beoordeeld met een 9.3
Stel uw vraag. Bel Adrian

Glazen full colour bedrukken

Bent u op zoek naar een manier om écht indruk te maken? Dan kunt u onze collectie met full colour bedrukte glazen niet links laten liggen. Naast onze reguliere bedrukkingsmogelijkheden kunt u vanaf nu bij Riké Group ook terecht voor full colour bedrukte glazen. Een full colour bedrukking is mogelijk bij verschillende bierglazen, wijnglazen en waterglazen. Een unieke manier om uw merk te promoten!

Bierglazen

Wijn- en champagneglazen

Water- en frisdrankglazen

Full colour glazen: nieuwe bedrukkingsoptie

Door continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends, kunnen wij originele en creatieve concepten ontwikkelen voor bedrukte glazen, die een toegevoegde waarde voor uw bedrijf of merk zullen hebben. Een voorbeeld daarvan zijn deze full colour bedrukte glazen. Dit is een nieuwe bedrukkingsoptie die tot nu toe alleen bij Riké Group mogelijk is. Graag helpen we u met prachtige full colour bedrukte glazen!

 

Bier- en wijnglazen full colour bedrukt

U hebt in ons assortiment ruime keuze aan glazen met bedrukking. Denk bijvoorbeeld aan full colour bedrukte bierglazen en full colour bedrukte wijn- en champagneglazen. Ook hebben we een aantal frisdrankglazen met full colour bedrukking en zelfs waterflessen die full colour bedrukt kunnen worden. Kiest u voor een full colour bedrukking, dan weet u zeker dat uw boodschap opvalt. Voor de bedrukking kunt u een eigen ontwerp aanleveren. Dat kan bijvoorbeeld een logo, tekst of illustratie zijn. 

 

Wij werken met Royal Leerdam- en Mammoetglas, wat betekent dat u hoge kwaliteit glaswerk krijgt voor gunstige prijzen. Of u nu glazen wilt laten bedrukken met logo voor uw bedrijfsrestauratie, of als een relatiegeschenk ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis of bruiloft, wij hebben voor u het juiste product.

 

Full colour glazen bestellen

Met een full colour bedrukt glas staat uw merk zeker in de schijnwerpers. Vrijwel alle glazen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar vanaf 36 stuks. Toch nog op zoek naar een kleiner aantal? Neem contact op met de klantenservice!

 

Gaat u liever voor glazen met de reguliere bedrukkingsopties (1-4 PMS-kleuren of imitatie-ets)? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment Glazen bedrukken. Of het nu gaat om bierglazen bedrukkenwijnglazen bedrukken, of water- en frisdrankglazen bedrukken: bij Riké Group kan het allemaal. Bovendien kunt u in de meeste gevallen kiezen uit meerdere soorten, maten en groottes. 

 

Nog vragen over glazen laten bedrukken? Neem dan contact met ons op info@rikegroup.com of bel 038-2022670.