Plastic bekers bedrukken

Bij Riké Group kunt u uw plastic bekers bedrukken in zowel grote als kleine oplagen! Het komt vaker voor dat er geen glas geserveerd mag worden op evenementen, vanwege veiligheidsredenen. Om toch je merk goed tot uiting te laten komen kunt u uw plastic bekers laten bedrukken met een persoonlijke tekst of logo! Wij bieden een breed assortiment aan plastic glazen in verschillende soorten en maten. Daarbij kunt u kiezen voor een gekleurde opdruk. Weet u al wat voor plastic bekers u wilt bedrukken en bestellen? Vraag dan nu een gratis proefdruk aan!

Plastic bekers bedrukken

Plastic bekers bedrukken in kleine en grote oplage

Bij Riké Group kunt u plastic glazen bedrukken voor kleine en grote oplage! Evenementen en dergelijke zijn er in alle grootte. Heeft u een kleinschalig evenement op de planning staan en wilt u het simpel houden door plastic glazen te bedrukken? Geen probleem. Maar ook voor grote evenementen kunt u bij ons terecht. Het voordeel van glas voor uw evenementen is namelijk:

  • Het is een stuk veiliger dan glas;
  • Plastic is makkelijk op te ruimen;
  • Er blijft een minder grote rommel achter van gebroken glazen.

Uw plastic bekers bedrukken wij met hoge kwaliteit bedrukkingen. Of u nu een persoonlijke tekst of uw logo wilt laten bedrukken, alles is mogelijk. U hoeft ons alleen toe te sturen wat u op uw bekers wilt laten drukken, dan sturen wij u gratis een digitale proefdruk toe!

Plastic bekers in alle soorten en maten

Bij Riké Group bieden wij plastic bekers om te personaliseren in alle soorten en maten. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsevenement waar u de plastic glazen voor wilt bedrukken? Dan kunnen wij een volledige set voor u samenstellen. Van waterglazen tot wijnglazen en zelfs champagneglazen van plastic. Zo kunnen wij uw bedrijfsevenement voorzien van al het plastic servies met uw persoonlijke logo voor een professionele uitstraling!

Maar ook voor grote oplage voor uw festival zijn wij uw partner. Zo bieden we plastic festival glazen die u met het logo van uw festival kunt laten bedrukken. Deze extra personalisatie en aankleding van het feest maakt het natuurlijk helemaal af.

Hoe kan ik mijn plastic glazen laten bedrukken bij Riké Group?

In ons brede assortiment vindt u alle plastic glazen die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo. De prijzen die hierbij staan zijn inclusief bedrukking. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Komt het nu voor dat u op zoek bent naar een specifieke plastic beker, maar kunt u deze niet vinden in ons assortiment? Neem dan altijd even contact op met ons. Wij hebben namelijk korte lijntjes met verschillende leveranciers door heel Europa. Zo kunnen we uw plastic glas eigenlijk altijd wel vinden en personaliseren!

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, ontvangen wij graag het ontwerp voor de bedrukking. Voordat we daadwerkelijk beginnen met bedrukken, sturen wij u altijd eerst een gratis digitale proefdruk. Zo weet u precies hoe uw plastic bekers eruit komen te zien. Gaat u hiermee akkoord? Dan beginnen wij pas met bedrukken!

Bestel uw bedrukte plastic bekers bij Riké Group!

Laat uw plastic glazen bedrukken door een echte specialist! Riké Group bestaat al sinds 2006. We hebben dus ontzettend veel ervaring en weten precies hoe we de beste kwaliteit bedrukkingen op plastic bekers kunnen realiseren. Vanaf het moment dat u akkoord gaat met de digitale proefdruk kunt u uw bestelling in 10 tot 15 werkdagen verwachten. Hiervan houden wij u goed op de hoogte!

Veelgestelde vragen

Wat is het minimum aantal plastic bekers die ik moet bestellen?

Bij Riké Group moet u minimaal 36 stuks bestellen.

Kunnen de plastic bekers bedrukt worden met een gekleurd logo?

Zeker! Voor het bedrukken van plastic bekers en al het andere servies gebruiken wij de digitale drukmethode. Hiermee krijgt u bedrukkingen van hoge kwaliteit die jarenlang meegaan.