Bierpullen voor het Oktoberfest

3 juli 2019 - Leestijd 4 min.

Vier het leven tijdens het Oktoberfest! Het eerste Oktoberfest werd in 1810 in München gehouden ter ere van een koninklijke bruiloft. Inmiddels is het uitgegroeid tot het grootste bierfestival ter wereld: jaarlijks trekt het zo’n vijf miljoen bezoekers. Ook buiten München worden Oktoberfeesten georganiseerd. Meer dan twee weken vol met bier, muziek, en vooral veel gezelligheid – wat wil je nog meer?

Oktoberfest bierpul

Dat bier moet natuurlijk wel ergens in worden uitgeschonken, en bierpullen zijn hiervoor uitermate geschikt. Riké Group heeft een uitgebreid assortiment glazen bierpullen, waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. Wist je dat we behalve glazen bierpullen nu ook kunststof bierpullen hebben? Deze zijn een uitstekend alternatief wanneer je geen echt glas mag gebruiken op een festival.

 

De top 3 populairste bierpullen

Zie je door de bomen het bos niet meer? Om je een handje te helpen bij het uitkiezen van de perfecte bierpul voor Oktoberfest uit ons brede assortiment, geven we je hier een overzichtje van onze top 3 meest verkochte bierpullen.

 

Bierpul Berlijn

De bierpul Berlijn is een robuuste, glazen bierpul met een inhoud van 50 cl, voorzien van een groot handvat. Deze bierpul is scherp geprijsd, heeft een groot drukoppervlak en is verkrijgbaar in kleine oplage – door zijn lage prijs en grote populariteit is deze bierpul beperkt verkrijgbaar. Bekijk hier direct de mogelijkheden.

 

Bierpul Maxim

De bierpul Maxim is het iets duurdere broertje van de bierpul Berlijn. Ook deze heeft een groot drukoppervlak en is voorzien van een stevige bodem. Bierpul Maxim is verkrijgbaar in twee inhoudsmaten.

 

Bierpul Oktober

Last but not least: de bierpul Oktober is een echte klassieker. Deze glazen bierpul heeft een licht gebolde vorm en is bewerkt, waardoor deze een kleiner drukoppervlak heeft. Ook deze bierpul is verkrijgbaar in twee inhoudsmaten.

 

Bierpullen bedrukken of bierpullen graveren

Door bierpullen te bedrukken of te graveren krijgen ze een extra bijzondere uitstraling. Laat ze bijvoorbeeld bedrukken met een logo of een korte tekst. Het is ook mogelijk om op iedere bierpul een individuele (voor)naam te laten drukken of graveren! Je hoeft dan tijdens het bestellen alleen een lijst met namen door te geven, en wij regelen de rest.

 

Bedrukte of onbedrukte bierpullen bestellen

Ben je er nog niet helemaal uit welke bierpullen je wilt bestellen of hoe je de opdruk precies wilt hebben? Bij ons kun je bedrukte of onbedrukte bierpullen bestellen. Wij helpen je graag tijdens het gehele proces: van aanvraag tot levering en alles daartussenin. Vraag vooral naar de mogelijkheden!