Drie goede redenen voor bedrukt servies

23 maart 2019 - Leestijd 4 min.

Het bedrukken van glazen, mokken en ander servies kan veel leuke doeleinden hebben. In de loop van de jaren is steeds meer mogelijk geworden, Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan worden afgedrukt op bekers, borden of schotels. Veel bedrijven en particulieren maken er daarom ook gebruik van. Hieronder 3 manieren waarop bedrukt servies goed van pas kan komen.

Een leuk cadeau

Is er iemand in uw omgeving jarig? Weet u niet zo goed wat u wilt kopen? Dan is beker of mok met daarop de naam van de jarige altijd een leuk idee. Of misschien wilt u iemand verrassen met iets van zijn of haar favoriete voetbalclub of geboorte? Het laten bedrukken van een clubembleem of favoriete speler scoort vaak als cadeau erg goed. Het is ook mogelijk om afbeeldingen te laten afdrukken op servies. Dit zorgt voor een persoonlijk tintje en wordt bovendien als cadeau vaak hartelijk ontvangen.

 

Relatiegeschenken

Voor bedrijven is het een belangrijk uithangbord: het aanbieden van relatiegeschenken. Door uw bedrijfslogo te laten afdrukken op servies, bekers, glazen, heeft u het ideale relatiegeschenk in huis. Ontvangers zien en onthouden tenslotte dat het geschenk afkomstig is van uw bedrijf. Daarnaast wordt tegelijkertijd reclame gemaakt voor uw bedrijf. Riké kan met u meedenken over uw ideale relatiegeschenk. U kunt ervoor kiezen om een bedrijfslogo of een foto van uw kantoorpand te laten afdrukken. Of wat dacht u van een slogan of verschillende trefwoorden die uw bedrijf omschrijven?

 

Bedrijfsservies bedrukken

Bedrukt servies kan ook intern door bedrijven worden gebruikt. Dit zie je binnen veel kantoren. Koffiekopjes, schoteltjes, bekers en glazen: ze kunnen gemakkelijk worden voorzien van één en hetzelfde logo. Het voordeel is dat een bedrijf een uniforme uitstraling krijgt. Verder maak je natuurlijk een professionele en herkenbare indruk wanneer een klant uit uw koffiekopje drinkt. Ook hier geldt: een pakkende slogan op uw materiaal is een goede reclame voor uw bedrijf.