De lente komt er weer aan... Nieuw glaswerk voor op het terras

17 februari 2020 - Leestijd 5 min.

Er komen bloemen uit de grond, er komen blaadjes aan de bomen… En er komen mensen naar het terras. De lente is bij uitstek het seizoen dat staat voor nieuwe dingen. Is jouw (horeca-)onderneming ook toe aan iets nieuws? Overweeg dan eens een nieuwe set glaswerk voor op het terras!

Gepersonaliseerd bedrukt glaswerk

Longdrinkglazen, waterglazen, bierglazen, wijnglazen, champagneglazen… In het uitgebreide assortiment van Riké Group vind je al deze glazen, en nog veel meer. Elk van onze vele glazen kan worden gepersonaliseerd met een opdruk, bijvoorbeeld van je logo, (bedrijfs)naam of korte tekst. Gepersonaliseerd bedrukt glaswerk is voor iedereen bereikbaar: ins ons assortiment vind je glazen voor ieder budget, en de meeste glazen kunnen al vanaf 24 of 36 stuks worden geleverd met opdruk.

 

Unieke glazen met opdruk

Door glaswerk te bedrukken met je eigen naam of logo, kun je je gemakkelijk onderscheiden en laat je zien waar je voor staat. Bovendien is het een geweldige manier om de aandacht van je klanten of gasten te vestigen op jouw bedrijf. Een opdruk kan daarnaast ook heel praktisch zijn: wat dacht je bijvoorbeeld van een wijnglas, bedrukt op schenkhoogte? Zo wordt altijd dezelfde hoeveelheid wijn geserveerd en bespaar je zelfs kosten!

 

Vier de lente met nieuw glaswerk

Al ons glaswerk is van uitstekende horecakwaliteit, en dat geldt ook voor de opdruk. Van bedrukte glazen van Riké heb je jarenlang plezier. Door de technieken die wij gebruiken voor het bedrukken van jouw glazen ontstaat een haarscherpe, krasvaste en afwasbestendige opdruk, waardoor ieder glas bestand is tegen meervoudig dagelijks gebruik.

 

Nieuw glaswerk bestellen? Vraag naar de mogelijkheden

Met ons uitgebreide assortiment en vele mogelijkheden op het gebied van glaswerk bedrukken, kunnen we ons heel goed voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hebben we experts die altijd klaar staan om al je vragen te beantwoorden. En mocht het onverhoopt zo zijn dat we niet precies hebben wat je zocht, dan kun je ook je eigen glaswerk aanleveren om te bedrukken. Bij Riké Group is alles mogelijk!