Jarenlange ervaring met houten kistjes op maat

2 augustus 2019 - Leestijd 3 min.

Mooi hè, hout – het is een van de meest tijdloze natuurproducten die je maar kunt bedenken. Bij Riké Group kun je kistjes bestellen in allerlei soorten en maten voor diverse toepassingen: door onze jarenlange ervaring met houten kistjes op maat vind jij bij ons precies wat je nodig hebt!

Houten kistjes met uitstraling

Het mooie van hout is dat het van zichzelf al een prachtige uitstraling heeft, maar dat je het ook precies zo kunt bewerken zoals jij dat wilt. Zo leveren wij bijvoorbeeld houten kistjes in eenvoudig naturel, maar ook chique houten kistjes met een donkerder bruine of zwarte kleur. Op deze manier is er voor iedereen een passend houten kistje te vinden.

 

Met houten kistjes kun je alle kanten op

Houten kistjes zijn zowel stijlvol als praktisch in het gebruik. Ze zijn stevig en inzetbaar voor allerhande toepassingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van wijnkistjes, theekistjes of brochurekistjes? Dit zijn natuurlijk slechts een paar voorbeelden; de mogelijkheden met houten kistjes zijn vrijwel eindeloos. Zo zijn er ook grotere houten kistjes verkrijgbaar, en zijn er houten kistjes beschikbaar met een schuifdeksel of met een scharnierdeksel, afhankelijk van jouw voorkeur. Met houten kistjes komt jouw merk tot leven.

 

Kistjes op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen – daarom levert Riké Group niet alleen diverse houten kistjes in standaardformaten, maar ook kistjes op maat. Al onze kistjes worden geproduceerd binnen de EU, waardoor wij de hoge kwaliteit kunnen garanderen die je van ons mag verwachten. Houten kistjes op maat kunnen worden besteld vanaf 100 stuks. Deze houten kistjes kun je laten maken voor toepassingen binnen je eigen onderneming, of als (onderdeel van) een relatiegeschenk.

 

Houten kistjes met opdruk

Hout heeft een warme, natuurlijke uitstraling, waardoor het je klanten, gasten of (zaken)relaties een aangenaam gevoel bezorgt. Combineer dit met het logo van je bedrijf om een extra positieve associatie te creëren. Je logo wordt op het hout gedrukt of erin gegraveerd; hierbij zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kleur en uitstraling. Je kunt jouw specifieke wensen natuurlijk met ons bespreken; zo kunnen wij zorgen voor de bedrukte houten kistjes die het beste passen bij jou en je onderneming. Houten kistjes met opdruk van Riké Group staan garant voor absolute kwaliteit. Daar heb je jarenlang plezier van!

 

Meer informatie over onze houten kistjes? Neem contact met ons op +31 (0) 38 20 22 670 of mail naar info@rikegroup.com.