Verpak je glaswerk en servies op een originele manier

19 februari 2021 - Leestijd 3 min.

Je hebt bedrukte glazen besteld en bent op zoek naar een verpakking om ze in cadeau te doen. Of je hebt een mooi houten kistje nodig waarin je bijv. je theezakjes, onderzetters of menukaarten wilt bewaren. Wat het ook is, bij Riké ben je op de juiste plek. We helpen je graag met een maatwerk verpakking.

Verpakkingen voor servies

Een mok met bedrukking is nog altijd leuk om cadeau te doen. Het is een praktisch cadeau of leuke giveaway waarmee je ook nog eens je merk kunt promoten. Een verpakking maakt het cadeau helemaal af. Je kunt in ons assortiment kartonnen doosjes vinden voor 1, 2, 4 of 6 mokken. Het mooie is dat deze doojes full colour bedrukt kunnen worden met je eigen ontwerp. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een blanco doosje. 

 

Verpakkingen voor glaswerk

Naast verpakkingen voor mokken, vind je bij Riké ook verpakkingen voor champagneglazen, bierglazen of whiskeyglazen. Een kartonnen doosje waar het glas mooi in past en die je ook nog eens full colour kunt laten bedrukken met je eigen ontwerp. Op deze kun je er echt een persoonlijk cadeau van maken. Verras je medewerkers, klanten of wie dan ook met een prachtig bedrukt glas verpakt in een stijlvol, gepersonaliseerd doosje!

 

Houten kistjes op maat

Een andere manier om iets te verpakken, is met een houten kistje. Natuurlijk kun je een houten kistje ook gebruiken om bijv. theezakjes, onderzetters of servetten in te bewaren. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, je kunt deze houten kistjes echt voor talloze doeleinden gebruiken. Het leuke is dat de kistjes helemaal op maat gemaakt kunnen worden. Dus welk formaat je ook wilt, geen zorgen, dat kunnen we gewoon voor je regelen. Ook kun je kiezen voor wijnkistjes en brochurekistjes. Alle kistjes kunnen worden gegraveerd, en sommige kunnen zelfs worden bedrukt. Zo ben je als organisatie dus altijd zichtbaar!