beoordeeld met een 9.3
Stel uw vraag. Bel Adrian

Wijn- en champagneglazen full colour bedrukken

Op zoek naar een uniek wijn- of champageglas? Eentje met een bedrukking die indruk maakt? Bekijk dan deze collectie glazen die full colour bedrukt kunnen worden. Met een kleurrijke full colour bedrukking trekt u gegarandeerd de aandacht. De glazen zijn van hoge kwaliteit glas en kunnen al binnen 10 werkdagen geleverd worden. Bovendien is een full colour bedrukking bij een logo met meerdere kleuren vaak goedkoper dan de standaardbedrukking. Heeft u vragen? Wij helpen graag!

Filteren
Esprit Wijnglas 25 cl. full colour bedrukken

Esprit Wijnglas 25cl full colour

Inhoud 25 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 9 februari

Vanaf 3.94

Bereken uw prijs
Esprit Champagneflute 21 cl. full colour bedrukken

Esprit Champagneflute 21cl full colour

Inhoud 21 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 9 februari

Vanaf 1.93

Bereken uw prijs
Geschenkverpakking
Allegra Wijnglas 49 cl. full colour bedrukken

Allegra Wijnglas 49cl full colour

Inhoud 49 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 9 februari

Vanaf 3.00

Bereken uw prijs
Esprit Wijnglas 53 cl. full colour bedrukken

Esprit Wijnglas 53cl full colour

Inhoud 53 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 9 februari

Vanaf 4.12

Bereken uw prijs
Geschenkverpakking
Esprit Champagneflute 21 cl. full colour bedrukken

Esprit Champagneflute 21cl full colour

Inhoud 21 cl. | Vanaf 24 stuks

Vanaf 9 februari

Vanaf 4.23

Bereken uw prijs

Full colour bedrukte wijnglazen

Wilt u uw collectie glazen in uw kantoor of horecagelegenheid uitbreiden? Of een collectie aanschaffen voor een speciaal evenement? Riké Group helpt u daar graag bij. Al meer dan 15 jaar leveren we bedrukte glazen van hoge kwaliteit aan bedrijven en de horeca. Een wijnglas met full colour bedrukking valt zeker op en u laat ongetwijfeld een goede indruk achter. Bijvoorbeeld met de Allegra of Esprit wijnglazen.

 

Champagneglazen bedrukken full colour

Een champagneflute met full colour bedrukking rondom is uniek. Op dit moment is dat nog nergens anders mogelijk. En daar zijn we natuurlijk best trots op. We kijken altijd naar mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De uitbreiding van ons assortiment met full colour glazen is daar een voorbeeld van. Staat het glas dat u graag wilt er niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Andere glazen met full colour bedrukking

U vindt bij ons ook bierglazen met full colour bedrukking en water- en frisdrankglazen met full colour bedrukking. Ook kunt u kiezen voor full colour bedrukte waterflessen. Kijk gerust eens virtueel rond! 

 

Wijn- en champagneglazen bedrukken

Kiest u toch liever voor een reguliere bedrukkingsoptie in 1-5 PMS-kleuren? Ga dan naar deze collectie wijnglazen bedrukken of champagneglazen bedrukken. Wij kunnen bedrukte glazen vaak al leveren vanaf 36 stuks inclusief bedrukking, en dat binnen 10 werkdagen. Of het nu gaat om een kleine oplage bedrukte glazen van 36 stuks of ruim 2000 glazen, wij helpen u graag. Zodra u een bestelling heeft gedaan of akkoord bent met de offerte, maken we een werktekening op schaal van het glas met uw ontwerp. In dit stadium bepaalt u of de productie mag starten, en is er alle ruimte om het ontwerp nog aan te passen. Pas als u helemaal tevreden bent starten wij met de productie.

 

Contact

Voor vragen over het full colour bedrukken van wijn- en champagneglazen staan wij per mail via info@rikegroup.com, telefoon via + 31 (0)38 202 2670 of via chat klaar om uw vragen te beantwoorden.