Geachte bezoeker,

Momenteel is het erg druk. Helaas is de levertijd nu rond de 20 werkdagen.
Zit er spoed achter uw levering? Neem dan even contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen doen.

 

Bedankt voor uw begrip!

Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

Blogs

Welk koffiekopje is geschikt voor welke koffie? 12 apr. 2021

Even een ‘bakkie’ doen. Een veelgehoorde uitspraak in Nederland. Het is dus ook niet zo gek dat de Nederlanders wereldwijd op plek 5 staan wat betreft koffieconsumptie(bron: ICO). Maar liefst 8,4 kilo koffie per hoofd van de bevolking. Dat is gemiddeld zo'n 2,4 koppen koffie per dag. Die koffie drinken we uit mokken, kopjes of glazen. Tijd om de verschillende soorten kopjes eens onder de loep te nemen.

Lees meer 3 min.

Verpak je glaswerk en servies op een originele manier 19 feb. 2021

Je hebt bedrukte glazen besteld en bent op zoek naar een verpakking om ze in cadeau te doen. Of je hebt een mooi houten kistje nodig waarin je bijv. je theezakjes, onderzetters of menukaarten wilt bewaren. Wat het ook is, bij Riké ben je op de juiste plek. We helpen je graag met een maatwerk verpakking.

Lees meer 3 min.

Nieuwe bedrukkingsoptie: glazen full colour bedrukken 8 feb. 2021

Bij Riké kun je glaswerk en servies laten bedrukken. Dat is inmiddels niet nieuw meer. Wat wel nieuw is: de mogelijkheid om glazen full colour te bedrukken. Het resultaat? Een prachtige kleurrijke bedrukking waarmee je absoluut indruk maakt. Bij een logo met veel kleuren is het ook nog eens een goedkopere optie. 

Lees meer 3 min.

Je glaswerk en servies klaar voor 2021 (+ kerstpakket tip!) 17 nov. 2020

Het einde van 2020 komt in zicht. En daarmee ook het begin van 2021. Een nieuw jaar staat symbool voor nieuwe plannen, nieuwe kansen en nieuwe energie. Een mooi moment dus om je collectie (bedrukt) glaswerk en servies onder de loep te nemen. Zijn er afgelopen jaar dingen gesneuveld? Heb je extra nodig? Is je glaswerk toe aan een fris uiterlijk? Dat kunnen zomaar redenen zijn om nieuw glaswerk of servies te bestellen.

Lees meer 3 min.

Is je servies zomerklaar? Vier glaswerktips voor de horeca 16 jul. 2020

Het is zomer en dat betekent een toptijd voor de horeca! Maar dat betekent ook dat er veel glaswerk en serviesgoed nodig is. Is alles up-to-date en zomerklaar? In deze blog bieden we je inspiratie voor zomerse producten die allemaal te bedrukken zijn met je logo. Een karaf, festivalglas of gin tonic glas: voor welk kwaliteitsproduct kies jij?

Lees meer 3 min.

Welk wijnglas voor welke wijn? 20 mrt. 2020

Wijn wordt over het algemeen gezien als een verfijnde, luxueuze alcoholische drank, die dan ook recht moet worden aangedaan met het glas waarin het wordt uitgeschonken. Voor een volle, rode wijn met een complexe smaak is dan ook een ander wijnglas geschikt dan voor een frisse, fruitige, witte wijn. In deze blog leggen we uit welk glas het meest geschikt is voor welke wijn.

Lees meer 4 min.

Wat is het verschil tussen aardewerk, keramiek en porselein? 9 mrt. 2020

Denk je aan servies, dan denk je al snel aan porseleinen kopjes, schoteltjes en bordjes. Aardewerk of keramiek wordt vaak gebruikt als synoniem voor porselein, maar in werkelijkheid is dat niet hetzelfde. Hoewel beide typen producten in de basis gemaakt worden van water en klei, zijn er wel degelijk verschillen tussen aardewerk en porselein. In deze blog geven we antwoord op een aantal vragen over aardewerk, keramiek en porselein, in relatie tot onze servies items.

Lees meer 5 min.

Serviesgenerator online: stel je eigen servies samen! 17 feb. 2020

Servies gebruiken als het ultieme visitekaartje: bij Riké kan het! Door een compleet servies te laten bedrukken met het logo van je (horeca-)onderneming laat je je klanten of gasten zien waar je bedrijf voor staat. Om dit nog gemakkelijker te maken, hebben we nu iets nieuws op onze website: de serviesgenerator. Hiermee kun je eenvoudig een compleet servies samenstellen, geheel volgens jouw wensen. Als dat niet handig is…

Lees meer 5 min.

De lente komt er weer aan... Nieuw glaswerk voor op het terras 17 feb. 2020

Er komen bloemen uit de grond, er komen blaadjes aan de bomen… En er komen mensen naar het terras. De lente is bij uitstek het seizoen dat staat voor nieuwe dingen. Is jouw (horeca-)onderneming ook toe aan iets nieuws? Overweeg dan eens een nieuwe set glaswerk voor op het terras!

Lees meer 5 min.

Compleet servies geleverd voor Topsport Amsterdam 3 feb. 2020

Bij Topsport Amsterdam staat ‘trots’ centraal. Zij creëren de trots van de sporter, de trots van de stad en de trots die van de één op de ander – met trots – wordt doorgegeven. Topsport Amsterdam is trots. Trots op de topsport en zijn beoefenaars. Trots op de Amsterdamse topsportverenigingen. Trots op de topsportevenementen in Amsterdam. Trots op haar commerciële partners. En trots op het prachtige podium: de geweldige stad Amsterdam. Aan deze inspirerende organisatie mochten wij een compleet servies op maat leveren.

Lees meer 3 min.

Welke soorten frisdrankglazen bestaan er? 19 dec. 2019

Frisdranken zijn er in allerlei soorten, en dit geldt ook voor frisdrankglazen. Net als bij bier- of wijnglazen zijn verschillende frisdrankglazen specifiek ontwikkeld om bepaalde soorten frisdranken uit te drinken, en natuurlijk zijn er ook de allrounders die voor diverse dranken geschikt zijn. In deze blog lichten we vijf bijzondere typen frisdrankglazen voor je uit: longdrinkglazen, tumblerglazen, colaglazen, limonadeglazen en conische glazen.

Lees meer 4 min.

Proost op het nieuwe jaar! Bedrukte champagneflutes 4 dec. 2019

Het eind van het jaar is alweer in zicht, en daarmee ook het begin van het nieuwe jaar. Het is een terugkerende traditie om het nieuwe jaar in te luiden met een heerlijk glaasje bubbels, geserveerd in een champagneflute. Met champagneglazen met opdruk maak je de komende jaarwisseling extra memorabel!

Lees meer 4 min.

Persoonsnamen bedrukken glazen of mokken 15 nov. 2019

Een gepersonaliseerde mok of glas met opdruk doet het altijd goed als geschenk. En het kan nu nog persoonlijker: bij Riké Group kunnen we glazen en mokken bedrukken met individuele persoonsnamen! Op deze manier kun je aan familieleden of zakelijke relaties een uniek cadeau geven. Glazen en mokken met persoonsnamen worden veel gebruikt om iedere medewerker een eigen mok te geven, bijvoorbeeld op de dag van de verpleging of de dag van de leraar.

Lees meer 3 min.

Welk bierglas past bij welk bier? 11 nov. 2019

Zoveel biersoorten als er zijn, zoveel verschillende bierglazen zijn er ook. De vorm van het glas heeft namelijk invloed op de geur en smaak van het bier, dus voor optimaal drinkgenot is het belangrijk om het juiste bierglas te kiezen. Je hebt glazen die voor veel verschillende soorten bier kunnen worden gebruikt, maar ook bierglazen voor een bepaald type speciaalbier. Maar welk bierglas past er nu precies bij welk bier? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet in een handig overzicht.

Lees meer 5 min.

Het voordeel van kunststof (bier)glazen 10 sep. 2019

Zomer. Festivals. Gezelligheid, muziek en drank. Maar al te vaak blijft er naderhand een laag wegwerpbekertjes achter op het terrein. Kan dat niet anders? Jazeker wel! Kunststof glazen zijn het ultieme alternatief voor deze wegwerpbekertjes, en we vertellen je graag waarom.

Lees meer 4 min.

Compleet servies voorzien van een logo? 21 aug. 2019

Als onderneming wil je natuurlijk op alle mogelijke manieren je merk uitstralen. Veel bedrijven, zowel binnen als buiten de horeca, hebben dan ook servies met hun eigen logo erop. Dat oogt niet alleen professioneel, maar zorgt er ook voor dat jouw merk constant bij je klanten of gasten onder de aandacht blijft. We vertellen je graag meer over onze complete serviessets met logo.

Lees meer 3 min.