Compleet servies voorzien van een logo?

21 augustus 2019 - Leestijd 3 min.

Als onderneming wil je natuurlijk op alle mogelijke manieren je merk uitstralen. Veel bedrijven, zowel binnen als buiten de horeca, hebben dan ook servies met hun eigen logo erop. Dat oogt niet alleen professioneel, maar zorgt er ook voor dat jouw merk constant bij je klanten of gasten onder de aandacht blijft. We vertellen je graag meer over onze complete serviessets met logo.

Tijd voor een nieuw servies

Is je onderneming recent verhuisd? Heb je een nieuwe huisstijl of branding binnen je bedrijf? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Dit kunnen stuk voor stuk redenen zijn om een nieuw servies met logo aan te schaffen. Op deze manier blijft ook het servies van je bedrijf up-to-date. Wanneer je je bedrijf op elk mogelijk vlak tot in de puntjes wilt ‘rebranden’ is dat natuurlijk wel zo prettig!

 

Samengestelde serviesset met logo

Op de website van Riké Group zijn enkele standaard serviessets te vinden die wij speciaal hebben samengesteld aan de hand van de behoeften van de meeste bedrijven. De standaard sets bestaan uit een aantal bekers, kop en schotels, borden en een roomset. Elk onderdeel van deze serviessets kan uiteraard worden bedrukt met een logo of korte tekst naar keuze. Door de zeefdruktechniek die wij gebruiken, smelt het logo samen met het porselein en zal het niet vervagen. Dit zorgt er ook voor dat het servies ook met opdruk vaatwasbestendig is.

 

Custom bedrukte serviesset

Behalve de door ons samengestelde serviessets kun je natuurlijk ook zelf je eigen servies samenstellen uit de producten op onze website. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt; we hebben serviesgoed in de aanbieding voor elk budget. Al ons serviesgoed is gemaakt van 100% porselein van Europese kwaliteit, waardoor het prima geschikt is voor dagelijks gebruik binnen iedere horecagelegenheid of bedrijfskantine.

 

Mogelijkheden bedrukte serviessets

Bij het bedrukken van een serviesset met logo komen een aantal zaken kijken. Zo is het belangrijk om een goed ontwerp te hebben dat perfect tot zijn recht komt op ieder onderdeel van de set. Op het meeste serviesgoed kunnen wij een logo in meerdere kleuren afdrukken. Dat doen we pas wanneer jij helemaal tevreden bent met de proefdruk – met onze jarenlange ervaring kunnen wij je gedurende het gehele proces perfect van dienst zijn. Die kwaliteit zie je straks terug in jouw servies met logo!

 

Meer informatie over een compleet serviesset bedrukken? Neem contact met ons op +31 (0) 38 20 22 670 of mail naar info@rikegroup.com.