Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

Geleverde waterflessen Van der Valk Brussel 13 jul. 2019

Als leverancier van glaswerk en serviesgoed levert Riké Group onder andere aan bekende horecagelegenheden. Zo ook aan het Van der Valk-hotel in Brussel. Iedere klant is voor ons bijzonder, en we zetten dan ook graag een stapje extra. Benieuwd wat we speciaal voor hen hebben geproduceerd? Lees dan gauw verder!

Lees meer 3 min.

Bierpullen voor het Oktoberfest 3 jul. 2019

Vier het leven tijdens het Oktoberfest! Het eerste Oktoberfest werd in 1810 in München gehouden ter ere van een koninklijke bruiloft. Inmiddels is het uitgegroeid tot het grootste bierfestival ter wereld: jaarlijks trekt het zo’n vijf miljoen bezoekers. Ook buiten München worden Oktoberfeesten georganiseerd. Meer dan twee weken vol met bier, muziek, en vooral veel gezelligheid – wat wil je nog meer?

Lees meer 4 min.

Wat is het verschil tussen graveren en bedrukken? 14 jun. 2019

Als (horeca)onderneming wil je jezelf graag zo duidelijk mogelijk onderscheiden van je concurrentie. Een manier om dat te doen is om je logo op je servies en glaswerk te plaatsen. Twee manieren om dit te doen zijn graveren en bedrukken. Beide technieken hebben hun eigen kenmerken, en we leggen je er hieronder graag meer over uit.

Lees meer 3 min.

Top 5 meestverkochte bierglazen 7 jun. 2019

Ze zijn onmisbaar in iedere horecagelegenheid en brouwerij: bierglazen. Bierglazen zijn er in alle soorten en maten. Sommige zijn specifiek ontwikkeld voor speciaalbieren, andere worden universeel gebruikt. We geven je een overzicht van onze top 5 meestverkochte bierglazen.

Lees meer 3 min.

Wat is decoratie op schenkhoogte? 29 mei. 2019

Je ziet het veel in de horeca: bedrukte wijnglazen met het logo van de horecagelegenheid. En daar is over nagedacht. Net als bij de indeling van de schappen en gangpaden in een supermarkt zit er een strategie achter de bedrukking van wijnglazen op schenkhoogte; je brengt je logo goed in beeld, en je kunt er nog geld mee besparen ook. Weten hoe dat zit? Lees dan gauw verder!

Lees meer 4 min.