Geleverde waterflessen Van der Valk Brussel

13 juli 2019 - Leestijd 3 min.

Als leverancier van glaswerk en serviesgoed levert Riké Group onder andere aan bekende horecagelegenheden. Zo ook aan het Van der Valk-hotel in Brussel. Iedere klant is voor ons bijzonder, en we zetten dan ook graag een stapje extra. Benieuwd wat we speciaal voor hen hebben geproduceerd? Lees dan gauw verder!

Op maat gemaakte waterflessen

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment glaswerk en serviesgoed, maar soms komt het voor dat een klant toch net iets anders zoekt. In dat geval bieden wij maatwerk! Van der Valk Brussel wilde graag de Oslo waterfles in twee maten, namelijk 0,35 en 0,75 l. De tweede maat hebben wij niet standaard in ons assortiment, en deze is dus speciaal op maat gemaakt voor Van der Valk.

 

Unieke waterflessen Van der Valk Brussel

Niet alleen de maat van de waterflessen is bijzonder, ook de bedrukking van de flessen is speciaal op maat ontworpen door Van der Valk. In samenwerking met het hotel hebben wij het unieke ontwerp geschikt gemaakt voor bedrukking op de Oslo waterflessen. De opdruk is geplaatst in maar liefst zes verschillende kleuren, volledig rondom de waterflessen. En het mooiste: doordat zowel het glas als de opdruk van uitstekende kwaliteit zijn, heeft Van der Valk jarenlang plezier van deze prachtige waterflessen.

 

Zo leveren wij onze bijdrage aan de herkenbaarheid van het Van der Valk-hotel, tot op de kleinste details. Deze samenwerking is voor beide partijen absoluut een succes geweest. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van bedrukt glaswerk en serviesgoed? Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Klik hier om direct naar onze waterflessen te gaan!