Compleet servies geleverd voor Topsport Amsterdam

3 februari 2020 - Leestijd 3 min.

Bij Topsport Amsterdam staat ‘trots’ centraal. Zij creëren de trots van de sporter, de trots van de stad en de trots die van de één op de ander – met trots – wordt doorgegeven. Topsport Amsterdam is trots. Trots op de topsport en zijn beoefenaars. Trots op de Amsterdamse topsportverenigingen. Trots op de topsportevenementen in Amsterdam. Trots op haar commerciële partners. En trots op het prachtige podium: de geweldige stad Amsterdam. Aan deze inspirerende organisatie mochten wij een compleet servies op maat leveren.

Servies bedrukken op maat

Een gepersonaliseerd servies is iets dat door veel (horeca)bedrijven en organisaties wordt gebruikt. Dat is niet zo gek, want een servies met jouw logo trekt natuurlijk de aandacht van je gasten of klanten, en geeft een professionele indruk. Al ons servies is van uitstekende horecakwaliteit, en voor ieder bieden we wat wils.

 

Het servies van Topsport Amsterdam

Het uitgebreide servies van Topsport Amsterdam bestond uit mokken en kop-en-schotelsets uit de moderne Eva serie, borden, theeglazen met gravering, en karaffen en glazen bedrukt met een etscoating. De etscoating is een speciale soort opdruk die qua kleur de uitstraling heeft van een gravering. Hartstikke chique, dus – en dat voor de prijs van een opdruk.

 

Ook een nieuw servies samenstellen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op het gebied van serviezen bedrukken? Ook jij kunt je eigen complete servies samenstellen op onze website. Bij een aantal van onze producten vind je een button waarmee je je eigen servies kunt samenstellen. Met onze nieuwe serviesgenerator kun je de gewenste onderdelen selecteren, je logo uploaden voor een digitaal voorbeeld en je bestelling plaatsen. Daarna krijg je een offerte en een digitale proefdruk, en voor je het weet heb jij ook een gloednieuw gepersonaliseerd servies in huis!