Verpakkingen

Naast het bedrukken van glaswerk en serviesgoed, heeft Riké Group ook verpakkingen in het assortiment. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan kartonnen doosjes waarin glazen of servies per stuk verpakt kunnen worden worden. Een mooie manier om een persoonlijk geschenk weg te geven.

Verpakkingen voor servies

Verpakkingen voor glazen

Verpakkingen bestellen

Wilt u bijvoorbeeld bedrukte mokken of glazen bestellen, en deze in een doosje verpakken om als set of per stuk cadeau te doen? Dan zijn de witte kartonnen doosjes een prachtige manier om dit te realiseren. De doosjes zijn beschikbaar in verschillende varianten, bijvoorbeeld voor 1, 2, 4 of 6 mokken. 

 

Full colour bedrukte verpakking

U kunt bij Riké ook geschenkverpakkingen bestellen met full colour bedrukking. Het ontwerp kunt u helemaal naar uw wens opmaken, zodat het precies past bij uw bedrijf. Met een full colour bedrukking is uw cadeau echt helemaal af! 

 

Houten kistjes op maat

Bent u op zoek naar een luxe verpakking of een doosje om bijvoorbeeld iets in tentoon te stellen? Dan zijn deze houten kistjes perfect. Het voordeel: de kistjes kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Dus wat uw idee ook is of waar u het ook voor wilt gebruiken, de houten kistjes zijn in elk gewenst formaat leverbaar. Ook kunt u bij Riké terecht voor prachtige houten wijnkistjes. Het mooie is dat u de kistjes kunt laten graveren met uw logo of tekst. U heeft dan echt een stijlvolle verpakking!

 

Professioneel advies over verpakkingen

Wij leveren niet alleen bedrukte producten, maar natuurlijk denken wij ook graag met u mee tijdens het bestelproces. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor verpakkingen.