Persoonsnamen bedrukken glazen of mokken

15 november 2019 - Leestijd 3 min.

Een gepersonaliseerde mok of glas met opdruk doet het altijd goed als geschenk. En het kan nu nog persoonlijker: bij Riké Group kunnen we glazen en mokken bedrukken met individuele persoonsnamen! Op deze manier kun je aan familieleden of zakelijke relaties een uniek cadeau geven. Glazen en mokken met persoonsnamen worden veel gebruikt om iedere medewerker een eigen mok te geven, bijvoorbeeld op de dag van de verpleging of de dag van de leraar.

Mokken met naam bedrukken

Voor het bedrukken van mokken met naam wordt gebruik gemaakt van een speciale zeefdruktechniek. Bij deze techniek wordt de opdruk op hoge temperatuur in het porselein gebrand, waardoor de naam als het ware samensmelt met de mok. Hierdoor blijft de opdruk altijd in perfecte staat en kan de mok in de vaatwasser. Wij hebben een groot aantal porseleinen mokken in ons assortiment, waaronder enkele mokken die rondom en in full colour kunnen worden bedrukt.

 

(Bier)glazen bedrukken met persoonsnaam

Natuurlijk kunnen ook glazen worden bedrukt met individuele persoonsnamen. Bierglazen, wijnglazen, champagneglazen, whiskyglazen – je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben ze in ons assortiment. Voor het bedrukken van glazen of mokken met persoonsnamen, hoef je tijdens het bestelproces alleen een lijst aan te leveren met namen, en wij verzorgen de rest. De namen worden stuk voor stuk in dezelfde lettergrootte gedrukt. Hierdoor zal een naam als Samantha langer zijn dan een naam als Tim.

 

Kosten en mogelijkheden persoonsnamen bedrukking

Het bedrukken van mokken of glazen met persoonsnamen kan bij Riké Group al vanaf 36 stuks. Heb je een groot aantal individueel bedrukte glazen of mokken nodig? Dan kan dat ook op aan vraag en in overleg. De prijs voor het bedrukken van mokken of glazen met persoonsnamen kan worden berekend via de website; kijk bij de extra bedrukopties. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de website, of vraag onze experts om advies – wij staan graag voor je klaar!