Roze mokken bedrukken

De kleur roze wordt al gauw in verband gebracht met zachtheid en een vrolijk karakter. Zijn dit eigenschappen die u wilt uitstralen met uw bedrijf of in de richting van uw (familie)relaties? Bekijk dan ons assortiment roze mokken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag het ons of plaats direct een aanvraag!

Roze mokken
Filteren
Uniek product
Mok Lisa 35 cl. gekleurd buiten graveren

Mok Lisa 35 cl. gekleurd buiten | Graveren

Inhoud 35 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 7 mei

Vanaf 4.21

Bereken uw prijs
Sublimok gekleurde binnenzijde+oor 30 cl.

Sublimok gekleurde binnenzijde+oor 30 cl.

Inhoud 30 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 23 mei

Vanaf 4.41

Bereken uw prijs
Sublimok gekleurde rand+oor 30 cl. bedrukken

Sublimok gekleurde rand+oor 30 cl.

Inhoud 30 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 23 mei

Vanaf 4.41

Bereken uw prijs
Mok Milo 35 cl. Zwart gekleurd binnen graveren

Mok Milo 35 cl. Zwart | Gekleurd binnen | Graveren

Inhoud 35 cl. | Vanaf 36 stuks

Vanaf 7 mei

Vanaf 4.41

Bereken uw prijs

Fleurige roze mokken bedrukken

Bij het bedrukken van onze roze mokken gebruiken wij speciale zeefdruktechnieken waardoor de opdruk samensmelt met de mok. Hierdoor ontstaat een krasvaste, vaatwasmachinebestendige afbeelding en heeft u jarenlang plezier van uw bedrukte roze mokken. Wij hebben bijvoorbeeld sublimatiemokken met een roze oor en binnenzijde of bovenrand, die volledig rondom kunnen worden bedrukt in full colour.

 

Roze mokken met logo

Onze roze mokken kunnen bijvoorbeeld worden bedrukt met uw logo of een korte (promotionele) tekst naar keuze. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen voor bedrukking in één of meerdere PMS-kleuren en kunt u aangeven op welke positie(s) u de opdruk wilt laten plaatsen.

 

Bedrukte roze mokken

Al onze mokken zijn van porselein van uitstekende kwaliteit, en zijn daardoor bestand tegen dagelijks gebruik. Als u roze mokken bestelt, ontvangt u binnen 24 uur een digitale proefdruk. Bent u daar mee akkoord? Dan gaan wij voor u aan de slag en heeft u binnen 10 werkdagen uw bedrukte roze mokken in huis!