglazen al leveren vanaf 36 stuks en in 15 werkdagen. Wilt u ook bierglazen bedrukken met uw logo of tekst? Vraag gerust een vrijblijvende offerte op of bestel uw bierglazen via onze webshop.

Filteren
Snelle levering
Bierglas Munich 38 cl. bedrukken

Bierglas Munich 38 cl.

Inhoud 38 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 19 december

Vanaf 3.79

Bereken uw prijs
Populair
Sommelier Kelch hoog 30 cl. tapmaat bedrukken

Sommelier Kelch hoog 30 cl. tapmaat

Inhoud 43 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 19 december

Vanaf 3.50

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Sommelier Kelch 30 cl. tapmaat bedrukken

Sommelier Kelch laag 30 cl. tapmaat

Inhoud 43 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 30 december

Vanaf 3.50

Bereken uw prijs
Snelle levering
Bierglas Vaasje Stapel 31 cl. tapmaat bedrukken

Bierglas Vaasje Stapel 34 cl.

Inhoud 34 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 19 december

Vanaf 2.81

Bereken uw prijs
Snelle levering
Bierglas Munich 26 cl. bedrukken

Bierglas Munich 26 cl.

Inhoud 26 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 19 december

Vanaf 3.50

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Bierglas Breughel 38 cl. bedrukken

Bierglas Breughel 38 cl.

Inhoud 36 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 30 december

Vanaf 3.20

Bereken uw prijs
Sommelier Kelch 20 cl. tapmaat bedrukken

Sommelier Kelch 20 cl. tapmaat

Inhoud 32,5 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 19 december

Vanaf 3.41

Bereken uw prijs
Snelle levering
Bierflute 18 cl. bedrukken

Bierflute 18 cl.

Inhoud 18 cl. | Vanaf 48 stuks

Vanaf 19 december

Vanaf 1.99

Bereken uw prijs
Sommelier Kelch 40 cl. bedrukken

Sommelier Kelch 40 cl.

Inhoud 40 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 30 december

Vanaf 3.97

Bereken uw prijs
Bierglas Capri 35 cl. bedrukken

Bierglas Capri 35 cl.

Inhoud 35 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 30 december

Vanaf 2.85

Bereken uw prijs
Populair
Bierglas Breughel 48 cl. bedrukken

Bierglas Breughel 48 cl.

Inhoud 48 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 30 december

Vanaf 3.41

Bereken uw prijs
Meest verkocht
Bierglas Executive 38 cl. bedrukken

Bierglas Executive 38 cl.

Inhoud 38 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 19 december

Vanaf 4.46

Bereken uw prijs
Kleine oplage
Bierglas Gaetan 32 cl. bedrukken

Bierglas Gaetan 32 cl.

Inhoud 32 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 30 december

Vanaf 2.43

Bereken uw prijs
Eder Kelch Ritzenhoff tapmaat 30 cl. bedrukken

Eder Kelch 30 cl. tapmaat

Inhoud 49,5 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 30 december

Vanaf 3.60

Bereken uw prijs
Populair
Ronceva Pokal 30 cl. tapmaat bedrukken

Ronceva Pokal 30 cl. tapmaat

Inhoud 43 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 30 december

Vanaf 3.87

Bereken uw prijs

Bierglazen met logo of tekst

Vanuit een mooi uniek bierglas met daarop uw logo, tekst of slogan smaakt uw biertje nog lekkerder. Serveert u uw gasten de lekkerste speciaal biertjes ook het liefst in een mooi uniek glas? Riké Group begrijpt dat! Een bierglas bedrukken doen wij met een hoogwaardige kwaliteit opdruk, waarbij het logo samensmelt met het glas. Drinkt u weleens een biertje uit een glas van een grote bierbrouwer? Dan is op dat glas vast dezelfde techniek gebruikt. Dankzij ambachtelijke zeefdruktechnieken zijn wij in staat om de bierglazen krasvast en afwasbestendig te bedrukken. Riké Group levert producten met een uitstekende horecakwaliteit.

 

Bedrukte bierglazen in een kleine oplage

Riké Group is al sinds 2006 specialist in het bedrukken van bierglazen in diverse oplages. Alle bierglazen in ons uitgebreide en blijvende assortiment zijn van een hele goede kwaliteit. Ons standaard assortiment bestaat uit ruim 50 bierglazen in verschillende formaten en stijlen. Bierglazen bedrukken is een vak apart. Met de nieuwste technieken voorziet Riké Group al uw unieke bierglazen van een haarscherpe bedrukking. Zo komt uw logo, slogan of tekst goed tot zijn recht. Staat uw gewenste glas niet op de website of is het niet op voorraad? Vaak kunnen wij het bierglas wél leveren. Wij kunnen namelijk rechtstreeks contact opnemen met de meeste glasfabrikanten in Europa.

 

Bierglazen laten bedrukken voor horeca en brouwerijen

Met veel enthousiasme en trots hebben wij de afgelopen jaren voor verschillende grote en kleine brouwerijen bierglazen laten bedrukken, waaronder bijvoorbeeld Heineken en Duvel. Naast dit soort bekende namen bestaat ons klantenbestand ook uit kleine brouwerijen, horecagelegenheden en verenigingen. Velen zijn al jarenlang vaste klant bij Riké Group en maken regelmatig gebruik van de handige nabestelservice. Wilt u bierglazen bedrukken in een kleine oplage? Of het nou gaat om een oplage bedrukte bierglazen van 36 stuks of ruim 2000, wij helpen u graag! Riké Group beschikt over een ruime voorraad.

 

Zodra uw bestelling is geplaatst of u akkoord heeft gegeven op de offerte, maken wij een digitale werktekening op schaal van het glas, met daarop uw ontwerp. Zo kunt u rustig bekijken of de tekening aan uw wensen voldoet en kunt u indien nodig het ontwerp aanpassen. Is het ontwerp helemaal naar wens en ziet u verder geen verbeterpunten? Dan kunt u vervolgens bepalen of de productie mag starten. Wij starten pas met het bedrukken van uw unieke bierglazen na volledige tevredenheid en een daaropvolgend akkoord.

 

Bierglazen bedrukken full colour

Een bierglas met full colour bedrukking valt zeker op! Of het nu een afbeelding is of een logo met een kleurverloop. Bij onze unieke full colour bedrukking is vrijwel alle mogelijk! De bedrukking is van uitstekende kwaliteit, krasvast- en afwasbestendig.Voor de bedrukking kunt u een eigen ontwerp aanleveren. Dat kan bijvoorbeeld een logo, tekst of illustratie zijn. 

 

Hoe werkt full colour bedrukken van bierglazen? Bij digitaal drukwerk wordt de inkt rechtstreeks op het bierglas gedrukt. Alles wordt in full colour bedrukt, dus geen maximaal aantal kleuren. Kleine details en kleurverloop zijn geen enkel probleem. Ook het rondom bedrukken en het personaliseren van persoonsnamen is eenvoudig (en goedkoop) te realiseren. De full colour techniek maakt gebruik van CMYK-kleuren. Als u specifieke Pantone-kleuren wilt gebruiken met minder dan 4 kleuren, raden we tampondruk of zeefdruk aan. Full colour bedrukte bierglazen zijn al leverbaar in 7 werkdagen na akkoord op de drukproef!

 

Meest gekozen bierglazen

Voor elk biertje hebben wij het juiste glas met uw opdruk. In ons uitgebreide en vaste assortiment vindt u o.a.: fluitjes, sommelier glazen, tulp glazen en trappist glazen. Onze top 5 meest gekozen bierglazen is: stapelbaar bierglas Vaasje, bierglas Munich, Bierflute, Sommelier Kelch en Bierglas Breughel. Met deze 5 prachtige glazen zit u altijd goed. Wilt u één van deze bierglazen laten bedrukken? Vraag gerust een vrijblijvende digitale proefdruk op. Deze glazen kunt u jaren na uw aankoop heel eenvoudig bijbestellen met exact dezelfde bedrukking. Vele brasserieën, restaurants, hotels en verenigingen gingen u voor en serveren hun biertjes nog dagelijks in de prachtige bedrukte bierglazen.

 

Bedrukte glazen voor speciaal biertjes

Speciaalbier glazen bedrukken - De wereld van speciaal biertjes kent vele soorten speciaal bier en daarbij behorende glazen. Ieder heeft zijn eigen smaak en in welk glas welk biertje hoort? Dat is heel persoonlijk. Ons uitgebreide assortiment aan kwalitatieve glazen heeft voor ieder biertje wel een glas te bieden. De opdruk kunt u helemaal zelf bepalen. Heeft u een speciaal biertje gebrouwen en wilt u daarbij een passend speciaal bierglazen met eigen logo? Wij zijn erg benieuwd naar uw creatieve ideeën. Wij denken graag met u mee!

 

Speciaal bierglazen met stijl

In ons assortiment zitten diverse stijlvolle speciaalbierglazen. De inhoud van onze speciaalbierglazen varieert van 15 tot 50 cl. We hebben tulpglazen, kelken, bokalen, sommelierglazen – noem het maar op. Enkele van de meest populaire speciaalbierglazen uit onze collectie zijn het model Munich (een handzaam tulpglas in twee verschillende maten) en het model Pokal (een bokaal die in verscheidene maten wordt geleverd).

 

Zo breed als ons assortiment is, zo breed zijn ook de mogelijkheden om de speciaalbierglazen te bedrukken. Een bedrijfsnaam, beeldmerk, logo of persoonsnaam als opdruk op een speciaalbierglas geeft het glas een unieke en persoonlijke uitstraling. U kunt ieder gewenst ontwerp aanleveren; standaard bedrukken wij speciaalbierglazen met maximaal 4 kleuren, maar op aanvraag is ook full colour bedrukking mogelijk. Uiteraard worden door horecagelegenheden de meeste speciaalbieren getapt en geschonken. Bij ons kunt u bedrukte speciaalbierglazen bestellen in grote oplage (tot 10.000 stuks), zodat u altijd ruim voorzien bent van de juiste glazen voor het bier dat u schenkt. Wij werken met een digitale proefdruk vooraf, en zodra u helemaal tevreden bent met wat u ziet, gaan wij met uw bestelling aan de slag. Speciaalbierglazen bedrukken door Riké Group staat voor 100% kwaliteit!

 

Giftsets voor medewerkers of relaties

Ziet u de verraste gezichten van uw medewerkers of relaties al voor u, bij het zien van een prachtig bierglas met hun eigen naam erop? Riké Group heeft al vele leuke giftsets voor horecabedrijven, verenigingen, brouwerijen en overheidsinstellingen geproduceerd. Een bierglas bedrukken met naam zorgt voor een hogere attentiewaarde en is enorm persoonlijk. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor mooie kwalitatieve bedrukte bierglazen met persoonsnaam? Vraag gerust een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan.

 

Bierglazen voor studentenverenigingen

Riké Group heeft al vele studentenverenigingen jaarlijks voorzien van nieuwe bierglazen met logo. Door het bedrukken van een bierglas kunt u een mooi collectors item voor uw medestudenten ontwikkelen. Wij helpen u graag om bij de start van een nieuw schooljaar alle studenten van de vereniging van een uniek bierglas met haarscherp logo te voorzien.

 

Fluitjes, vaasjes en bierglazen op voet - een groot assortiment

Bij Riké Group kunt u fluitjes laten bedrukken met een logo, merknaam of andere afbeelding naar keuze. Het fluitje is geschikt voor bedrukking met verschillende PMS-kleuren: op aanvraag kunnen wij deze voor u met meer dan 4 kleuren bedrukken. Het fluitje is verkrijgbaar vanaf een oplage van 48 stuks, en kan bedrukt worden geleverd in 10 werkdagen. Voordat wij de fluitjes bedrukken, ontvangt u eerst van ons een digitale proefdruk voor akkoord. Het bierglas fluitje is zeer veelzijdig, en wordt dan ook erg veel gebruikt in de horeca en door (studenten)verenigingen. Wist u bijvoorbeeld dat u de fluitjes ook kunt laten bedrukken met ieder een eigen naam? Daardoor is het bierglas fluitje ook een prachtig relatiegeschenk.

 

Bierglazen bedrukken kleine oplage

Bij Riké Group kunt u bierglazen laten bedrukken in een kleine oplage – dat is handig! Wij hebben een breed assortiment bierglazen, variërend van de kleine fluitjes (18 cl) tot grotere vaasjes (31 cl) en trappist- en speciaalbierglazen tot een inhoud van 50 cl of zelfs groter. De optie om bierglazen te bedrukken in kleine oplagen biedt mogelijkheden voor iedereen; van particulier tot groot (horeca)bedrijf!

 

Kunnen wij u helpen?

Zoals u ziet hebben wij een uitgebreid assortiment kwalitatieve bierglazen met tal van mogelijkheden om ze haarscherp te bedrukken. Heeft u een ander bierglas in gedachten, welke niet op de website staat? De kans is groot dat wij het gewenste glas gewoon kunnen leveren. Ook voor verschillende bierpullen met logo kunt u bij ons terecht. Neem gerust even contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende offerte. 

 

Contact

Voor vragen over bierglazen bedrukken staan wij voor u klaar per mail info@rikegroup.com, telefonisch of via WhatsApp: + 31 (0)38 202 2670 of via de chat. Wilt u direct contact met ons opnemen? Klik dan hier!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt full colour bedrukken van bierglazen?

Bij digitaal drukwerk wordt de inkt rechtstreeks op het bierglas gedrukt. Alles wordt in full colour bedrukt, dus geen maximaal aantal kleuren. Kleine details en kleurverloop zijn geen enkel probleem. Ook het rondom bedrukken en het personaliseren van persoonsnamen is eenvoudig (en goedkoop) te realiseren.