Je glaswerk en servies klaar voor 2021 (+ kerstpakket tip!)

17 november 2020 - Leestijd 3 min.

Het einde van 2020 komt in zicht. En daarmee ook het begin van 2021. Een nieuw jaar staat symbool voor nieuwe plannen, nieuwe kansen en nieuwe energie. Een mooi moment dus om je collectie (bedrukt) glaswerk en servies onder de loep te nemen. Zijn er afgelopen jaar dingen gesneuveld? Heb je extra nodig? Is je glaswerk toe aan een fris uiterlijk? Dat kunnen zomaar redenen zijn om nieuw glaswerk of servies te bestellen.

Nieuw of extra glaswerk 

Glazen heb je nooit teveel. Of je nu een horeca-onderneming hebt, een bedrijfskantine runt of evenementen organiseert. Misschien zijn er afgelopen jaar veel glazen gesneuveld, is je logo gewijzigd of ben je gewoon toe aan een nieuwe (extra) variant. Neem eens een kijkje op onze pagina met glazen voor een grote dosis inspiratie. Alle glazen in ons assortiment kunnen worden bedrukt met een logo, tekst of slogan. Voor de bedrukking kun je kiezen voor één PMS-kleur, meerdere PMS-kleuren of etsdruk. Etsdruk lijkt qua resultaat op graveren, maar is een stuk voordeliger. Ga je voor een luxere uitstraling? Bekijk de mogelijkheden voor graveren.  

 

Onmisbaar duo: kop en schotel 

Sommige dingen horen gewoon bij elkaar. Denk aan peper en zout of dag en nacht. Zo is het ook met kop en schotel. Een kop is niet af zonder bijbehorende schotel en vice versa. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment met koppen en schotels, in allerlei vormen en formaten. Bijvoorbeeld kleine espressokopjes, klassieke koffiekopjes en bolvormige cappuccinokopjes. Je kunt kiezen uit ronde of juist meer vierkante kopjes. Ga je voor strak wit of een vrolijk kleurtje? Het kan allebei. Laat het kopje bedrukken en het plaatje is helemaal af.

  

Compleet serviesset 

Wil je het helemaal goed aanpakken? We helpen je graag met het uitzoeken en bedrukken van een compleet serviesset. Het mooie is dat je het set volledig zelf kunt samenstellen. Je kiest namelijk eerst een van de 12 serviezen. Vervolgens kies je de producten, het aantal, de productkleur en het aantal kleuren opdruk. Daarna kun je de producten toevoegen aan de offerteaanvraag. Handig toch? Uiteraard kan alles in het serviesset bedrukt worden.

  

Kerstpakket tip 

Is je kerstpakket nog niet helemaal compleet? Misschien heb je een plekje over voor een gepersonaliseerde mok. Of een setje bedrukte champagneglazen waarmee je medewerkers op het nieuwe jaar kunnen proosten. Een extra voordeel: we kunnen er kartonnen doosjes bij leveren als verpakkingsmateriaal. Super handig toch?

  

Bel gerust eens voor persoonlijk advies! Je kunt ons bereiken via +31 (0) 38 20 22 670 of info@rikegroup.com.