Groothandel voor bedrukt serviesgoed en glaswerk sinds 2006.

​Servies bedrukken

Kopjes, schotels, servies laten bedrukken. Maak uw servies uniek! Laat Rike Group uw servies bedrukken met uw eigen ontwerp. Laat bij ons uw servies uniek bedrukken als u het snel, secuur en tegen een goede prijs servies bedrukken gedaan wilt hebben. Binnen 14 dagen na aanvraag kunnen wij het al aan u leveren.

Borden & Schalen

Espresso kopjes

Koffiekopjes

Cappuccino kopjes

Senseo kopjes

Glazen kopjes

Compleet serviesset

Overig servies

​Wij werken met merken als Maastricht Porselein, Palmer Hotelware, Mammoet en ons eigen huismerk. Kwaliteit voor duurzaam en veelvuldig gebruik is belangrijk voor zowel het materiaal als de bedrukking, vandaar dat we hier erg goed op letten. Bij goedkoper aaredwerk zie je vaak al vrij snel donkere vegen in een kopje, bij porselein is dit een stuk minder het geval.

 

Servies met logo voor iedereen

Bespaar kosten bij porselein bedrukken! Rike Group doet het graag voor u tegen een goede prijs en kwaliteit ver.houding. Onze prijzen wat betreft porselein bedrukken zijn erg scherp! Servies met logo hoeft niet duur te zijn of lang te duren. Rike kan uw porselein bedrukken en afleveren binnen 14 dagen. Dat is snel! Wij zijn gespecialiseerd in verschillende porselein, horeca porselein, kopjes van porselein, schotels van porselein, servies van porselein.Uiteraard kunnen wij ook aardewerk bedrukken en keramiek bedrukken als op zijn voordeligst moet.

 

Bedrukt servies in enkele stappen

U geeft ons uw design in het juiste formaat (klik de volgende link voor de aanlever voorwaarden) en wij bedrukken uw porselein naar uw wensen. Maak van uw servies iets speciaals laat Rike Group uw design op porselein bedrukken. En in feite heeft u het met uw eigen design uw eigen porseleinen geschenk zelf uniek gemaakt. Daarmee wordt iedere bespreking die u voert een marketing moment omdat uw logo steeds weer in beeld komt.

 

​Kies het serviesgoed dat bij u past op onze website > zie direct all in prijzen zodat u niet voor verassingen komt te staan > ontvang van ons een gratis digitale drukproef > spreek een leverdatum af en wij zorgen dat het servies met logo op tijd bij u geleverd wordt.