Bierglas Fluitje

Het fluitje: misschien wel het meest geziene bierglas in de horeca. Wist u dat het fluitje vernoemd is naar het champagneglas flute? Het heeft namelijk een soortgelijke rechte, hoge vorm – maar dan zonder voetstuk. Met zijn 18 cl inhoud is het fluitje een mooie maat voor een pilsje. Bij Riké Group kunt u het bierglas fluitje laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf.

Filteren
Bierflute 18 cl. bedrukken

Bierflute 18 cl.

Inhoud 18 cl. | Vanaf 48 stuks

Vanaf 16 september

Vanaf 1.89

Bereken uw prijs
Bierflute 18 cl. graveren

Bierflute 18 cl. graveren

Inhoud 18 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 29 augustus

Vanaf 2.18

Bereken uw prijs

Fluitjes bedrukken met logo

Bij Riké Group kunt u fluitjes laten bedrukken met een logo, merknaam of andere afbeelding naar keuze. Het fluitje is geschikt voor bedrukking met verschillende PMS-kleuren: op aanvraag kunnen wij deze voor u met meer dan 4 kleuren bedrukken. Het fluitje is verkrijgbaar vanaf een oplage van 48 stuks, en kan bedrukt worden geleverd in 10 werkdagen. Voordat wij de fluitjes bedrukken, ontvangt u eerst van ons een digitale proefdruk voor akkoord.

 

Bierglas fluitje voor horeca en verenigingen

Het bierglas fluitje is zeer veelzijdig, en wordt dan ook erg veel gebruikt in de horeca en door (studenten)verenigingen. Wist u bijvoorbeeld dat u de fluitjes ook kunt laten bedrukken met ieder een eigen naam? Daardoor is het bierglas fluitje ook een prachtig relatiegeschenk.